Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Not recyclable
  (3)

Kleur

-

 • Wit
  (3)

Formaat

-

 • 80 mm x 125 mm
  (1)
 • 110 mm x 165 mm
  (1)
 • 150 mm x 235 mm
  (1)

Materiaal

-

 • Papier/ALU/LDPE
  (3)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (3)

Dikte

-

 • 109 mu
  (3)

Kraft

(3)
Aantal artikelen per pagina:
De kraft Flatbags, zijn uitermate geschikt voor het verpakken van zaden, monsters voor snoep, koffie en andere voeding. De verpakkingen zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Zodra ze gevuld zijn, worden de Flatbags door middel van een sealmachine gesloten. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld onze DaklaSealer gebruiken. De papieren buitenzijde geeft een natuurlijke ‘touch’ aan de verpakking en kunt u eenvoudig laten bedrukken. Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen.

 

Wat is kraftpapier?

Onze Flatbags zijn gemaakt van kraftpapier. Dit is een biologisch afbreekbare en recyclebare papiersoort. Het is een stevig materiaal dat erg geschikt is voor verpakkingen, boodschappentassen en zo ook; de Flatbags. Kraftpapier is veel sterker dan gewoon papier. Het is gemaakt van gerecyclede papierpulp, wat het ook nog een duurzame verpakking mogelijkheid maakt. 

 

Duurzaamheid van de Flatbag Kraft

Onze Flatbag Kraft is niet alleen veelzijdig en beschermend, maar biedt ook een duurzame verpakkingsoplossing voor uw bedrijf. Deze platte zakken zijn speciaal ontworpen met het oog op milieubewustzijn. Gemaakt van materialen die de impact op het milieu verminderen, dragen de Flatbags bij aan duurzaamheid. Door het beschermen van uw goederen tegen invloeden zoals zuurstof en UV-straling, verlengt de Flatbag Kraft niet alleen de houdbaarheid van uw producten, maar vermindert ook de noodzaak voor extra verpakkingen. Kies voor Flatbags als een stijlvolle, beschermende én milieubewuste verpakkingsoplossing.

 

Flatbags kraft met gepersonaliseerde opdruk

Om een extra goede indruk te maken op uw klanten, bestelt u uw Flatbags kraft nu ook met een custom opdruk. Denk hierbij aan het toevoegen van uw bedrijfslogo, een productnaam of speciale instructies. Zo komt uw verpakking betrouwbaarder en overtuigender over. 

Wilt u meer weten over het bestellen van bedrukte Flatbags? Lees dan de informatie op de Tailor Made pagina. Of neem contact met ons op via de contactpagina, dan nemen we de mogelijkheden met u door.

 

Flatbags kraft bestellen bij DaklaPack

Al uw kraft Flatbags en overige Flatbags bestelt u gemakkelijk en eenvoudig online bij DaklaPack. De Flatbags kraft zijn in drie verschillende maten uit voorraad leverbaar. Indien u vandaag bestelt, heeft u uw order al binnen 1 á 2 werkdagen binnen.

Naast kraft Flatbags kunt u ook bij DaklaPack terecht voor Flatbags colour en Flatbags aluminium.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de perfecte Flatbag!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.