Bedrukken vanaf 100 stuks • Binnen 1 a 2 werkdagen in huis • Gratis samples
Naar Tailor Made
Uw producten afvullen

Filter


Kleur

-


Formaat

-

  • 85 mm x 115 mm (1)
  • 90 mm x 160 mm (1)
  • 110 mm x 175 mm (1)
  • 130 mm x 200 mm (1)
  • 144 mm x 227 mm (1)

Materiaal

-

  • LDPE/barrière-LDPE (5)

Doorzichtigheid

-

  • Compleet doorzichtig (5)

Sluiting

-

  • Gripsluiting (5)

Recyclebare stazakken (5)

Aantal artikelen per pagina:

Recyclebare stazakken

Doelgericht speurt u het internet af: op zoek naar recyclebare stazakken. Voor de presentatie uw producten. Of gewoonweg omdat u ze wilt verpakken. Als het materiaal maar duurzaam is. Daklapack kan u hierbij helpen. Onze recyclebare stazakken dragen bij aan de circulaire economie én verlengen de houdbaarheid van uw product. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Vraag dan meteen een proefverpakking bij ons aan!

De eigenschappen

De recyclebare stazakken van Daklapack zijn gemaakt van LDPE. Dit materiaal is taai, sterk en soepel van aard. Daarnaast zijn de zakken hersluitbaar dankzij hun gripsluiting. De verpakking is sealbaar en tevens voorzien van een easy tear off. Tot slot hebben al onze recyclebare stazakken een additionele barrière. Deze houdt niet alleen vocht, maar ook zuurstof buiten de deur. De houdbaarheid van een product wordt hiermee aanzienlijk verlengd. Wij bieden de verpakking in verschillende afmetingen aan, waaronder:

 

Een betere wereld met Daklapack

Bij Daklapack zijn we trots op wat we al hebben bereikt. Zo zijn wij marktleider op het gebied van innovatieve verpakkingen en verzendmaterialen. Dit doen wij op een zo duurzaam mogelijke wijze. Onze recyclebare stazakken zijn daar een voorbeeld van. Ons doel - een schone wereld - is echter nog niet helemaal in vervulling gegaan. Daarom doen wij - geheel in lijn met onze Groene Missie - een drietal beloftes:

1. Wij maken verpakkingen recyclebaar.
2. Wij zetten biobased en biodegradable grondstoffen in.
3. Wij zetten verpakkingsmaterialen en -onderdelen slimmer in. 

 

Is uw organisatie op zoek naar milieuvriendelijke verpakkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Van recyclebare stazakken in de groentewinkel tot medische verpakkingen bij de apotheek. Bij Daklapack is een duurzame oplossing altijd dichtbij.

Direct recyclebare stazakken bestellen?

De keuze voor een recyclebare stazak is zo gemaakt. Het is goed voor het milieu. Het is goed voor uw bedrijf. Dus: wilt u met uw organisatie ook uw ecologische steentje bijdragen? Plaats dan vandaag nog een bestelling bij Daklapack. Een offerte of een sample aanvragen kan natuurlijk ook. Heeft u een vraag? Bel dan naar 0320-277 900 of stuur ons een e-mail. Dit kan naar info@daklapack.nl. Wanneer stapt u over op onze recyclebare stazakken?

 

Blijf op de hoogte


Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.