Bedrukken vanaf 100 stuks • Binnen 1 a 2 werkdagen in huis • Gratis samples

Uw verpakking naar eigen wensen vormgegeven


Benieuwd naar de mogelijkheden?


Bekijk hier

Gelamineerde verpakkingen in alle soorten en matenDe gelamineerde verpakkingen van DaklaPack zijn hoogwaardige verpakkingen die voldoen aan uw speciale eisen. Onze verpakkingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen met uitstekende barrière-eigenschappen die elke gewenste inhoud beschermen.


U kunt kiezen uit ons brede assortiment standaard gelamineerde verpakkingen of creëer samen met ons uw eigen verpakkingsoplossing.


Nieuwsgierig? Bekijk onze webshop of neem contaact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina en neem kennis van de vele mogelijkheden en oplossingen die wij te bieden hebben.


Naar de webshop

Afvullen is voor ons dagelijkse businessVoor het afvullen van onze verpakkingen hebben we evenveel specialisme in huis als voor het ontwikkelen van de verpakking zelf. Heeft u een fantastisch product, maar wenst u geadviseerd te worden over de omverpakking en het afvullen hiervan, neem dan gerust contact met ons op. U levert slechts het te verpakken product in bulkhoeveelheid aan en u krijgt volledige eindproducten terug, makkelijker wordt het niet.


In het afvullen van producten zijn we bij DaklaPack net zo flexibel als onze eigen verpakkingen. Kleine of grote aantallen, food of non-food, vloeistoffen, pillen of poeders, DaklaPack biedt een passende oplossing. Zowel automatisch als handmatig afvullen is voor ons dagelijkse business.


Heeft u interesse in het afvullen van uw producten? Neem dan contact op met ons via onderstaand contactformulier.


pijlrondje

Contactformulier


Heeft u liever contact met de productmanager van gelamineerde verpakkingen?
Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.