Bedrukken vanaf 100 stuks • Binnen 1 a 2 werkdagen in huis • Gratis samples

Uw verpakking naar eigen wensen vormgegeven


Benieuwd naar de mogelijkheden?


Bekijk hier

Succesvol actief in medische verpakkingenMedische verpakkingen van DaklaPack bieden oplossingen aan ziekenhuizen, laboratoria en andere medische instellingen die biologische stoffen op verantwoordelijke en wettige wijze willen opslaan, vervoeren of verzenden. DaklaPack levert dit gespecialiseerde verpakkingsassortiment. De medische verpakkingen van DaklaPack voldoen volledig aan de internationale regelgeving zoals vervat in UN3373 en de andere protocollen met betrekking tot opslag en verzending van biologische stoffen voor medische doeleinden.


DaklaPack hecht de allergrootste waarde aan de veiligheid, het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van haar medische verzendverpakkingen en soortgelijke producten. Wij staan u graag terzijde bij het vinden van de juiste verpakking voor uw specifieke doeleinden.


Bekijk onze webshop of neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina en neem kennis van de vele mogelijkheden en oplossingen die wij te bieden hebben.


Naar de webshop

INNOVATIEVE VERPAKKINGEN VOOR UW CLINICAL TRIALSDaklaPack is al sinds 1975 succesvol actief in medische verpakkingen. Vanaf 1999 leveren wij naast verpakkingen ook aanvullende diensten op het gebied van Clinical Trials (klinische studies) en bevolkingsonderzoeken.


Bij bevolkingsonderzoeken en klinische testen is de betrouwbaarheid van het afgenomen onderzoeksmateriaal van groot belang. Het is essentieel dat het materiaal met de grootst mogelijke zorg behandeld wordt. In 2014 is er binnen de DaklaPack Group een nieuwe entiteit opgericht, die zich volledige richt op ondersteuning ten aanzien van deze klinische- en bevolkingsonderzoeken: DaklaPack Clinical Trials.


Meer informatie over Clinical Trials? Wij nodigigen u graag uit voor een informatief gesprek. Neem contact met ons op via onderstaand contact formulier.


pijlrondje

Contactformulier


Heeft u liever contact met de productmanager van gelamineerde verpakkingen?
Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.