Tempmate

Tempmate

€ 37,32
€ 37,32 Inclusief BTW | € 35,00 Exclusief BTW


Klik hier voor meer informatie over het label.

Heeft u vragen over het Eco Label of wilt u een tailor made oplossing neem dan contact op met een van onze specialisten.

De Tempmate S2 T is een geavanceerde temperatuurlogger die speciaal is ontworpen voor gebruik in geconditioneerd transport. Het apparaat kan worden gebruikt om de temperatuur van een omgeving te registreren en op te slaan, waardoor het ideaal is voor het monitoren van voedingsmiddelen, farmaceutica, bloedproducten en andere gevoelige materialen tijdens transport.

De Tempmate S2 T is éénmalig te gebruiken, is uitgerust met een interne temperatuursensor, een daglicht sensor, een geheugenkaart voor het opslaan van gegevens en een USB-poort voor gegevensoverdracht. Het apparaat kan temperaturen meten van -30°C tot +70°C en heeft een resolutie van 0,1°C en een nauwkeurigheid van ±0,5°C. De maximale gebruiksduur na activatie is 180 dagen. De Tempmate S2 T heeft een laag gewicht van 30 gram.

Het compacte en robuuste ontwerp van de Tempmate S2 T maakt het gemakkelijk te gebruiken en in te stellen. Het apparaat kan eenvoudig worden bevestigd aan de zending die wordt vervoerd en is ingesteld op een interval van 10 minuten voor het registreren van temperatuurgegevens. De Tempmate S2 T is ook voorzien van een alarmfunctie (5 aan te passen configuraties) die wordt geactiveerd wanneer de temperatuurwaarden buiten de gewenste limieten vallen, waardoor gebruikers onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van mogelijke problemen tijdens het transport.

Bestelnummer:
470061
Lengte-extern:
92 mm
Breedte-extern:
47 mm
Hoogte-extern:
8 mm
Aantal Exclusief BTW Inclusief BTW (7%)
20 € 35,00 € 37,32
500 € 32,00 € 34,12

Prijs per stuk pijl

trustpilot mensen
9,4 / 10
4.5 Sterren
beoordeling
580 Beoordelingen over DaklaPack.nl
trustpilot

Bestellen

Voer bij het artikel van je keuze uw gewenste aantal in en klik op de bestel- of sample-knop. Vul je gegevens in en kies je bezorg- en betaalvoorkeuren. Rond je bestelling af door op de knop 'volgende' te klikken.


Bezorgen en verzendkosten

De meeste voorradige verpakkingen heb je binnen 1 a 2 werdagen in huis, mits voor 12 uur besteld. In de kassa maak je zelf een keuze uit de verschillende verzendopties. Kiest u voor een neutrale of expresslevering dan komen hier de extra kosten bovenop.

 • Normale levering
  Voor 20:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Levertijd: 1 à 2 werkdagen.
 • Neutrale levering (+ €7,50)
  Blanco en neutraal verzonden naar uw klant (op verzenddocumenten wordt niet de naam van ons bedrijf vermeld maar uw naam).
 • Express levering (+ €25,00)
  Plaats uw bestelling voor 12 uur en ontvang uw zending de volgende werkdag voor 11 uur.

 

Betalen

Betaalgemak bij daklapack.nl is betalen op jouw manier. Je kunt je bestelling betalen met:

 • Online betalen met iDeal
  Direct online betalen met iDeal.
 • Online betalen met Maestro UK/International
  Na de betaling wordt de order verwerkt en verzonden.
 • Online betalen met Mastercard
  Na betaling wordt de order verwerkt en verzonden.
 • Online betalen met VISA
  Na betaling wordt de order verwerkt en verzonden.

In sommige gevallen vragen we om een (gedeeltelijke) vooruitbetaling.