Naar Tailor Made
Filter

Recycled

-

 • Nee
  (4)

Kleur

-

 • Kraft
  (4)

Formaat

-

 • 94 mm x 142 mm
  (1)
 • 104 mm x 172 mm
  (1)
 • 139 mm x 232 mm
  (1)
 • 164 mm x 277 mm
  (1)

Materiaal

-

 • Kraft Paper 50g/PET12/EVOH-LDPE80
  (4)

Inhoud

-

 • 275 ml
  (1)
 • 625 ml
  (1)
 • 1500 ml
  (1)
 • 2700 ml
  (1)

Ventiel

-

 • Met ventiel
  (1)
 • Zonder Ventiel
  (3)

Kraft

(4)
Aantal artikelen per pagina:
Bent u op zoek naar box pouches van hoogwaardig kraftpapier? Bij DaklaPack vindt u een ruim assortiment aan soorten en formaten vierkante stazakken. U kunt de box pouch, net als een stazak, opvullen met zowel food- als non-food producten. Het voordeel van de box pouch is dat deze meer inhoud heeft en door de vierkante bodem gemakkelijk opgeborgen kan worden. Ook staat de box pouch netjes in uw winkelschappen. Of u nu een standaard variant wilt bestellen uit voorraad of uw box pouch wilt laten bedrukken met een eigen logo, (product)informatie of een mooi dessin: u bestelt het eenvoudig online uit het assortiment van DaklaPack! De box pouches van DaklaPack zijn al vanaf 100 stuks te bestellen.

 

Kraftpapieren box pouch in diverse formaten

De box pouch van kraftpapier is, zoals u van DaklaPack gewend bent, in diverse formaten uit voorraad leverbaar. De volgende formaten kunt u online bestellen via de webshop:

 • 110 mm x 180 mm
 • 120 mm x 220 mm
 • 155 mm x 280 mm
 • 180 mm x 325 mm

Zoekt u een ander formaat? Neem dan gerust contact met ons op. Het is namelijk ook mogelijk om uw box pouches in een afwijkend formaat te bestellen. 

 

Gepersonaliseerde vierkante boxpouches

Maakt u graag een goede indruk op uw klanten? Of wilt u de kraftpapieren zakken voorzien van een productnaam, omschrijving en eventuele instructies? Dat kan bij DaklaPack. Als u de zakken naar wens wil bedrukken, neemt u contact op met onze verpakkingsspecialisten. Voor meer informatie of inspiratie kunt u een kijkje nemen op de tailor made pagina.

 

Box pouches met ventiel

Indien u een box pouch nodig heeft met ingebouwd ventiel, dan hoeft u niet verder te zoeken. Ook deze bestelt u gemakkelijk en snel via de webshop. Alle kraftpapieren box pouches van DaklaPack zijn zowel met als zonder ventiel (valve) te vinden in het assortiment. De bovenstaande formaten gelden dus tevens voor de box pouches met ventiel. 

Een ventiel in uw box pouch zorgt ervoor dat opbouwend gas de zak kan verlaten. Hierdoor wordt de houdbaarheid van uw verpakte producten verlengd. Dit is handig voor producten zoals bijvoorbeeld koffiebonen.

 

Verpak uw producten in de box pouches van DaklaPack

De box pouches van kraftpapier zijn zeer geschikt voor het verpakken van (droge) food en non-food producten. Door de zuurstofbarrière blijven voedingsmiddelen langdurig houdbaar en droog. Dit maakt de zakken uitermate geschikt voor het verpakken van o.a. superfoods, dierenvoeding, muesli, rijst, meel, granola, proteïne poeders en andere sportsupplementen. 

De vierkante stazakken hebben een natuurlijke uitstraling en zijn eenvoudig te vullen en sealen. Door de inkepingen aan beiden zijden is de seal ook gemakkelijk te openen. Er is tevens een scheurlijn geïntegreerd om ervoor te zorgen dat uw klant de zak gecontroleerd kan openen.

 

Duurzame Kraft Box Pouches

In de wereld van verpakkingen vertegenwoordigen Kraft Box Pouches de belofte van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Deze Box Pouches zijn vervaardigd uit hoogwaardig kraftpapier en bieden niet alleen een optisch mooie en verantwoorde verpakkingsoplossing, maar zijn daadwerkelijk een groenere benadering van het verpakken van producten.

Kraftpapier, als de kerncomponent van deze box pouches, is niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook een ecologisch verantwoorde keuze. Het gebruik van gerecycled en hernieuwbaar materiaal draagt bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van uw bedrijf. Het productieproces resulteert bovendien in lagere broeikasgasemissies in vergelijking met traditionele verpakkingsmaterialen.

Door de veelzijdigheid van Kraft Box Pouches is deze verpakking geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van voedselverpakking tot non-food producten. De vierkante bodem biedt niet alleen meer inhoud, maar maakt ook een efficiënte opslag mogelijk, waardoor ze een functionele en duurzame keuze zijn voor uw bedrijf.

 

Kraftpapieren box pouches bestellen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar geschikte kraft box pouches? Dan kunt u terecht in het uitgebreide assortiment van DaklaPack. Van kleine box pouches tot grotere papieren stazakken met een ventiel, alles dat u nodig heeft is gemakkelijk online te bestellen. Heeft u nog vragen of heeft u advies nodig over de box pouches? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze verpakkingsspecialisten geven u vrijblijvend advies.

Naast kraft box pouches kunt u ook bij DaklaPack terecht voor gekleurde box pouches en aluminium box pouches.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste gelamineerde verpakkingen!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.