Bedrukken vanaf 100 stuks • Binnen 1 a 2 werkdagen in huis • Gratis samples

Nieuws

Ons nieuws

FachPack, 24-26 September, Nürnberg, Duitsland

Gepubliceerd: 11-9-2019

Fachpack 2019 is de Europese vakbeurs voor verpakking, verwerking en technologie. Ook dit jaar zijn wij hier uiteraard weer aanwezig. Bezoek ons in hal 7, standnummer 259. Met nieuwe trends, nieuwe perspectieven en nieuwe kansen bruist de Europese verpakkingssector van diversiteit en dynamiek. In een driedaags programma informeren wij u graag over vele mogelijkheden op gebied van flexibele kunststof verpakkingen. Daarnaast praten wij u ook bij over de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in de verpakkingssector, zoals onze recent gelanceerde 'groene' missie.

Lees meer

DaklaPack heeft een nieuwe verpakking ontwikkeld!

Gepubliceerd: 22-7-2019

De Europese Commissie heeft uitgesproken om in 2030 alle plastic verpakkingen recyclebaar te maken. Nederland heeft de ambitie uitgesproken om al in 2025 alle verpakkingen die op de markt komen recyclebaar te maken. Met deze doelstelling moeten ook alle flexibele verpakkingen straks recyclebaar en daarmee circulair zijn. DaklaPack heeft hierin eerste stappen gezet en een 100% recyclebare stazak ontwikkeld.

Lees meer

Insecten, wie eet ze niet?

Gepubliceerd: 21-6-2019

Tegenwoordig kom je ze steeds meer tegen in de winkelschappen. De vraag naar het verpakken van insecten voor humane consumptie neemt toe. Weinig bedrijven durven de uitdaging aan om de insecten af te vullen, DaklaPack Filling helpt u graag verder!

Lees meer

Fashionpack runner-up NL Packaging Awards

Gepubliceerd: 17-5-2019

Net niet de hoofdprijs maar wat zijn wij trots! Samen met onze partner PostNL zijn wij op 16 mei 2019 tijdens de NL Packaging Awards met de Fashionpack runner-up geworden in de categorie webretail. De award wordt gezien als dé vakprijs voor de verpakkingsbranche.

Lees meer

DaklaPack lanceert Groene Missie

Gepubliceerd: 19-4-2019

DaklaPack wil met getalenteerde en gemotiveerde medewerkers haar businesspartners het verschil laten maken. Wij zijn marktleider in innovatieve verpakkingen en verzendmaterialen. Wij bieden unieke duurzame oplossingen voor verzending, verpakken en afvullen. Met onze missie bieden wij een bijdrage aan de circulaire economie. Geheel in lijn met de visie vanuit de Europese Commissie en Nederlandse overheid.

Lees meer

Tips voor een aantrekkelijke verpakking

Gepubliceerd: 8-2-2019

Hoe aantrekkelijk is uw ‘tailormade’ verpakking? De aantrekkingskracht van een verpakkingen heeft invloed op consumenten die niet van plan zijn een aankoop te doen. Het kan namelijk aanzetten tot impulsaankopen. De ‘verpakking’, heel belangrijk dus! Slimme keuzes in kleur, vorm, textuur en typografie kunnen het verschil maken in het succes van je product. Hieronder lees je de vier tips voor het verbeteren van uw verpakking.

Lees meer

Mirjam Pol Finisht Dakar 2019!

Gepubliceerd: 25-1-2019

Mirjam Pol eindigde als 49ste en als 2e bij de vrouwen! Met haar doorzettingsvermogen, stuurkunsten en foutloze navigatie heeft Mirjam haar beste prestatie ooit behaald. Bovendien heeft ze diverse deelnemers geholpen.

Lees meer

Verpakkingen afvullen met DaklaPack Filling

Gepubliceerd: 11-1-2019

DaklaPack Filling vult dagelijks duizenden verpakkingen af. Hoogstaande verpakkingen met het oog op het gebruiksgemak, houdbaarheid, inhoud en efficiency bij het afvullen. Met de lancering van onze nieuwe Filling pagina gaan wij dieper in op deze dienst.

Lees meer

Nieuwe sponsordeal DaklaPack en Mirjam Pol

Gepubliceerd: 30-11-2018

DaklaPack Group intensiveert haar samenwerking met motorcoureur en meervoudig Dakardeelneemster Mirjam Pol. De internationaal marktleider op gebied van innovatieve verpakkingen is tijdens de Dakar Rally 2019 gedeelde hoofdsponsor.

Lees meer

DaklaPack gecertificeerd voor ISO

Gepubliceerd: 15-11-2017

DaklaPack Group heeft in november voor DaklaPack Europe B.V., DaklaPack Clinical Trials B.V. en DaklaPack Production & Filling B.V. het certificaat voor de nieuwste norm van ISO 9001:2015 behaald en het certificaat voor ISO/IEC 27001.

Lees meer

DaklaPack sponsort Mirjam Pol

Gepubliceerd: 30-10-2017

DaklaPack sponsort Mirjam Pol tijdens de Dakar Rally 2018.

Lees meer

De nieuwe generatie verpakking is gearriveerd

Gepubliceerd: 27-10-2017

Samen met Post NL heeft DaklaPack een compleet nieuwe verpakking ontwikkeld die ervoor zorgt dat kleding door de brievenbus kan worden bezorgd.

Lees meer

ISOFastTrack Assurance certificaat voor MVO

Gepubliceerd: 25-1-2017

Daklapack ontving 17 januari uit handen van de heer Oene Venema van ISOFastTrack het MVO assurance certificaat voor MVO op basis van ISO 26000. Daklapack bedenkt en ontwikkelt oplossingen voor verpakkings- en verzendvraagstukken voor een groot aantal ondernemingen en organisaties.

Lees meer

Screening darmkankeronderzoek

Gepubliceerd: 11-1-2017

DaklaPack speelt een essentiële rol bij het landelijk bevolkingsonderzoek darmkanker. DaklaPack zorgt in opdracht van de screeningorganisaties voor de productie en verzending van het uitnodigingspakket.

Lees meer

Packaging Innovations 2016

Gepubliceerd: 28-10-2016

Woensdag 23 november en donderdag 24 november vindt Packaging Innovations plaats in de Taets Art & Event Park in Amsterdam. Het event voor redesign en het nieuwste in packaging & display. No limits!

Lees meer

FD Gazelle Awards 2016

Gepubliceerd: 17-10-2016

DaklaPack is genomineerd voor de FD Gazelle Awards 2016 voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Lees meer

Empack 12, 13 & 14 april

Gepubliceerd: 12-4-2016

Na het wegvallen van Macropak is de Jaarbeurs in Utrecht op 12, 13 en 14 april 2016 voor het eerst de gastlocatie voor Empack, de enige verpakkingsbeurs van Nederland. DaklaPack staat voor u klaar op de Empack. U kunt ons vinden op stand F214!

Lees meer

DaklaPack winnaar Flevopenning

Gepubliceerd: 11-4-2016

Dit jaar werd voor de eerste keer de Participatie Flevopenning uitgereikt aan de onderneming met uitzonderlijke prestaties in het kader van de Participatiewet. Zes Flevolandse bedrijven waren genomineerd voor deze nieuwe onderscheiding. Zij zijn door hun gemeente voorgedragen als maatschappelijk betrokken bedrijven die zich het afgelopen jaar het meest onderscheiden hebben in het kader van de Participatiewet.

Lees meer