Nieuws

Ons nieuws

Duurzaam take away assortiment

Gepubliceerd: 5-7-2021

Per 3 juli 2021 werden de eerste maatregelen van kracht uit de Europese SUP-richtlijnen (single Use Plastics). Veel verschillende plastic producten mogen daardoor niet meer verkocht worden.

Lees meer

PaperWise & Kraft papieren enveloppen

Gepubliceerd: 25-5-2021

Nieuw aan ons assortiment toegevoegd: PaperWise & Kraft papieren enveloppen in 3 handige formaten. Onze PaperWise enveloppen zijn gemaakt van landbouwafval. PaperWise geeft landbouwafval een tweede leven, bladeren en stengels die overblijven van de oogst worden bewerkt tot grondstoffen voor papier en karton. Dit papier voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen!

Lees meer

Portieverpakkingen door de brievenbus

Gepubliceerd: 15-4-2021

Op zoek naar een mooie verzenddoos met handige portieverpakkingen? Vul de verzenddoos met verschillende smaken en samples, gebruik hem als cadeaubox of voor uw abonnees. Handig; de verzenddozen passen door de brievenbus zodat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven.

Lees meer

Tweede vestiging DaklaPack USA

Gepubliceerd: 30-3-2021

Met trots delen wij mee dat wij op eerder dit jaar, op 1 februari, de sleutels overhandig hebben gekregen van onze tweede vestiging in de VS. In dit geheel nieuwe pand in Lakeside (San Diego), California, zullen wij ons richten op de productie van medische (zelf)afname setjes en op order fulfilment.

Lees meer

Corona snelteststraat in Lelystad

Gepubliceerd: 17-11-2020

De Corona Sneltest kan eenvoudig worden aangeschaft op de website Coronasneltest.nl. Hier maakt u ook direct een afspraak voor de bemonstering in de snelteststraat. Coronasneltest richt zich niet alleen op particulieren, maar maakt ook afspraken met bedrijven, om sneltesten af te nemen. De test wordt afgenomen door gecertificeerd personeel welke door middel van een wattenstaafje in de neus een monster afneemt.

Lees meer

Empack, 31 maart, 1 & 2 april, Utrecht

Gepubliceerd: 17-1-2020

Empack Utrecht 2020, het event over de toekomst van verpakkingstechnologie. Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux en vindt op 31 maart, 1 & 2 april 2020 plaats in Jaarbeurs Utrecht. Hier wordt de totale verpakkingsketen van materiaal, technologie, machines en verpakkingen gepresenteerd onder één dak. De verpakkingsindustrie staat volop in bloei, daarom presenteren wij graag onze allerlaatste ontwikkelingen en innovaties. Tijdens de gehele beurs kunt u ons bezoeken op standnummer C213.

Lees meer

DaklaPack wint de BKL Trofee 2020

Gepubliceerd: 13-1-2020

Wat zijn we trots! Tijdens het jaarlijkse BKL Gala, dat zaterdagavond plaatsvond in Theater Agora won DaklaPack de BKL Trofee. Het doel van deze trofee is het stimuleren van ondernemingen en het bevorderen van vestigingsklimaat. Wat een eer om onszelf 'onderneming van het jaar' in Lelystad te mogen noemen. Onze felicitaties aan restaurant Applaus voor overwinning van de BKL Award. Andere genomineerde BModesto BV, Niekamp BV en natuurlijk Bedrijfskring Lelystad bedankt voor een fantastische avond.

Lees meer

Onze eerste volledig composteerbare stazak

Gepubliceerd: 8-11-2019

Dit is onze eerste volledig composteerbare stazak die is gemaakt van een combinatie van kraft papier en pla. PLA is een 100% bio based plastic gemaakt uit mais en suikerriet. Deze stazak kan ingezameld worden bij het GFT afval en zal in industriële composteerinstallatie composteren. Ook de lijm en de inkt die gebruikt zijn voor deze verpakking zijn gecertificeerd composteerbaar.

Lees meer

Empack, 23 & 24 oktober, Mechelen

Gepubliceerd: 20-10-2019

Op 23 & 24 oktober staat wij op de Empack. In de Nekkerhal- Brussels North te Mechelen kunt u ons bezoeken op standnummer B008. Empack brengt exposanten en bezoekers samen om de laatste trends en ontwikkelingen te ontdekken omtrent verpakkingstechnologie en verpakkingsmachines. Naast Empack vindt ook Packaging Innovations plaats, het event dat de technologische verpakkingswereld van Empack combineert met de creatieve ‘minds of branding’. Door deze colocatie is de Nekkerhal-Brussels North op die dagen de grootste ontmoetingsplek in België voor de hele verpakkingscommunity.

Lees meer

FachPack, 24-26 September, Nürnberg, Duitsland

Gepubliceerd: 11-9-2019

Fachpack 2019 is de Europese vakbeurs voor verpakking, verwerking en technologie. Ook dit jaar zijn wij hier uiteraard weer aanwezig. Bezoek ons in hal 7, standnummer 259. Met nieuwe trends, nieuwe perspectieven en nieuwe kansen bruist de Europese verpakkingssector van diversiteit en dynamiek. In een driedaags programma informeren wij u graag over vele mogelijkheden op gebied van flexibele kunststof verpakkingen. Daarnaast praten wij u ook bij over de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in de verpakkingssector, zoals onze recent gelanceerde 'groene' missie.

Lees meer

DaklaPack heeft een nieuwe verpakking ontwikkeld!

Gepubliceerd: 22-7-2019

De Europese Commissie heeft uitgesproken om in 2030 alle plastic verpakkingen recyclebaar te maken. Nederland heeft de ambitie uitgesproken om al in 2025 alle verpakkingen die op de markt komen recyclebaar te maken. Met deze doelstelling moeten ook alle flexibele verpakkingen straks recyclebaar en daarmee circulair zijn. DaklaPack heeft hierin eerste stappen gezet en een 100% recyclebare stazak ontwikkeld.

Lees meer

Insecten, wie eet ze niet?

Gepubliceerd: 21-6-2019

Tegenwoordig kom je ze steeds meer tegen in de winkelschappen. De vraag naar het verpakken van insecten voor humane consumptie neemt toe. Weinig bedrijven durven de uitdaging aan om de insecten af te vullen, DaklaPack Filling helpt u graag verder!

Lees meer

Fashionpack runner-up NL Packaging Awards

Gepubliceerd: 17-5-2019

Net niet de hoofdprijs maar wat zijn wij trots! Samen met onze partner PostNL zijn wij op 16 mei 2019 tijdens de NL Packaging Awards met de Fashionpack runner-up geworden in de categorie webretail. De award wordt gezien als dé vakprijs voor de verpakkingsbranche.

Lees meer

Tips voor een aantrekkelijke verpakking

Gepubliceerd: 8-2-2019

Hoe aantrekkelijk is uw ‘tailormade’ verpakking? De aantrekkingskracht van een verpakkingen heeft invloed op consumenten die niet van plan zijn een aankoop te doen. Het kan namelijk aanzetten tot impulsaankopen. De ‘verpakking’, heel belangrijk dus! Slimme keuzes in kleur, vorm, textuur en typografie kunnen het verschil maken in het succes van je product. Hieronder lees je de vier tips voor het verbeteren van uw verpakking.

Lees meer

Mirjam Pol Finisht Dakar 2019!

Gepubliceerd: 25-1-2019

Mirjam Pol eindigde als 49ste en als 2e bij de vrouwen! Met haar doorzettingsvermogen, stuurkunsten en foutloze navigatie heeft Mirjam haar beste prestatie ooit behaald. Bovendien heeft ze diverse deelnemers geholpen.

Lees meer

Verpakkingen afvullen met DaklaPack Filling

Gepubliceerd: 11-1-2019

DaklaPack Filling vult dagelijks duizenden verpakkingen af. Hoogstaande verpakkingen met het oog op het gebruiksgemak, houdbaarheid, inhoud en efficiency bij het afvullen. Met de lancering van onze nieuwe Filling pagina gaan wij dieper in op deze dienst.

Lees meer

Nieuwe sponsordeal DaklaPack en Mirjam Pol

Gepubliceerd: 30-11-2018

DaklaPack Group intensiveert haar samenwerking met motorcoureur en meervoudig Dakardeelneemster Mirjam Pol. De internationaal marktleider op gebied van innovatieve verpakkingen is tijdens de Dakar Rally 2019 gedeelde hoofdsponsor.

Lees meer

DaklaPack gecertificeerd voor ISO

Gepubliceerd: 15-11-2017

DaklaPack Group heeft in november voor DaklaPack Europe B.V., DaklaPack Clinical Trials B.V. en DaklaPack Production & Filling B.V. het certificaat voor de nieuwste norm van ISO 9001:2015 behaald en het certificaat voor ISO/IEC 27001.

Lees meer

DaklaPack sponsort Mirjam Pol

Gepubliceerd: 30-10-2017

DaklaPack sponsort Mirjam Pol tijdens de Dakar Rally 2018.

Lees meer

De nieuwe generatie verpakking is gearriveerd

Gepubliceerd: 27-10-2017

Samen met Post NL heeft DaklaPack een compleet nieuwe verpakking ontwikkeld die ervoor zorgt dat kleding door de brievenbus kan worden bezorgd.

Lees meer

ISOFastTrack Assurance certificaat voor MVO

Gepubliceerd: 25-1-2017

Daklapack ontving 17 januari uit handen van de heer Oene Venema van ISOFastTrack het MVO assurance certificaat voor MVO op basis van ISO 26000. Daklapack bedenkt en ontwikkelt oplossingen voor verpakkings- en verzendvraagstukken voor een groot aantal ondernemingen en organisaties.

Lees meer

Screening darmkankeronderzoek

Gepubliceerd: 11-1-2017

DaklaPack speelt een essentiële rol bij het landelijk bevolkingsonderzoek darmkanker. DaklaPack zorgt in opdracht van de screeningorganisaties voor de productie en verzending van het uitnodigingspakket.

Lees meer

Packaging Innovations 2016

Gepubliceerd: 28-10-2016

Woensdag 23 november en donderdag 24 november vindt Packaging Innovations plaats in de Taets Art & Event Park in Amsterdam. Het event voor redesign en het nieuwste in packaging & display. No limits!

Lees meer

FD Gazelle Awards 2016

Gepubliceerd: 17-10-2016

DaklaPack is genomineerd voor de FD Gazelle Awards 2016 voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Lees meer

Empack 12, 13 & 14 april

Gepubliceerd: 12-4-2016

Na het wegvallen van Macropak is de Jaarbeurs in Utrecht op 12, 13 en 14 april 2016 voor het eerst de gastlocatie voor Empack, de enige verpakkingsbeurs van Nederland. DaklaPack staat voor u klaar op de Empack. U kunt ons vinden op stand F214!

Lees meer

DaklaPack winnaar Flevopenning

Gepubliceerd: 11-4-2016

Dit jaar werd voor de eerste keer de Participatie Flevopenning uitgereikt aan de onderneming met uitzonderlijke prestaties in het kader van de Participatiewet. Zes Flevolandse bedrijven waren genomineerd voor deze nieuwe onderscheiding. Zij zijn door hun gemeente voorgedragen als maatschappelijk betrokken bedrijven die zich het afgelopen jaar het meest onderscheiden hebben in het kader van de Participatiewet.

Lees meer