Bedrukken vanaf 100 stuks • Binnen 1 a 2 werkdagen in huis • Gratis samples

NIEUWS

Verpakkingsnieuws op DaklaPack Nederland. Alles over hersluitbare, gelamineerde en medische verpakkingen.

Mirjam Pol Finisht Dakar 2019!

Mirjam Pol Finisht Dakar 2019!

Gepubliceerd: 25-1-2019

In de 41ste editie van de zwaarste rally ter wereld gingen 534 deelnemers van start. Slechts 76 van de 149 motorrijders wisten te finishen in de 10 ongekend zware etappes met alleen maar zand en extreem hoge duinen.

Mirjam Pol eindigde als 49ste en als 2e bij de vrouwen! Met haar doorzettingsvermogen, stuurkunsten en foutloze navigatie heeft Mirjam haar beste prestatie ooit behaald. Bovendien heeft ze diverse deelnemers geholpen.

Wij als hoofdsponsor zijn trots achter zo’n sportvrouw te mogen staan. We willen Mirjam en haar team bedanken voor de positieve exposure.

Nieuwe sponsordeal DaklaPack en Mirjam Pol

Nieuwe sponsordeal DaklaPack en Mirjam Pol

Gepubliceerd: 30-11-2018

DaklaPack Group intensiveert haar samenwerking met motorcoureur en meervoudig Dakardeelneemster Mirjam Pol. De internationaal marktleider op gebied van innovatieve verpakkingen is tijdens de Dakar Rally 2019 gedeelde hoofdsponsor.

Voor aanvang van het seizoen 2018 sloegen DaklaPack en Mirjam Pol de handen al ineen, de logo’s van het bedrijf waren toen al duidelijk zichtbaar op de wedstrijdmotor. ‘Na een succesvol eerste jaar hebben we de banden met Mirjam Pol opnieuw versterkt om voor de komende Dakar editie nog intensiever samen te werken’, zegt CEO Dave Klaassen van DaklaPack.

In 2018 stond Mirjam in Peru aan de start om haar ambities in de veertien dagen tellende rally waar te maken. Het lukte haar, na een hevige strijd met alle mogelijke elementen, met een gebroken onderarm en een lijf dat hevig protesteerde. En zoals we haar kennen, na 14 lange etappes, verkondigde ze een paar meter na de eindstreep al: ‘Je zult het niet geloven want ik ben er nu even helemaal klaar mee, maar volgend jaar ben ik er gewoon weer bij!’ En zo geschiedde; de voorbereidingen voor Dakar Rally 2019 zijn inmiddels in volle gang.

Deze samenwerking biedt DaklaPack een nog duidelijkere zichtbaarheid in de Dakar Rally, de zwaarste klasse in de rallysport. Het karakter en de enorme drijfveer van Mirjam passen heel erg goed bij ons innovatieve merk. We verwachten dat deze deal de exposure en marketingdoeleinden van beide merken nog verder zal versterken.

Tot op heden is Mirjam Pol de enige vrouwelijke, Nederlandse motorcoureur die de Dakar Rally heeft uitgereden én het vrouwenklassement heeft gewonnen. DaklaPack wenst haar ook in 2019 heel veel succes!

DaklaPack gecertificeerd voor ISO

DaklaPack gecertificeerd voor ISO

Gepubliceerd: 15-11-2017

DaklaPack Group heeft in november voor  DaklaPack Europe B.V., DaklaPack Clinical Trials B.V. en DaklaPack Production & Filling B.V.  het certificaat voor de nieuwste norm van ISO 9001:2015 behaald en het certificaat voor ISO/IEC 27001.

Het ISO/IEC 27001:2013 certificaat is de internationale norm voor het gehanteerde managementsysteem voor informatiebeveiliging en de toepassing daarvan.

Deze norm specificeert eisen voor het ontwerpen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een Information Security Management System (ISMS). ISMS is een systematische beheer-aanpak van het beveiligen van de belangrijke bedrijfsinformatie, waarbij wordt gekeken naar mensen, processen en IT-systemen.

Met het behalen van dit ISO-certificaat bewijst DaklaPack een beleid te hanteren waarin de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie/data centraal staan.

Het ISO-9001:2015 certificaat staat garant voor de juiste toepassing van de internationale norm die gesteld wordt aan het gehanteerde kwaliteitssysteem en de toepassing daarvan.

DaklaPack sponsort Mirjam Pol

DaklaPack sponsort Mirjam Pol

Gepubliceerd: 30-10-2017

DaklaPack sponsort Mirjam Pol tijdens de Dakar Rally 2018

Aankomende januari is het weer tijd voor de Dakar Rally. Deze jaarlijkse rally voor vrachtwagens, auto’s, motoren en quads vindt plaats in de Zuid-Amerikaanse woestijn. De rally staat bekend als de zwaarste ter wereld, maar dat weerhoudt de Nederlandse Mirjam Pol nergens van. Ook dit jaar verschijnt zij weer aan de start. DaklaPack Rallysport sponsort de gedreven motorrijdster tijdens haar deelname.

Mirjam Pol deed in 2006 voor de eerste keer mee en sindsdien is de rally vaste prik. Tijdens haar eerste deelname haalde ze als eerste (jonge!) Nederlandse vrouw de finish; ze eindigde op een welverdiende tweede plek. In 2007 herhaalde dit zich, maar na een afgelaste editie in 2008 kwam Mirjam in 2009 sterker dan ooit terug; ze won het vrouwenklassement! Een ongekende prestatie.

Het jaar 2010 bracht helaas minder geluk; na een valpartij, waarbij Mirjam meerdere botbreuken opliep, kwam de race voor haar ten einde. Dat weerhield haar er echter niet van om in 2011 weer mee te doen. Na een moeizame en lange rally wist ze op de een-na-laatste dag nog van de derde naar de tweede plaats op te schuiven. Een doorzetter in hart en nieren! 

Tot op heden is Mirjam Pol de enige vrouwelijke, Nederlandse motorcoureur die de Dakar Rally heeft uitgereden én heeft gewonnen. DaklaPack wenst haar ook in 2018 weer heel veel succes!

De nieuwe generatie verpakking is gearriveerd

De nieuwe generatie verpakking is gearriveerd

Gepubliceerd: 27-10-2017

De FashionPack is een slimme verpakking die altijd kan worden bezorgd, zonder dat de consument hiervoor thuis hoeft te zijn. Daarnaast is het mogelijk om dezelfde verpakking te gebruiken voor het retourneren. Dat is gemakkelijk…. en hier begint het pas.

De beste verpakking om kleding te versturen.

Samen met Post NL heeft DaklaPack een compleet nieuwe verpakking ontwikkeld die ervoor zorgt dat kleding door de brievenbus kan worden bezorgd. Door een gepatenteerde innovatie is het mogelijk om de verpakking luchtarm te maken.

Hoe het werkt? Simpel.

Als consument plaats je een bestelling bij je favoriete webwinkel. Dankzij de slimme gepatenteerde techniek in de FashionPack kunnen webwinkels en consumenten de verpakking makkelijk luchtarm maken. Dit zorgt ervoor dat de zending vaker door de brievenbus bezorgd kan worden.

De FashionPack is ook nog eens herbruikbaar. Wanneer je als consument ontevreden bent met je aankoop, kan de bestelling in dezelfde FashionPack retour gestuurd worden.

Ook een FashionPack? Bestel hier www.fashionpack.me

ISOFastTrack Assurance certificaat voor MVO

ISOFastTrack Assurance certificaat voor MVO

Gepubliceerd: 25-1-2017

Daklapack ontving 17 januari uit handen van de heer Oene Venema van ISOFastTrack het MVO assurance certificaat voor MVO op basis van ISO 26000.
Daklapack in Lelystad bedenkt en ontwikkelt oplossingen voor verpakkings- en verzendvraagstukken voor een groot aantal ondernemingen en organisaties.

Volgens Oene Venema van ISOFastTrack is Daklapack een sociale onderneming, die zijn verantwoordelijkheid niet alleen voor zijn eigen organisatie neemt, maar ook in de keten.

Daarbij nemen ze vaak een voortrekkersrol, een voorbeeld hiervan is de unieke oplossing(en) voor het bevolkingsonderzoek voor darmkanker; een innovatieve, begrijpelijke verpakking voor de doelgroep met een foutloze manier van verwerken van de pakketten, inclusief het koppelen van data en versturen van de pakketten rechtstreeks aan de deelnemers. Vorig jaar heeft Daklapack de erkenning ontvangen bij de Flevopenningen. Waarbij Daklapack zich in Flevoland het meest heeft onderscheiden in het kader van de Participatiewet. Ook is Daklapack actief bezig de milieu-impact van plastic afval te verminderen door eigen acties en het promoten bij de opdrachtgevers maar ook door ondersteuning van de Plastic Soup foundation.

 

“Om de volgende stap te maken hebben wij gekozen om via de applicatie van ISOFastTrack de

ISO 26000 in alle facetten nog eens tegen het licht te houden en nog meer bewust te zijn van alle MVO activiteiten die wij al doen, om van daaruit bewuste keuzes te maken voor beleid en actieplannen voor de komende jaren. We merken, dat ook onze opdrachtgevers, leveranciers en directe omgeving het onderwerp steeds belangrijker is gaan vinden en wij willen ons steentje daar graag aan bijdragen. Het past ook erg goed bij het innovatieve karakter van ons bedrijf, we zijn al een eind op weg maar er liggen nog zoveel kansen in de markt. De tijd van voldoen aan minimale eisen is nu echt voorbij, wij willen ons graag op een positieve manier onderscheiden als het om het toepassen van MVO gaat. Niet omdat het moet, maar omdat wij het willen!” aldus Rik Eggink Technical Director en eindverantwoordelijke voor de implementatie. 

Screening darmkankeronderzoek

Screening darmkankeronderzoek

Gepubliceerd: 11-1-2017

Het bevolkingsonderzoek naar darmkanker, dat in 2014 werd ingevoerd, gaat op termijn veel levens redden. Dat blijkt uit een proefschrift van het VUmc. Na dertig jaar screening zal het aantal gevallen met ruim een derde zijn afgenomen en de sterfte aan darmkanker bijna de helft.

DaklaPack speelt een essentiële rol bij het landelijk bevolkingsonderzoek darmkanker. DaklaPack zorgt in opdracht van de screeningorganisaties voor de productie en verzending van het uitnodigingspakket.

Lees hier verder

Packaging Innovations 2016

Packaging Innovations 2016

Gepubliceerd: 28-10-2016

Woensdag 23 november en donderdag 24 november vindt Packaging Innovations plaats in de Taets Art & Event Park in Amsterdam. Het event voor redesign en het nieuwste in packaging & display. No limits!

Packaging Innovations is hét event in branded packaging en retail design in de Benelux, dat speciaal is gecreëerd voor een selecte groep professionals die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om met redesign, creativiteit, nieuwe materialen en technieken hun product en merk te versterken. 

DaklaPack is aanwezig op de Packaging Innovations. U kunt ons vinden op stand D104. Wij heten u van harte welkom!

 

 

 

FD Gazelle Awards 2016

FD Gazelle Awards 2016

Gepubliceerd: 17-10-2016

DaklaPack is genomineerd voor de FD Gazelle Awards 2016 voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

De jaarlijkse toekenning van de FD Gazelle Awards is een initiatief van het Financieel Dagblad en Company info. De toekenning van de Award wordt bepaald door een competitie tussen bedrijven die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van tenminste 20% wisten te behalen. Op 22 november wordt bekend gemaakt of wij de Award voor regio West (Noord- Holland, Zuid-Holland en Flevoland) in de categorie middelgroot (€2 tot €30 miljoen omzet) in ontvangst mogen nemen. Wij zijn zeer trots op deze nominatie en dit is nu al een kroon op het werk van onze enthousiaste medewerkers.

Empack 12, 13 & 14 april

Empack 12, 13 & 14 april

Gepubliceerd: 12-4-2016

Na het wegvallen van Macropak is de Jaarbeurs in Utrecht op 12, 13 en 14 april 2016 voor het eerst de gastlocatie voor Empack, de enige verpakkingsbeurs van Nederland.

DaklaPack staat voor u klaar op de Empack. U kunt ons vinden op stand F214!