DaklaPack’s Groene Missie

DaklaPack doet er alles aan om zo duurzaam mogelijk te zijn in onze producten en met onze bedrijfsvoering. We zien onze positie in de toeleveringsketen van plastic verpakkingen als een belangrijke kans om te innoveren en samen te werken om een positieve, duurzame verandering te realiseren. Hiervoor richten we ons op twee gebieden: ‘Onze Producten’ en ‘Onze Reis’ richting een duurzamer bedrijf.

Onze producten

DaklaPack is gespecialiseerd in innovatieve verpakkingsproducten en daarom zetten we deze vaardigheden en kennis in om de basis voor ons duurzaamheidsprogramma te leggen. Onze producten zijn voortdurend in ontwikkeling en worden voorzien van de nieuwste innovaties in de duurzame verpakkingsbranche. We willen duurzame oplossingen bieden voor alle verpakkingsbehoeften van onze klanten.


We hebben ons Eco-Label Programma ontwikkeld om klanten te helpen duurzame keuzes te maken en de voordelen uit te leggen. We hebben ook uitgebreide bronnen gepubliceerd over hoe we onze producten labelen en wat hun voordelen zijn. We zijn ervan overtuigd dat deze transparantie en kennisdeling ons in staat stelt om nauwer samen te werken met onze partners om een duurzamere verpakkingsindustrie te creëren.

Bekijk onze Eco-labels

Onze Reis

Onze reis richting een duurzamer bedrijf zet ons aan het denken over de impact van onze werkwijzen. Om onze prestaties effectief in kaart te kunnen brengen en te kunnen communiceren heeft DaklaPack het raamwerk van de United Nation Sustainable Development Goals gevolgd. Door deze internationaal erkende aanpak te hanteren, is DaklaPack beter in staat om samen te werken met onze partners aan een duurzamere verpakkingsindustrie.

Onze doelen en doorlopende werkzaamheden
SDG 1 SDG 2 SDG 3 SDG 4 SDG 5 SDG 6 SDG 7 SDG 8 SDG 9 SDG 10 SDG 11 SDG 12 SDG 13 SDG 14 SDG 15 SDG 16 SDG 17 SDG Color wheel

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven over onze groene missie? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw gegevens in te vullen.

Aanmelden