IAMTORO

IAMTORO boxers zijn gedurfd ontworpen en onberispelijk vervaardigd met een niet te onderdrukken attitude. Comfort verweven met charisma. IAMTORO gelooft dat ondergoed meer is dan een functioneel stuk stof. Voor het merk ontwierpen wij een verpakking volledig in lijn met de waarden van het merk. Het venster geeft de juiste uitstraling aan het product en de verpakking. Naast de ontwikkeling van de verpakking zorgde DaklaPack ook voor het fulfilment traject.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

24 ICE

Voor onze klant, 24ice.com, hebben wij een mooi tailor made product ontwikkeld. De ijsjes van ‘24ice.com’ zijn uniek in uitvoering. De stickpack is, als verpakkingsvorm, geheel naar de wensen van de klant ontworpen en vervaardigd.

DaklaPack heeft zowel de productiemachine als de digitaal geprinte folie verzorgd. Daarnaast heeft DaklaPack ook het afvullen en verpakken van de stickpacks mogen verzorgen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

OLIVERY

Gezond, lekker en veelzijdig, er is niets dat je niet lekker kunt vinden aan olijfolie. De juiste olie kan een eenvoudig stukje brood omtoveren in een feest, een salade tot een traktatie of een biefstuk tot iets dat perfectie nadert. Het enige probleem met olijfolie is dat het altijd op het verkeerde moment op raakt.  

Voor Olivery werd deze navulverpakking ontwikkeld. De uitdaging zat hem in het ontwikkelen van een sterke verpakking. De verpakking moest namelijk garanderen dat de olie zonder lekkage bij de klant komt. Met deze innovatieve verpakking wordt veel CO2 bespaart door het hergebruik van de fles en dat de navulling wordt verstuurd in een kleine verpakking en met de gewone post meekan.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

PELICAN ROUGE

Pelican Rouge heeft een passie voor kwaliteit en smaak. Met het Pelican Rouge concept doe je er alles aan om iedereen te laten genieten van de geweldige smaak van de beste koffie. Het geheim? Puur vakmanschap! De koffiemelanges worden geselecteerd door ware vakmensen. Vervolgens wordt de koffie met aandacht gebrand door ervaren brandmeesters.

De verpakking voor Pelican Rouge moest voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zo bevat de verpakking geen aluminium, maar moest deze wel beschikken over een hoge barrière. Voor de verpakking is dan ook een speciaal laminaat ontwikkeld. De druktechniek geeft de verpakking authentieke uitstraling die geheel in lijn is met de waarden van het merk.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

JUMBO GOLF

De FashionPack die wij ontwikkeld hebben voor Jumbo Golf is een slimme verpakking die altijd kan worden bezorgd, zonder dat de consument hiervoor thuis hoeft te zijn. Daarnaast is het mogelijk om dezelfde verpakking te gebruiken voor het retourneren. Dit maakt het voor Jumbo Golf de beste verpakking om kleding in te versturen, door een innovatie is het mogelijk om de verpakking luchtarm te maken.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

GLOBAL E-SYSTEMS

Onze klant Global-E-Systems is leverancier van energiebesparende producten. Samen met hen ontwikkelden wij een duurzame verpakking welke oplossing biedt op het gebied van klimaattechnologie, energiebesparing en warmte en koudeopslag. De uitdagende verpakking bevat verschillende compartimenten en is bestand tegen het temperatuurverloop van koud en warm.
De verpakking met het product is gemaakt om het temperatuurverloop in een gebouw of ruimte te reguleren. Fase-overgangsmaterialen werken in principe als thermische accu’s. Doordat de fase-overgangsmaterialen in de plafonds warmte opnemen uit de omgeving wordt de leefruimte gekoeld.
Het mooie aan dit product is dat een verpakking over het algemeen na gebruik worden weggegooid als verpakkingsafval. In het geval van Global-E-Systems is de verpakking ook daadwerkelijk het product. Deze kan in zijn geheel worden weggelegd op systeemplafonds, waardoor er als het ware een klimaatplafond ontstaat. Naast de ontwikkeling van de verpakking was DaklaPack ook verantwoordelijk voor het afvulproces van het product.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Uw product perfect verpakt?

Heeft u een product en wilt u samen kijken naar een geschikte verpakking? Een eigen design of aangepast formaat? Ontdek de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons via de e-mail of wij nemen telefonisch contact met u op.