Dozen

Bent u op zoek naar geschikte dozen voor het verpakken en/of verzenden van materialen? Bij DaklaPack vindt u diverse soorten dozen van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u uw dozen op maat bestellen of laten personaliseren? Ook dan bent u bij DaklaPack aan het juiste adres. We nemen u graag mee in ons diverse assortiment dozen.

 

Vouwdozen

Vouwdozen zijn kartonnen verzendpakkingen die zeer geschikt zijn voor het verzenden van producten. Denk hierbij aan boeken of andere platte voorwerpen. Aan de korte zijde is een opening welke voorzien is van insteekkleppen met een weerhaak. Zo blijven uw producten tijdens verzending veilig op hun plaats. De vouwdozen van DaklaPack zijn verkrijgbaar in basiskleuren, zoals kleurloos of wit, maar ook in vrolijke uitvoeringen te bestellen.

 

Brievenbusdozen

Wilt u producten verzenden en laten bezorgen door de brievenbus? Dat kan met de brievenbusdozen van DaklaPack. De verpakking beschikt over een klep met kleefstrook aan de onder- en bovenzijde, waardoor deze eenvoudig maar veilig gesloten kan worden. De brievenbusdozen komen in standaard formaten, maar zijn ook op maat te bestellen.

 

Dozen op maat

Hebt u dozen met specifieke afmetingen nodig? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we graag de opties van dozen op maat met u. 

 

Autolockdoos

De autolockdoos is een stevige, golfkartonnen verzenddoos die eenvoudig te sluiten is door de ingebouwde kleefstrip. Tevens is de doos zeer eenvoudig in elkaar te zetten door de automatisch vouwende bodem. Het openen van de doos is geen enkel probleem dankzij de scheurstrip aan de bovenzijde. Al met al zijn de autolockdozen zeer gebruiksvriendelijke verzenddozen met diverse handige opties. Ze zijn beschikbaar in meerdere formaten. 

 

Amerikaanse vouwdozen

De stevige, golfkartonnen Amerikaanse vouwdozen zijn klassieke vouwdozen. Deze verzenddoos kunt u sluiten door middel van tape. De doos is eenvoudig in elkaar te zetten. 

 

Diverse dozen bestellen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige verzenddozen? Binnen ons assortiment vindt u allerlei soorten dozen voor professioneel gebruik. Heeft u moeite met het maken van een juiste keuze? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij u adviseren.

Naast de bovenstaande dozen, kunt u ook bij DaklaPack terecht voor gripzakkenverpakkingszakkenenveloppendozenverzendverpakkingendraagtassenwijnverpakkingengeschenkverpakkingen en take away verpakkingen.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste dozen!