Wijnverpakkingen

We bieden bij DaklaPack een uitgebreid assortiment aan wijnverpakkingen. U raadt het al, maar deze verpakkingen zijn ontworpen voor het verpakken van wijn. U kunt er echter ook andere flessen in verpakken. De verschillende wijnverpakkingen zijn allemaal geschikt om te bedrukken. Dit maakt ze perfect voor het personaliseren van geschenken en promotiemateriaal. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan snel ons onderstaande assortiment of neem contact op met een van onze specialisten.

 

Papieren wijntas

De Paper Wine Bags van DaklaPack zijn beschikbaar in vijf verschillende kleuren. De wijnverpakkingen worden gemaakt van duurzaam kraft papier. Het papier is goed voor hergebruik en dus goed voor het milieu. Door de gedraaide papieren handvatten heeft onze Paper Wine Bag een natuurlijke en stijlvolle uitstraling en wordt uw fles verpakt als een mooi cadeau. 

Daarnaast zorgt het hoge en smalle formaat van de Paper Wine Bag ervoor dat uw fles stevig staat. Door de papieren wijntassen te bedrukken wordt uw product herkenbaar in het straatbeeld en dient het dus direct als promotiemateriaal. 

 

Jute wijntassen

Jute is volledig biologisch afbreekbaar en 100 procent composteerbaar. De jute wijntassen worden gemaakt uit een lange, zachte, glanzende en plantaardige vezel. Deze wordt gesponnen tot ruwe, sterke draden. 

Naast onze standaard jute draagtassen biedt DaklaPack dus ook speciale jute wijnverpakkingen. Het is een mooie en unieke geschenkverpakking voor 1 of 2 flessen wijn. De jute wijntassen zijn voorzien van een transparant venster, zodat uw flessen wijn goed zichtbaar zijn.

 

De wijnverpakkingen van DaklaPack

Een mooie fles wijn, of andere mooie flessen verdienen een mooie verpakking. Gelukkig bieden we bij DaklaPack dan ook de mooiste wijnverpakkingen van verschillende materialen. Geschikt voor verschillende doeleinden en ieder te personaliseren. 

De wijnverpakkingen vallen onder de categorie verpakkingen en enveloppen. Wilt u deze gepersonaliseerde wijntassen bestellen of kunnen we u verder nog ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.