Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Designed for recycling (paper)
  (2)

Kleur

-

 • Wit
  (2)

Din formaat

-

 • A4/ C4
  (1)
 • A5/ C5
  (1)

Formaat

-

 • 26 mm x 160 mm x 255 mm
  (1)
 • 26 mm x 250 mm x 350 mm
  (1)

Materiaal

-

 • Karton
  (2)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (2)

Sluiting

-

 • Peel and Seal
  (2)

Brievenbusdozen

(2)
Aantal artikelen per pagina:
Bent u op zoek naar brievenbusdozen van hoogwaardige kwaliteit? De brievenbusdozen van DaklaPack zijn eenvoudig in gebruik. Wilt u uw producten veilig verzenden via de post? Dat kan met de kartonnen brievenbusdoosjes van DaklaPack.

 

Brievenbusdoos A4

De standaard brievenbusdozen in A4 formaat zijn ideaal voor het snel verzenden van bijvoorbeeld boeken of documenten. De verzenddozen zijn eenvoudig te sluiten door de klep met kleefstrook aan boven- en onderzijde vast te plakken. U heeft geen extra plakmateriaal nodig om de brievenbusdozen stevig te sluiten. De A4 verpakkingen hebben een interne afmeting van 350 mm x 250 mm x 26 mm. 

 

Brievenbusdoos A5

Wilt u kleinere producten via de brievenbus laten bezorgen? Dan kunt u ook kiezen voor de brievenbusdoos A5. Deze kleinere kartonnen brievenbusdoosjes bieden dezelfde bescherming, maar nemen geen onnodige ruimte in beslag. De A5 verpakkingen hebben een interne afmeting van 255 mm x 160 mm x 26 mm.

 

Bedrukte brievenbusdoos

De brievenbusdozen kunt u, indien gewenst, volledig in eigen stijl laten bedrukken. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Denk hierbij aan het opdrukken van uw eigen logo, dessin of kleur. De brievenbusdozen van DaklaPack zijn gemaakt van hoogwaardig karton en beschikken over een ‘peel and seal’ sluiting. Tot slot zijn de brievenbusdozen gemaakt om gerecycled te worden.

 

Brievenbusdozen kopen bij DaklaPack

Wilt u een brievenbusdoos kopen? Dan bent u bij DaklaPack aan het juiste adres. U kunt eenvoudig uw brievenbusdoos bestellen via de website. Wilt u een bedrukte brievenbusdoos? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Naast de vouwdozen, kunt u ook bij DaklaPack terecht voor vouwdozendozen op maatautolockdozen en Amerikaanse vouwdozen.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste brievenbusdozen!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.