Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Designed for recycling (paper)
  (2)

Kleur

-

 • Wit
  (2)

Din formaat

-

 • A4/ C4
  (1)
 • A5/ C5
  (1)

Formaat

-

 • 26 mm x 160 mm x 255 mm
  (1)
 • 26 mm x 250 mm x 350 mm
  (1)

Materiaal

-

 • Karton
  (2)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (2)

Sluiting

-

 • Peel and Seal
  (2)

Brievenbusdozen

(2)
Aantal artikelen per pagina:
Bent u op zoek naar brievenbusdozen van hoogwaardige kwaliteit? De brievenbusdozen van DaklaPack zijn eenvoudig in gebruik. Wilt u uw producten veilig verzenden via de post? Dat kan met de kartonnen brievenbusdoosjes van DaklaPack.

 

Assortiment brievenbusdozen van DaklaPack

 

Brievenbusdoos A4

De standaard brievenbusdozen in A4 formaat zijn ideaal voor het snel verzenden van bijvoorbeeld boeken of documenten. De verzenddozen zijn eenvoudig te sluiten door de klep met kleefstrook aan boven- en onderzijde vast te plakken. U heeft geen extra plakmateriaal nodig om de brievenbusdozen stevig te sluiten. De A4 verpakkingen hebben een interne afmeting van 350 mm x 250 mm x 26 mm. 

 

Brievenbusdoos A5

Wilt u kleinere producten via de brievenbus laten bezorgen? Dan kunt u ook kiezen voor de brievenbusdoos A5. Deze kleinere kartonnen brievenbusdoosjes bieden dezelfde bescherming, maar nemen geen onnodige ruimte in beslag. De A5 verpakkingen hebben een interne afmeting van 255 mm x 160 mm x 26 mm.

 

Bedrukte brievenbusdoos

De brievenbusdozen kunt u, indien gewenst, volledig in eigen stijl laten bedrukken. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Denk hierbij aan het opdrukken van uw eigen logo, dessin of kleur. De brievenbusdozen van DaklaPack zijn gemaakt van hoogwaardig karton en beschikken over een ‘peel and seal’ sluiting. Tot slot zijn de brievenbusdozen gemaakt om gerecycled te worden.

 

Toepassing van brievenbusdozen in verschillende sectoren

Medische sector

Brievenbusdozen zijn een uitstekende keuze voor de medische sector vanwege hun unieke combinatie van veiligheid, efficiëntie en kostenbesparing. Ze zijn stevig en duurzaam, waardoor ze ideaal zijn voor het verzenden van medische benodigdheden en documenten die extra bescherming nodig hebben tijdens het transport. Bovendien zijn ze ontworpen om door de brievenbus te passen, wat de levering aanzienlijk efficiënter maakt. Patiënten of medische professionals hoeven niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen, wat betekent dat belangrijke medische benodigdheden en documenten snel en gemakkelijk hun bestemming bereiken.

 

Food & Beverage sector

In de food & beverage sector kunnen brievenbusdozen een uitstekende oplossing bieden voor het verzenden van een verscheidenheid aan producten. Ze zijn bijzonder nuttig voor bedrijven die kleinere, niet-bederfelijke items verzenden, zoals verpakte snacks, specerijen, theezakjes, koffiebonen, en meer. Bovendien, omdat ze door de brievenbus passen, kunnen klanten hun bestellingen ontvangen zonder dat ze thuis hoeven te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Dit verhoogt de efficiëntie van de levering en verbetert de klanttevredenheid. Daarnaast kunnen de lagere verzendkosten van brievenbusdozen helpen om de operationele kosten voor food & beverage bedrijven te verminderen

 

Industriële sector

Bij DaklaPack begrijpen we dat de industriële sector specifieke eisen stelt aan verpakkingsoplossingen. Onze brievenbusdozen zijn ontworpen om aan deze eisen te voldoen. Ze zijn stevig en duurzaam, waardoor ze ideaal zijn voor het verzenden van kleine onderdelen, gereedschappen of belangrijke documenten. De dozen zijn ontworpen om door de brievenbus te passen, wat de levering efficiënter maakt en ervoor zorgt dat uw zendingen snel en gemakkelijk hun bestemming bereiken. Bovendien zijn brievenbusdozen vaak goedkoper om te verzenden dan grotere pakketten, wat kan helpen om de verzendkosten laag te houden.

 

(Petro)chemische sector

Bij DaklaPack begrijpen we de unieke uitdagingen die de (petro)chemische sector met zich meebrengt. Onze brievenbusdozen zijn ontworpen om een veilige en efficiënte oplossing te bieden voor het verzenden van documenten, veiligheidsinformatiebladen en kleine, veilig verpakte chemische monsters. De stevigheid en duurzaamheid van de dozen zorgen ervoor dat deze items veilig en onbeschadigd aankomen.

 

Tailor made brievenbusdozen van DaklaPack

Bij DaklaPack begrijpen we dat ieder product en elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om verpakkingen. Daarom bieden we een Tailor Made service aan, waarmee we brievenbusdozen volledig kunnen aanpassen aan uw specifieke eisen op het gebied van afmetingen, vorm en vormgeving. Bijvoorbeeld, als u in de medische sector werkt, kunnen we brievenbusdozen op maat maken die perfect passen bij specifieke medische benodigdheden of documenten, waardoor ze veilig en efficiënt kunnen worden verzonden. Of als u in de food & beverage sector werkt, kunnen we brievenbusdozen ontwerpen die precies de juiste maat hebben voor uw producten, zoals speciale thee- of koffiepakketten. Bovendien kunnen we de dozen personaliseren met uw merklogo of andere ontwerpen, waardoor ze een krachtig hulpmiddel worden voor merkherkenning en communicatie. Met onze Tailor Made service krijgt u een verpakkingsoplossing die echt bij uw bedrijf en product past.

 

Brievenbusdozen kopen bij DaklaPack

Wilt u een brievenbusdoos kopen? Dan bent u bij DaklaPack aan het juiste adres. U kunt eenvoudig uw brievenbusdoos bestellen via de website. Wilt u een bedrukte brievenbusdoos? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Naast de vouwdozen, kunt u ook bij DaklaPack terecht voor vouwdozendozen op maatautolockdozen en Amerikaanse vouwdozen.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste brievenbusdozen!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.