Take-away verpakkingen

Bent u werkzaam in de food industrie en bent u op zoek naar kwalitatieve take away verpakkingen en andere benodigdheden? Dan bent u bij DaklaPack aan het juiste adres. In het assortiment vindt u diverse artikelen die u kunt inzetten bij het verwerken van take away orders. De verpakkingen en overige take away artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Van fast food verpakkingen en tot afvalzakken: neem een kijkje in het uitgebreide assortiment.

 

Verschillende toepassingen take away verpakkingen

Takeaway verpakkingen zijn onmisbaar in de horeca- en voedingsindustrie, waar ze worden gebruikt voor het verpakken en aanbieden van afhaalmaaltijden, snacks en drankjes aan klanten. Restaurants, cafés, fastfoodketens en bakkerijen maken gebruik van take away verpakkingen om maaltijden en versnaperingen veilig en hygiënisch te presenteren, waardoor klanten onderweg of thuis kunnen genieten van hun bestelling. Deze verpakkingen variëren van papieren draagtassen tot kartonnen dozen, plastic containers en wegwerpservies, afhankelijk van het type gerecht dat wordt geserveerd. Takeaway verpakkingen bieden niet alleen gemak voor klanten, maar helpen ook bij het bevorderen van merkherkenning en marketing, omdat ze vaak bedrukt zijn met het logo en contactgegevens van het restaurant of de winkel.

 

Menuboxen

Als u op zoek bent naar stevige en kwalitatief hoogwaardige menuboxen voor een scherpe prijs, hoeft u niet verder te zoeken. In het assortiment van DaklaPack vindt u allerlei soorten menuboxen en take away verpakkingen. Zo kunt u diverse soorten voedselverpakkingen bestellen van FSC kraftpapier voorzien van een PLA coating. Daarnaast biedt DaklaPack taartdozen en pizzadozen voor uw bedrijf. Wilt u liever kiezen voor een zo duurzaam mogelijke menubox? Kies dan voor de duurzame snackverpakkingen, hamburgerdoosjes en maaltijdboxen gemaakt van suikerriet. Ook deze bestelt u eenvoudig en snel binnen ons assortiment.

 

Bekers en rietjes

Bij een fijne maaltijd hoort ook een verfrissend drankje. En het liefst nog met een rietje erin. In het assortiment van DaklaPack bestelt u met gemak alle benodigde bekers en rietjes voor uw onderneming. De duurzame bekers zijn vervaardigd uit bamboe en de rietjes van een FSC gecertificeerd papier. Hierdoor zijn de bekers en rietjes van DaklaPack een duurzame keuze. Daarnaast vindt u ook bekerhouders van kartonpulp en PLA deksels met kruisgat in het assortiment.

 

Bestek en servetten

Bij zowel warme als koude gerechten kunt u uw klanten voorzien van duurzaam en kwalitatief bestek. Het bestek van DaklaPack is gemaakt van hout en worden als volledige set geleverd uit voorraad. De set bestaat uit een houten mes, lepel, vork, tandenstoker en bruin servet. U kunt ook losse servetten bestellen. Onmisbaar voor een ondernemer in de foodindustrie. Deze FSC gerecyclede servetten zijn de perfecte aanvulling op uw duurzame takeaway assortiment. Zoek dus niet verder en bestel al uw benodigde bestek en servetten uit het assortiment van DaklaPack.

 

Snackzakken

Om te voorkomen dat uw klanten hun take away orders niet volledig kunnen dragen, of moeite ondervinden bij het dragen van de hete verpakkingen, biedt u al uw orders aan in de snackzakken van DaklaPack. De snackzakken zijn gemaakt van ongebleekt en voedselveilig FSC papier en zijn te gebruiken in combinatie met de snackbakjes. De zakken zijn in vier maten beschikbaar, namelijk:

  • 100 mm x 320 mm
  • 110 mm x 270 mm
  • 130 mm x 320 mm 
  • 160 mm x 320 mm

Daarnaast vindt u binnen ons assortiment ook een FSC papieren blokbodemtas van 320 mm x 260 mm. Deze is ideaal voor het verpakken van grotere orders. 

 

Composteerbare afvalzakken

Voor het verwerken van het afval van horecaondernemingen, zijn de composteerbare afvalzakken van DaklaPack een mooi en duurzaam alternatief op de standaard afvalzakken. De composteerbare afvalzakken zijn gemaakt van een sterk, biologisch afbreekbaar materiaal - verkregen uit het zetmeel van maïs. Hierdoor zijn de afvalzakken compleet composteerbaar. De zakken zijn uit voorraad leverbaar in vijf maten: 10 L, 30 L, 60 L, 120 L en 240 L.

 

Diverse take away verpakkingen bestellen bij DaklaPack

Horecaondernemingen die nog op zoek zijn naar een duurzaam alternatief op de traditionele take away boxen en snackverpakkingen, kunnen bij DaklaPack exact vinden waarnaar zij op zoek zijn. In het assortiment vindt u alle benodigdheden voor het uitserveren van take away maaltijden en het verwerken van uw afval. Heeft u advies nodig bij het maken van een keuze, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Naast de bovenstaande take away verpakkingen, kunt u ook bij DaklaPack terecht voor gripzakkenenveloppendozenverzendverpakkingenverpakkingszakkendraagtassenwijnverpakkingen en geschenkverpakkingen.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste take away verpakkingen!