Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Designed for (industrial) composting
  (3)
 • Recycled Content
  (1)

Kleur

-

 • Bruin
  (3)
 • Transparant
  (1)

Formaat

-

 • 45 mm x 95 mm x 165 mm
  (1)

Materiaal

-

 • Bamboe voorzien van een PLA coating
  (1)
 • FSC gecertificeerd papier
  (1)
 • Kartonpulp
  (1)
 • PLA
  (1)

Sluiting

-

 • Deksel los verkrijgbaar
  (1)

Inhoud

-

 • 480 ml
  (1)

Beker & rietjes

(4)
Aantal artikelen per pagina:
Ontdek de bamboe bekers en papieren rietjes van DaklaPack, ontworpen om uw drankjes te complementeren met een milieuvriendelijke touch. Van bamboe bekers tot FSC® papieren rietjes, we bieden diverse duurzame producten die perfect passen bij uw milieubewuste bedrijfsvoering.

 

De toepassingen van bekers en rietjes in diverse settings

Onze bamboe bekers, FSC® papieren rietjes, bekerhouders van kartonpulp, en PLA-deksels met kruisgat bieden veelzijdige oplossingen voor verschillende settings. Of het nu gaat om een trendy koffiebar, een duurzaam evenement, of een milieubewust restaurant, ontdek hoe onze bekers en rietjes een perfecte aanvulling zijn op uw specifieke vraag. Van stijlvolle drankpresentaties tot praktisch gebruik in diverse omgevingen. Deze producten bieden niet alleen milieuvriendelijke opties, maar voegen ook een vleugje duurzaamheid toe aan uw alledaagse bedrijfsvoering.
 

De bamboe beker

Onze bamboe bekers combineren een natuurlijke uitstraling met de kracht van duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardig bamboemateriaal, bieden deze bekers niet alleen een mooi uiterlijk, maar dragen ze ook bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk. Geniet van uw favoriete drankjes met de wetenschap dat u kiest voor een product dat de natuur respecteert.
 

Milieuvriendelijk genieten met onze papieren rietjes

Onze FSC® papieren rietjes in een natuurlijke bruine kleur voegen een milieuvriendelijke touch toe aan elke drinkgelegenheid. Onze rietjes hebben een ecolabel en zijn 100% recyclebaar. Kies voor duurzaamheid zonder in te leveren op kwaliteit en laat uw klanten en gasten genieten van een drankje met een rietje, met oog voor het milieu.
 

De handige bekerhouder van kartonpulp

Onze bekerhouder van kartonpulp biedt niet alleen handigheid, maar ook milieubewustzijn. Met twee vakken van 95 mm x 165 mm is deze houder perfect voor het serveren van verschillende drankjes. Gemaakt van duurzame materialen past deze bekerhouder perfect in onze duurzame benadering van verpakkingen.
 

Praktisch en biologisch afbreekbaar PLA deksel

Ons PLA deksel met kruisgat combineert praktisch nut met biologische afbreekbaarheid. Gemaakt van PLA, een biologisch afbreekbaar plastic op basis van plantaardige grondstoffen, biedt dit deksel een ecologisch verantwoorde afsluiting voor uw beker. Bij DaklaPack streven we ernaar om consumeren te verbeteren met producten die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook aansluiten bij uw waarden van duurzaamheid en milieubewustzijn. Ontdek onze assortiment bekers en rietjes en maak de keuze voor een groenere toekomst.
 

Ontdek meer en neem contact op

Heeft u vragen over onze duurzame bekers en rietjes of wilt u meer informatie over ons assortiment? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte milieuvriendelijke oplossingen voor uw behoeften.

Bel ons op  0320-277 900 of stuur een e-mail naar info@daklapack.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze website. Ontdek hoe DaklaPack u kan helpen genieten van duurzame belevingen met onze bekers en rietjes.

Op zoek naar andere verpakkingen? Maak vandaag nog kennis met onze recyclebare plastic verpakkingenrecyclebaar papier, bio-based verpakkingengerecycled materiaal verpakkingen en onze composteerbare verpakkingen.

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.