Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Designed for (industrial) composting
  (2)
 • Recycled Content
  (1)

Kleur

-

 • Beige
  (1)
 • Kraft
  (1)

Materiaal

-

 • Gerecycled ongebleekt FSC papier
  (1)

Bestek en servetten

(2)
Aantal artikelen per pagina:
Bij DaklaPack bieden we een assortiment aan duurzaam bestek en servetten, perfect voor bedrijven die zich inzetten voor milieuvriendelijke alternatieven. Ontdek onze hoogwaardige producten die niet alleen praktisch zijn, maar ook denken aan duurzaamheid.

 

De 5-delige bestekset FSC® van hout

Onze 5-delige bestekset van FSC® hout is een ideale keuze voor bedrijven die streven naar duurzame en milieubewuste opties. Deze set bestaat uit een houten mes, lepel, vork, tandenstoker en een bruin servet. Het uiterlijk van het houten bestek voegt een natuurlijke uitstraling toe aan de presentatie van uw eten. Het hout is afkomstig van gecertificeerde bronnen, waardoor het een verantwoorde keuze is voor uw bedrijf. Deze bestekset is geschikt voor zowel koude als warme gerechten en het houten bestek biedt een ecologisch vriendelijk alternatief voor traditioneel plastic bestek.
 

Onze beige servet

Onze beige servetten zijn gemaakt van FSC gerecycled papier en zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Deze servetten zijn perfect als aanvulling op uw duurzame takeaway assortiment en geven een natuurlijke uitstraling door de beige kleur. Of de servetten nu los worden gebruikt of in een dispenser, ze zijn een bewuste keuze voor bedrijven die streven naar een groenere en duurzame bedrijfsvoering.
 

Duurzaamheid in uw bedrijfsvoering

Duurzaamheid staat centraal in ons bedrijf, en we begrijpen dat het voor u ook een prioriteit kan zijn. DaklaPack biedt niet alleen duurzame producten, maar ook expertise en ondersteuning om uw bedrijf te helpen bij het implementeren van groenere bedrijfsvoering. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een duurzamer bestek- en servetgebruik in uw onderneming.
 

Neem contact op voor bestek en servetten van DaklaPack 

Voor bedrijven die verder willen denken in hun inzet voor duurzaamheid, biedt DaklaPack een milieuvriendelijke bestek- en servetoptie. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0320-277 900 of stuur een e-mail naar info@daklapack.nl. Onze experts helpen u graag bij het vinden van de juiste duurzame oplossingen voor uw bedrijf.

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.