Verzendverpakkingen

Als u diverse soorten verzendverpakkingen zoekt voor uw onderneming, of voor persoonlijk gebruik, dan bent u bij DaklaPack aan het juiste adres. Wij verkopen allerlei soorten verzendverpakkingen van hoogwaardige kwaliteit. Bestel uit onze voorraad of plaats een order op maat.

 

Verpakkingsmateriaal webshop

Bent u een ondernemer met een eigen webshop? Zorg dat uw klanten uw webshop direct herkennen wanneer zij hun orders binnen krijgen met verpakkingsmateriaal van hoge kwaliteit. U kunt kiezen tussen de ijzersterke CoverPlus en CoverPlus-Air enveloppen of de gerecyclede kraftpapieren verzendzakken. Bestel uw webshop verpakkingsmateriaal eenvoudig online of bedruk uw verpakkingen met een eigen dessin of logo.

 

Verzendetiket

Om zeker te zijn dat uw pakketten altijd naar het juiste adres verzonden wordt, is een duidelijk verzendetiket nodig. Bij DaklaPack vindt u verzendetiketten van hoogwaardige kwaliteit. De verzendetiketten van DaklaPack zijn mat transparant en zijn laserprinter geschikt. Er zijn diverse formaten etiketten in het online assortiment verkrijgbaar.

 

Verpakkingstape

Voor het sluiten van verpakkingen is verpakkingstape een goede oplossing. Het verpakkingstape van DaklaPack is verkrijgbaar in wit, bruin en transparant. U kunt ook verpakkingstape op maat bestellen. Hierbij kunt u deze bijvoorbeeld bedrukken met een eigen ontwerp, logo of in een afwijkende kleur. De rollen tapen van DaklaPack zijn 50 mm breed en bevatten 66 meter aan tape.

 

Tape dispenser

Maak het inpakken en dichttapen van uw verzendverpakkingen nog gemakkelijker met de tape dispenser van DaklaPack. Hiermee brengt u moeiteloos de juiste hoeveelheid tape aan. De tape dispenser werkt met alle typen tape van DaklaPack.

 

Verzendverpakkingen op maat bij DaklaPack

Kunt u niet vinden wat u zoekt of wilt u uw verzendverpakkingen op maat bestellen? U kunt o.a. uw logo of speciale instructies op diverse soorten verpakkingen laten printen. Neem contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl om de mogelijkheden door te nemen. U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.