Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Not recyclable
  (5)

Kleur

-

 • Bruin
  (5)

Materiaal

-

 • Card 115KLT/90WS/80WS/90WS/100TL
  (2)
 • Card 135KL/90WS/135TL
  (3)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (5)

Sluiting

-

 • Self erecting + top flap
  (5)

Inhoud

-

 • 500 ml
  (1)
 • 1000 ml
  (1)
 • 2500 ml
  (1)
 • 5000 ml
  (1)
 • 10000 ml
  (1)

Boxes

(5)
Aantal artikelen per pagina:
Een Bag-in-Box Box is een belangrijk onderdeel van de volledige Bag-in-Box verpakking. Wanneer u uw vloeibare producten wilt opslaan en transporteren in een Bag-in-Box Bag, kunt u daar het beste een ‘box’ bij aanschaffen. Dit zorgt ervoor dat u de Bag-in-Box Bag eenvoudig en veilig kunt transporteren. De Bag-in-Box Boxes zijn stevige en kwalitatieve hoogwaardige vouwdozen welke standaard verkrijgbaar zijn in bruin karton.

 

Wat zijn Bag-in-Box Boxes?

Een Bag-in-Box Box is de kartonnen behuizing rondom een Bag-in-Box Bag. Deze kartonnen behuizing is ervoor gemaakt om de ‘bag’ op een veilige en handige manier te kunnen transporteren. Door de handige handvatten aan de zijkanten, kunt u de ‘box’ eenvoudig oppakken en meenemen. Voor elk formaat ‘bag’ is er een specifieke ‘box’ in het assortiment van DaklaPack. De Bag-in-Box Box is gemaakt van duurzaam materiaal en kan hergebruikt worden. Daarnaast is het zeer eenvoudig om de Bag-in-Box Bags te vervangen door een nieuwe ‘bag’. Bent u op zoek naar een efficiënte en duurzame manier om uw producten te verpakken en te bewaren? Dan zijn Bag-in-Box Boxes de oplossing.
 

Waarom Bag-in-Box Boxes aanschaffen?

Het aanschaffen van Bag-in-Box Boxes kan een groot voordeel zijn voor uw bedrijf en een oplossing bieden voor het veilig transporteren van vloeibare producten. De Bag-in-Box Boxes zijn lekvrij, lichtgewicht en gemakkelijk op te stapelen. Dit is een ideale uitkomst voor het kostenefficiënt transporteren en opslaan van uw vloeibare producten. Daarnaast dragen onze Bag-in-Box Boxes bij aan de verduurzaming van uw bedrijf, omdat ze hergebruikt kunnen worden. Daarnaast kunnen de producten makkelijker gedoseerd worden en blijft de inhoud langer vers en van goede kwaliteit. Het kiezen voor Bag-in-Box Boxes betekent niet alleen efficiëntie, maar ook een milieubewuste en praktische verpakkingsoplossing voor diverse bedrijfstakken.
 

Bag-in-Box Boxes in alle formaten

De Bag-in-Box Box van Daklapack is beschikbaar in alle formaten. Welke ‘box’ u kiest, is volledig afhankelijk van wat en hoeveel u wilt verpakken. Voor elke Bag-in-Box Bag is een speciaal gemaakte Bag-in-Box Box. De afmetingen zijn afhankelijk dan de inhoud:

 • Bag-in-Box 500ml: 104x 190 mm
 • Bag-in-Box 1 liter: 134 x 220 mm
 • Bag-in-Box 2,5 liter: 171 x 254 mm
 • Bag-in-Box 5 liter: 167 x 259 mm
 • Bag-in-Box 10 liter: 208 x 254 mm


Alle ‘boxes’ zijn verkrijgbaar in het bruin (kleur van karton). Het is mogelijk om de Bag-in-Box Box te personaliseren. Dit kan met stickers aan de zijkant met het logo van uw bedrijf. Ook kunt u informeren naar de opties om afwijkende formaten af te nemen. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons.

 

De duurzaamheid van Bag-in-Box Boxes

Naast dat de Bag-in-Box Boxes gemakkelijk opgestapeld en vervoerd kunnen worden is er nog een belangrijk aspect om voor deze verpakkingsoplossing te kiezen: hun duurzaamheid en herbruikbaarheid. Deze kartonnen verpakkingen zijn niet alleen ontworpen voor veilig transport, maar ook voor langdurig gebruik. Dankzij de stevige constructie en de stevige materialen kunnen Bag-in-Box Boxes meerdere keren worden hergebruikt, voordat ze aan het einde van hun levensduur zijn. Dit draagt bij aan een verminderde vraag naar nieuwe verpakkingsmaterialen en vermindert het afval van uw bedrijf. Bovendien is het vervangen van de Bag-in-Box Bags in de Boxes uiterst eenvoudig, wat de efficiëntie en duurzaamheid verder bevordert. 

Onze Bag-in-Box verpakkingen zijn duurzaam op verschillende niveaus. Door het minimaliseren van verspilling en het verlengen van de houdbaarheid dragen onze verpakkingen actief bij aan milieubewust gebruik. Het lichtgewicht en compacte ontwerp resulteert niet alleen in lagere transportkosten, maar ook in een verminderde ecologische voetafdruk. Bovendien zijn onze Bag-in-Box producten gemaakt van duurzame en recyclebare materialen, waardoor u niet alleen kiest voor een efficiënte verpakkingsoplossing, maar ook voor een milieuvriendelijke optie. Ontdek de duurzame voordelen van onze Bag-in-Box producten en draag bij aan een groenere toekomst voor uw vloeistoffen.

 

Tailor made Bag-in-Box Boxes

Voldoen onze standaard formaten niet aan uw specifieke wensen? Dan bieden wij bij DaklaPack ook op maat gemaakte Bag-in-Box Boxes. Of het nu gaat om afwijkende afmetingen, aangepaste ontwerpen of het toevoegen van uw bedrijfslogo, bij DaklaPack bieden we een verpakkingsoplossing die bij u past. Onze tailor made Bag-in-Box Boxes bieden de mogelijkheid om verpakkingen te creëren die perfect aansluiten bij uw merkidentiteit. Neem contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl om uw specifieke vereisten te bespreken. 

 

Bag-in-Box Boxes voor elke bedrijfstak

De veelzijdigheid van Bag-in-Box Boxes maakt ze geschikt voor diverse toepassingen, waarbij ze helpen bij het optimaliseren van logistieke processen en het verminderen van milieu-impact. De Bag-in-Boxen komen daarom ten goede in vele diverse bedrijfstakken. Mogelijk ook in uw branche. Deze duurzame verpakkingsoplossing kan een uitkomst voor u zijn als u bijvoorbeeld in één van de onderstaande bedrijfstakken werkt:
 

 • Horeca of catering: de Bag-in-Box Boxes zijn handig om vloeistoffen zoals wijn, frisdranken en sauzen te vervoeren en te serveren. De boxen zijn gemakkelijk te dragen en ook makkelijk te gebruiken. Het tappen is gemakkelijk en gaat verspilling daardoor tegen. 
 • Evenementen en festivals: de boxen zijn populair bij evenementen en festivals, waar ze dienen als een efficiënte en milieuvriendelijke manier om drankjes te serveren. Het gebruik van deze verpakkingen is milieuvriendelijk en zorgt voor een snelle en gemakkelijke distributie.
 • Retail en winkels: de Bag-in-Box Boxes kunnen worden gebruikt voor het verpakken en verkopen van verschillende vloeistoffen. Van wijnen tot schoonmaakmiddelen. De verpakkingen bieden niet alleen een lange houdbaarheid van producten, maar ook een aantrekkelijke en praktische presentatie in de winkelschappen.
 • Medische- en farmaceutische sector: In de medische en farmaceutische sector kunnen Bag-in-Box Boxes worden ingezet voor het verpakken en transporteren van vloeibare medicijnen, oplossingen en reinigingsmiddelen. Ze bieden nauwkeurige dosering en houdbaarheid van hygiënische producten.
 • Industriële toepassingen: In de industriële sector worden Bag-in-Box Boxes vaak gebruikt voor het transporteren van smeermiddelen, hydraulische vloeistoffen en chemische producten in grote hoeveelheden. Hun stevigheid en lekvrije ontwerp zijn van grote waarde voor het veilig transporteren van deze producten.

 

Bag-in-Box Boxes bestellen bij DaklaPack

Zoekt u een verpakking waarin u eenvoudig uw vloeibare stoffen in kunt vervoeren of opslaan? Dan zijn de Bag-in-Box Boxes van DaklaPack precies wat u nodig heeft. U bestelt de Bag-in-Box Boxes eenvoudig online. 

Kunt u de juiste maat niet vinden, wilt u de Bag-in-Box Box personaliseren of heeft u nog andere vragen? Geen probleem! Neem contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl om alle mogelijkheden door te nemen. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.