Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

  • Not recyclable
    (1)

Kleur

-

  • Aluminium
    (1)
  • Rood
    (1)
  • Zilver
    (1)

Materiaal

-

  • 3mm Aluminium
    (1)

Tools

(2)
Aantal artikelen per pagina:
Naast dat DaklaPack Bag-in-Box verpakking in het assortiment heeft, hebben wij ook Bag-in-Box Tools. Deze Tools zijn ontwikkeld om het vullen van de Bag-in-Box producten eenvoudiger te maken. Deze onmisbare tools zorgen ervoor dat de gebruiksvriendelijkheid van onze producten nog beter zal worden.

 

Wat zijn Bag-in-Box Tools?

Het vullen van een Bag-in-Box Bag kan soms wat onhandig zijn. Dit komt omdat het een flexibele zak is, die u niet eenvoudig neer kan zetten zonder dat deze omvalt. Om dit probleem te verhelpen, zijn er handige tools in het assortiment van DaklaPack te koop. Deze Bag-in-Box Tools maken het vullen en sluiten van de Bag-in-Box producten een stuk eenvoudiger. 

 

Bag-in-Box Kraansluiter

De Bag-in-Box Kraansluiter, is een handige tool wanneer u een Bag-in-Box verpakking hebt aangeschaft. Wat de kraansluiter doet, is het stevig dichtdrukken van de kraan die aan de zak vast zit. Hierdoor wordt de zak lucht- en waterdicht verzegeld en is de vloeibare inhoud volledig veilig en afgesloten voor buitenaf. Het gebruik van de kraansluiter is niet lastiger dan het gebruik van een schaar en vraagt ook niet om veel fysieke inspanning. Doordat de kraansluiter is uitgerust met rubberen handvatten, zult u uw handen niet bezeren en maakt het werken met de kraansluiter goed mogelijk. De kraansluiter is verkrijgbaar in het rood met een zilverkleurig schaargedeelte. 

 

Bag-in-Box Fill Assist

De Bag-in-Box Fill Assist is een handige tool van DaklaPack om uw Bag-in-Box Bags mee te vullen. Het doel van een ‘bag’ is om op een eenvoudige en handige manier vloeistoffen te bewaren. Maar dan moet wel het vullen van deze verpakking op een makkelijke manier kunnen gaan. Door het gebruik van de Fill Assist is het vullen van de ‘bag’ kinderspel. Het enige wat u hoeft te doen is de ‘bag’ in de Fill Assist klikken en u kunt de zak al afvullen. Doordat de ‘bag’ in de Fill Assist is geklikt, heeft u twee handen vrij om de ‘bag’ te vullen. Dit is handig als u een groot vat vloeistof moet overgieten. De Bag-in-Box Fill Assist is gemaakt van hoogwaardig aluminium en voorzien van gaten om te monteren. Wanneer u de Fill Assist monteert aan de muur, kunt u deze gebruiken als dispenser. De Fill Assist neemt niet veel ruimte in beslag. De afmetingen zijn 120 mm x 135 mm x 130 mm en is 3 mm dik. 

 

Een duurzame verpakkingsoplossing

Onze Bag-in-Box verpakkingen zijn duurzaam op verschillende niveaus. Door het minimaliseren van verspilling en het verlengen van de houdbaarheid dragen onze verpakkingen actief bij aan milieubewust gebruik. Het lichtgewicht en compacte ontwerp resulteert niet alleen in lagere transportkosten, maar ook in een verminderde ecologische voetafdruk. Bovendien zijn onze Bag-in-Box producten gemaakt van duurzame en recyclebare materialen, waardoor u niet alleen kiest voor een efficiënte verpakkingsoplossing, maar ook voor een milieuvriendelijke optie. Ontdek de duurzame voordelen van onze Bag-in-Box producten en draag bij aan een groenere toekomst voor uw vloeistoffen.

 

Bag-in-Box Tools bestellen bij DaklaPack

Ervaart u problemen met het vullen van uw Bag-in-Box producten? Dan zijn de Bag-in-Box Tools van DaklaPack precies wat u nodig zoekt. U bestelt de Bag-in-Box Tools eenvoudig online via de webshop van DaklaPack. 


Heeft u vragen over de werking van de Bag-in-Box Tools? Dan is dat geen probleem! Neem contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl en onze experts staan u graag te woord. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.