Al jaren begeeft DaklaPack zich in de medische markt

Wij produceren veel verpakkingen voor medische toepassingen. Onze logische vervolgstap is het uitbreiden van onze afvulactiviteiten met een cleanroomfacilititeit. Deze cleanroom is gebouwd in 2020 en voldoet aan ISO klasse 7. Momenteel zijn wij bezig met het certificeren volgens ISO13485.

Medical Disposables

Met getraind personeel verpakken wij volgens strenge protocollen medische disposables. Of het nu gaat om een meerlaagse barrièrepouch, flowwrap of blisterverpakking, wij zorgen ervoor dat uw product wordt verpakt, gelabeld en wordt voorzien van een codering.

Neem contact met ons op

“Producten bestaan vaak uit meerdere componenten. In vele gevallen hebben wij speciale machines gebouwd om sneller en foutloos te kunnen assembleren. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld kunststof spuitgietdelen te voorzien van een rubberen afdichting. Met een volautomatische lijn wordt dit onder de schoonste condities samengesteld.”

Een cleanroom huren? 0320 - 277 900

Afvullen

Medische buizen wordt dikwijls voorzien van een buffervloeistof. Deze buffervloeistof zorgt ervoor dat menselijk weefsel, DNA of lichaamsvocht, een langere houdbaarheid heeft. De zogenaamde buffervloeistof dient RNA en DNA vrij te zijn. In onze cleanroom kunnen we volautomatisch vloeistoffen uitvullen. De schroefdop of drukdop wordt automatisch op het afgevulde buisje aangebracht. Vervolgens voorzien we de buis van een label.

Neem contact met ons op

Kwaliteit van afvullen

Om te kunnen afvullen in verschillende branches beschikken wij over alle relevante certificeringen. Dankzij slimme procedures, richtlijnen en kwaliteitsnormen biedt DaklaPack Production & Filling een gegarandeerde kwaliteit en weten wij eisen van uw sector te waarborgen.

ISO 9001:2015

De erkende internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen

Download certificaat

Uw product perfect afgevuld?

Heeft u een te verpakken product dat u bij ons wilt aanleveren of wilt u samen kijken naar een geschikte verpakking om te laten afvullen? Ontdek de mogelijkheden.