productie

Co-packing service van DaklaPack

Betrouwbare co-packing service voor inpakken, ompakken en verpakken

Welkom bij DaklaPack Co-packing, uw vooruitstrevende partner in het doeltreffend en zorgvuldig in-, om- en verpakken van uiteenlopende producten in de categorieën food, non-food en personal care. Wij leggen de nadruk op kwaliteit en ontzorging. Als ervaren co-packer bieden wij daarom een breed scala aan services die nauw aansluiten bij uw specifieke behoeften. Ons toegewijde team staat garant voor hoogwaardige dienstverlening, waarbij wij streven naar een naadloze samenwerking en volledige klanttevredenheid.

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor DaklaPack Co-packing?

Bij DaklaPack begrijpen we dat het in-, om- en verpakken van uw producten van cruciaal belang is voor uw bedrijf. Daarom werken we nauw met u samen om de best passende oplossing te vinden. Met ons scherp oog voor detail en ongeëvenaarde flexibiliteit vertrouwen talloze klanten ons dagelijks hun co-packingprocessen toe. Onze dagelijkse productie omvat duizenden verpakkingen, en we zijn er trots op om uw partner te zijn in co-packing. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Lees verder of neem direct contact met ons op via de onderstaande knop.

Kies DaklaPack Co-packing voor een partnerschap dat zich kenmerkt door kwaliteit, professionaliteit en klantgerichtheid.

Neem contact op

Wat doen we precies?

Co-packing gaat bij DaklaPack verder dan alleen het afvullen van producten. We bieden een uitgebreid scala aan diensten voor het in-, om- en verpakken van uw producten in diverse soorten verpakkingsmateriaal. Ons doel is om u volledig te ontzorgen tijdens het co-packingproces. Met ons gespecialiseerde innovatieteam ontwikkelen we dagelijks nieuwe en slimme verpakkingsoplossingen die voldoen aan de hoogste normen voor gebruiksgemak, houdbaarheid, inhoud en efficiëntie. Enkele van de meest voorkomende co-packingdiensten die we aanbieden zijn:

 • Inpakken: We zorgen voor het zorgvuldig inpakken van uw producten in de gewenste verpakkingen.
 • Etikettering: We kunnen uw producten voorzien van aangepaste etiketten en labels.
 • Assemblage: Voor producten die uit meerdere onderdelen bestaan, bieden we assemblage diensten om ze klaar te maken voor de markt.

Co-packing voor diverse sectoren

Of u nu in de foodservice-industrie, cosmetica, farmaceutische sector of een andere branche actief bent, DaklaPack is uw betrouwbare partner voor co-packing. We hebben expertise in het in-, om- en verpakken van een breed scala aan producten, waaronder:

 • Food: Voor de foodsector bieden we gespecialiseerde co-packingdiensten met aandacht voor voedselveiligheid en kwaliteit.
 • Non-Food: Of het nu gaat om cosmetische producten, elektronica, kantoorbenodigdheden of andere non-foodproducten, we hebben de capaciteit en ervaring om aan uw behoeften te voldoen.
 • Medisch: Onze ervaring binnen de medische sector stelt ons in staat om medische hulpmiddelen volgens de juiste specificaties te produceren en verpakken.

Verpakkingsmateriaal waarin we in-, om- en verpakken

Onze expertise ligt in het in-, om- en verpakken van diverse soorten verpakkingsmateriaal, waaronder:

 • Gelamineerde verpakkingen
 • Pouches en stazakken
 • Potten
 • Sachets
 • Stickpacks
 • Spouted pouches/ knijpzakken
 • Buisjes en containers
 • Flowrap-verpakkingen

Co-packing bij DaklaPack

We hebben ons machinepark uitgebreid om aan de diverse behoeften van onze zakelijke partners te voldoen, waardoor we een veelzijdige co-packer zijn geworden. Dankzij ons uitgebreide assortiment verpakkingsmateriaal kunt u ook verpakkingsonderdelen bij DaklaPack bestellen, waardoor u volledig wordt ontzorgd in het co-packingproces en de verzending van uw product.

Kies voor DaklaPack co-packing en ervaar onze toewijding aan kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid in het in-, om- en verpakken van uw producten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij uw co-packingbehoeften.

Kwaliteit van afvullen

Om te kunnen afvullen in verschillende branches beschikken wij over alle relevante certificeringen. Dankzij slimme procedures, richtlijnen en kwaliteitsnormen biedt DaklaPack Production & Filling een gegarandeerde kwaliteit en weten wij eisen van uw sector te waarborgen.

FSSC22000

De erkende internationale norm voor voedselveiligheid

SKAL

Wij voldoen aan de voorschriften voor het verpakken en opslaan van biologische producten

ISO 9001:2015

De erkende internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen

Uw product perfect afgevuld?

Heeft u een te verpakken product dat u bij ons wilt aanleveren of wilt u samen kijken naar een geschikte verpakking om te laten afvullen? Ontdek de mogelijkheden.