Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Bio-based
  (7)
 • Designed for (industrial) composting
  (7)
 • Not recyclable
  (7)

Kleur

-

 • Bruin
  (10)
 • Print
  (3)

Formaat

-

 • 120 mm x 210 mm
  (1)
 • 150 mm x 250 mm
  (2)
 • 200 mm x 300 mm
  (1)
 • 260 mm x 260 mm
  (1)
 • 300 mm x 400 mm
  (2)
 • 330 mm x 400 mm
  (2)
 • 410 mm x 410 mm
  (1)
 • Minder tonen
 • Meer tonen

Materiaal

-

 • Jute
  (3)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (1)

Sluiting

-

 • Trekkoorden
  (3)

Jute tassen/zakken

(10)
Aantal artikelen per pagina:
Jute tassen zijn echte alleskunners. Ze zijn stevig, duurzaam en hebben daarnaast een natuurlijke en unieke uitstraling. Op zoek naar duurzame én sterke draagtassen of zakken? Bekijk dan snel ons jute assortiment.

 

Wat is jute?

Jute is een lange, zachte en glanzende plantaardige vezel die veelal wordt gebruikt om te spannen tot grove en sterke draden. De vezels zijn gebroken wit of bruin en zijn één tot vier meter lang. Een jute vezel wordt gewonnen uit de stam van de jute plant. Door de jute stengels bij elkaar te bundelen en deze onder te dompelen in stromend water komen de vezels vrij en worden de stengels gestript.

Jute wordt ook wel gouden vezel genoemd vanwege haar gouden kleur en zijdeachtige glans. Jute is op katoen na, de meest gebruikte plantaardige vezel in de textielindustrie. Jute wordt voornamelijk geproduceerd in India en Bangladesh. Het telen van jute vereist zeer weinig kunstmest of pesticiden. Dit maakt het een duurzaam alternatief voor conventioneel katoen of nylon.

 

Jute koorddraagzak(jes)

DaklaPack heeft vier verschillende jute koordzakken in haar assortiment. De kleine jute zakjes zijn perfect voor het bewaren van houdbare etenswaren als nootjes, of bijvoorbeeld koffiebonen. Ook hebben we jute koord draagzakjes met een opdruk piet in drie verschillende maten. 

Vanzelfsprekend laten deze jute draagzakjes zich het beste lenen voor de jaarlijkse Sinterklaas vieringen. De zakjes kunnen dan gevuld worden met kleine cadeautjes of snoepgoed.

 

Jute draagtas

Sinds de 19e eeuw is jute een veelgebruikt materiaal voor draagtassen. Dat deze jute draagtassen worden ingezet voor het tillen van diverse producten is niet gek, want het materiaal is ijzersterk! In Nederland kennen we jute voornamelijk van de zak van Sinterklaas, maar we bieden naast zakken ook een mooie collectie aan jute draagtassen bij DaklaPack. 

De jute tas is goed geschikt als boodschappentas. Het materiaal houdt een volledige week boodschap, zonder uit te scheuren. Als u dus veel - of zware - producten verkoopt, kunt u ervoor kiezen om jute draagtassen te laten bedrukken en te verkopen (of weggeven) bij aankopen van uw klanten. Zo dragen zij uw merk uit, terwijl ze nog heel lang met de ijzersterke jute tas rond blijven lopen. 

We bieden onze jute draagtassen aan in verschillende afmetingen en met verschillende lengtes van het hengsel. Zo hebben we de Juco jute draagtas in 260 mm x 260 mm, maar ook een extra grote Juco jute draagtas in 410 mm x 410 mm

 

De juco draagtas

Juco is het nieuwe ecologische alternatief voor katoenen en canvas tassen. De juco draagtassen zijn voor 75 procent van jute en 25 procent van katoen vervaardigd. Door deze twee materialen te combineren krijgt men een oersterke en duurzame draagtas. In vergelijking met bijvoorbeeld een jute is deze minder vezelachtig en dus zachter.

Door het laminaat aan de binnenzijde van de tas zijn deze draagtassen waterdicht en dat verhoogt de levensduur. Naast de lange levensduur heeft de Juco draagtas een hippe en ruwe uitstraling. Met deze shopping bag zal u dan ook zeker de aandacht op zich vestigen.

 

Waarom een jute tas?

Op zoek naar een zakelijk geschenk of origineel promotiemateriaal? Kies dan voor een jute draagtas en laat deze door ons bedrukken. De jute tassen zijn de nieuwe katoenen tassen en momenteel ontzettend trendy! U, of uw klanten kunnen de jute zakken/tassen gebruiken voor een dagje naar het strand, boodschappen, sporten of als schooltas. Voor elke gelegenheid kunnen wij voor u de juiste jute tas bedrukken. Ook kan de jute tas gebruikt worden in de detailhandel, daar dienen ze als herbruikbare winkeltassen, waarmee merken hun inzet voor duurzaamheid kunnen tonen en klanten kunnen aanmoedigen om milieuvriendelijke keuzes te maken.

 

Voordelen van jute draagtassen

Jute tassen brengen een hoop voordelen met zich mee. Vooral ten opzichte van alternatieve draagtassen. De voordelen van jute tassen zijn:

 • Dat ze duurzaam alternatief zijn
 • Dat ze een hele lage CO2 footprint hebben
 • Dat ze daarnaast een hele lage water footprint hebben
 • Dat jute tassen biologisch afbreekbaar en 100% composteerbaar zijn (de Juco draagtassen zijn hierop dus een uitzondering)
 • Dat jute tassen extreem sterk zijn
 • Dat onze jute tassen heel lang mee gaan en herbruikbaar zijn

 

Jute tassen en zakken bedrukken

Wanneer u tassen wilt laten bedrukken heeft u veel keuze. Zo kunt u kiezen voor papieren tassennon-woven tassen of plastic tassen. Maar u kunt kiezen voor een duurzame en originele optie: de jute tassen. Omdat jute een duurzaam materiaal is, geeft dit een positieve indruk aan de buitenwereld over uw bedrijf. Het laat zien dat u milieubewuste keuzes maakt en dit maakt het een uitstekend relatiegeschenk of promotieartikel. 

Kiest u voor het bedrukken van de jute tassen? Dan kunt u hierbij denken aan het bedrukken van verschillende kleuren die aansluiten bij uw bedrijf. Het bedrukken van de tassen kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Onze specialisten zullen hierbij weloverwogen beslissingen maken om zo tot het beste eindresultaat te komen. 

 

Jute tassen/zakken kopen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar jute zakken of tassen die u kunt gebruiken voor promotionele of overige doeleinden? Dan is het assortiment van DaklaPack groot genoeg om aan al uw wensen te voldoen. U bestelt onze jute items eenvoudig online. De jute tas is een verpakking en onderdeel van de categorie draagtassen. Is jute toch niet het materiaal dat geschikt is voor uw bedrijf? Dan bieden gelukkig ook papieren draagtassennon-woven draagtassenkatoenen draagtassen en plastic draagtassen

Wilt u een gepersonaliseerde bestelling plaatsen of kunnen we u verder nog ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.