Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Bio-based
  (9)
 • Designed for (industrial) composting
  (9)
 • Not recyclable
  (12)

Kleur

-

 • Blauw
  (1)
 • Bruin
  (4)
 • donker blauw
  (1)
 • Geel
  (1)
 • Roze
  (1)
 • Wit
  (3)
 • Zwart
  (1)
 • Minder tonen
 • Meer tonen

Formaat

-

 • 260 mm x 260 mm
  (1)
 • 330 mm x 400 mm
  (2)
 • 380 mm x 420 mm
  (7)
 • 410 mm x 410 mm
  (1)
 • 410 mm x 420 mm
  (1)

Katoenen draagtassen

(12)
Aantal artikelen per pagina:
DaklaPack beschikt over een mooi assortiment aan duurzame en sterke katoenen draagtassen. De katoenen tassen kunnen worden hergebruikt. Op deze manier leveren u en uw klanten een bijdrage aan het milieu. Naast de onbedrukte uitvoeringen zijn wij in staat om in kleine oplages draagtassen te bedrukken.

 

Wat zijn katoenen draagtassen?

De katoenen draagtas is een sterke, maar wel lichte tas. De tas heeft een lang hengsel waardoor deze eenvoudig te gebruiken is als schoudertas. Maar ook is de katoenen draagtas met korte hendels verkrijgbaar bij DaklaPack. Katoen is een zachte vezel die afkomstig van de katoenplant. De vezels worden tot draden geweven en van deze draden wordt textiel gemaakt. Door de bijzondere manier van textiel maken wordt de stof erg sterk en luchtdoorlatend. 

Omdat de katoenen draagtas een lange levensduur hebben en eenvoudig te bedrukken zijn gebruiken veel bedrijven de tassen voor promotionele doeleinde. Zo zorgt u voor een kwalitatieve tas die langer mee gaat dan bijvoorbeeld papieren tassen.

 

Verschillende soorten katoenen draagtassen

DaklaPack biedt een gevarieerd assortiment aan gekleurde katoenen draagtassen. Zo hebben we basic kleuren zoals wit en bruin, maar kunt u ook uitpakken met verschillende opvallende kleuren. Denk hierbij knal roze, blauw of kanariegeel. Zo weet u zeker dat u en uw klanten opvallen. 

Daarnaast bieden we ook verschillende afmetingen katoenen draagtassen aan. De ‘standaard’ katoenen tas die u vaak voorbij ziet komen heeft een afmeting van 380 mm x 420 mm. Kiest u liever voor een groter en unieker model? Bekijk dan eens de Juco draagtas in 410 mm x 420 mm.

 

Is er een verschil tussen katoenen en canvas tassen?

De katoenen draagtas wordt vaak ook wel linnen tassen of canvas tassen genoemd. Dit is niet gek, want de materialen lijken op elkaar. Toch ontstaat linnen uit een andere vezel dan katoen en is er dus absoluut sprake van verschil. 

Linnen wordt gemaakt van de vezels van de vlasplant en is een duurzaam product. Het is dunner en gladder dan katoen maar kreukt wel sneller. Linnen is echter duur vergeleken met katoen en wordt daarom niet echt gebruikt voor promotionele doeleinden.

 

De juco draagtas

Juco is het nieuwe ecologische alternatief voor katoenen en canvas tassen. De juco draagtassen zijn voor 75 procent van jute en 25 procent van katoen vervaardigd. Door deze twee materialen te combineren krijgt men een oersterke en duurzame draagtas. In vergelijking met bijvoorbeeld een jute is deze minder vezelachtig en dus zachter.

Door het laminaat aan de binnenzijde van de tas zijn deze draagtassen waterdicht en dat verhoogt de levensduur. Naast de lange levensduur heeft de Juco draagtas een hippe en ruwe uitstraling. Met deze shopping bag zal u dan ook zeker de aandacht op zich vestigen.

 

De voordelen van katoenen draagtassen

 • Katoenen draagtassen hebben een verfijnde textuur. Dit zorgt ervoor dat ze goed te bedrukken zijn. Dit maakt ze goed geschikt als promotionele tassen.
 • De katoenen draagtassen zijn eenvoudig te wassen en reinigen. Dit geldt echter niet voor alle bedrukte varianten.
 • De draagtassen zijn zijn goed bestand tegen slijtage en zijn stevig
 • Katoenen draagtassen zijn herbruikbaar wat het een relatief duurzame optie maakt

 

Katoenen draagtas bedrukken

Wilt u graag tassen inzetten voor promotionele doeleinden en laten bedrukken met bijvoorbeeld bedrijfslogo? Dan zijn onze katoenen tassen een zeer verstandige keuze. Door het sterke materiaal kunnen de tassen jarenlang hergebruikt worden en zullen mensen ook jarenlang uw logo promoten. Uw logo kunt u door middel van color opdruk mooi op de katoenen tas laten drukken.

De specialisten van DaklaPack staan voor u klaar om dit volledige bedrukking proces voor u uit handen te nemen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op door te bellen naar +31 (0)320 277 900 of een mail te sturen naar info@daklapack.nl. Ons team staat voor u klaar om u zo snel mogelijk te voorzien van bedrukte non woven draagtassen.

 

Voordelen van een katoenen draagtas bedrukken

 • Laat u uw katoenen tassen bedrukken met een bedrijfslogo of tekst? Dan zullen de gebruikers van de tassen hier vaak nog heel lang gebruik van maken. Niet alleen duurzaam in gebruik, maar ook een duurzaam reclamemiddel dus. 
 • Katoenen draagtassen rafelen niet snel. Als u de tassen niet wast blijft de bedrukking dus heel lang mooi zitten. Dit zorgt voor een professionele uitstraling zorgt.

 

Katoenen draagtassen trend

De draagtas van katoen is haast niet meer uit het straatbeeld te denken. Het is natuurlijk ook geen nieuw product, maar de katoenen tassen hebben de afgelopen jaren een flinke opmars gemaakt. De tassen zijn licht en praktisch en kunnen voor heel veel verschillende doeleinden worden ingezet. Dit in combinatie met leuke prints en andere bedrukkingen heeft er voor gezorgd dat steeds meer mensen de katoenen tassen ook leuk vonden om over de schouder te dragen. Of het nu een boodschappentas of sporttas is; iedereen kan van deze trend mee genieten. 

 

Koop uw katoenen draagtassen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar een mooie katoenen draagtas die u kunt gebruiken voor promotionele of overige doeleinden? Dan is het assortiment van DaklaPack groot genoeg om aan al uw wensen te voldoen. U bestelt de katoenen draagtassen eenvoudig online. De katoenen draagtas is een verpakking en zit in het assortiment draagtassen. Is katoen toch niet het materiaal dat geschikt is voor uw bedrijf? Dan bieden gelukkig ook papieren draagtassennon-woven draagtassenjute draagtassen en plastic draagtassen

Wilt u een gepersonaliseerde bestelling plaatsen of kunnen we u verder nog ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.