Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Not recyclable
  (20)

Kleur

-

 • Blauw
  (2)
 • Groen
  (2)
 • Rood
  (4)
 • Roze
  (2)
 • Wit
  (4)
 • Zilver
  (2)
 • Zwart
  (4)
 • Minder tonen
 • Meer tonen

Formaat

-

 • 300 mm x 400 mm
  (7)
 • 310 mm x 410 mm
  (3)
 • 400 mm x 350 mm
  (3)
 • 400 mm x 450 mm
  (7)

Non woven draagtassen

(20)
Aantal artikelen per pagina:
Het assortiment aan duurzame non woven draagtassen bij DaklaPack wordt gemaakt van stof. De non woven tassen zijn populair als relatiegeschenk. Ze zijn licht en comfortabel en daarom ideaal om in te zetten als promotiemateriaal voor uw bedrijf.

 

Wat is een non woven tas?

“Oersterk”; dat is hoe wij onze non woven draagtassen beschrijven. De tassen worden regelmatig vliestassen genoemd. Non woven betekent dat de draagtas is gemaakt van een stof die niet gebreid of geweven is. De non woven draagtas wordt gemaakt van polypropyleen (PP). Het materiaal waar non woven vandaan komt, ontstaat rechtstreeks uit een vezel of filament. Deze vezels of filament worden in een vlies afgelegd en vervolgens aan elkaar gehecht. Doordat dit een makkelijk proces is, is de non woven stof relatief goedkoop en dit maakt de non woven tas uitermate geschikt voor promotionele artikelen. 

 

Wanneer een non woven tas?

Non-woven draagtassen zijn veelzijdige en duurzame alternatieven voor plastic draagtassen, die in verschillende zakelijke sectoren worden gebruikt. In de detailhandel worden ze vaak gebruikt als herbruikbare boodschappentassen, waardoor merken hun duurzaamheid en milieu bewuste benadering kunnen benadrukken. In de evenementenindustrie dienen ze als praktische en promotionele tassen voor beurzen, conferenties en festivals, waar ze logo's en berichten kunnen dragen. 

De non woven tas is ook handig voor de gezondheidszorg, waar ze gebruikt worden voor het verdelen van medische benodigdheden. Bovendien kunnen bedrijven ze als relatiegeschenken inzetten om klanten en medewerkers te waarderen. Kortom, non-woven draagtassen zijn een milieuvriendelijke en veelzijdige keuze voor het bevorderen van merken en het voldoen aan de behoeften van diverse zakelijke sectoren.

 

De voordelen van non woven draagtassen

 1. De non woven tas is een relatief milieuvriendelijke en duurzame optie. De tassen zijn namelijk herbruikbaar en hebben hierdoor gemiddeld een lange levensduur. Daarnaast zijn non-woven tassen voorzien van ons Eco-logo. Dit betekent dat ze allemaal van recyclebaar plastic gemaakt zijn. 
 2. Omdat de non woven tas goed te bedrukken is, is het de perfecte manier voor uw reclame-uiting
 3. Non woven tassen zijn omdat ze eenvoudig te produceren zijn relatief goedkoop
 4. We bieden een grote diversiteit aan non woven draagtassen, er is dus veel keuze
 5. De non woven tassen zijn geschikt voor iedere branche en alle verschillende doeleinde

 

Verschillende soorten non woven draagtassen

DaklaPack biedt een ruim assortiment aan non woven draagtassen. Zo bieden we de draagtassen aan in verschillende kleuren - variërend van standaard wit, tot aan gifgroen. Zo zorgen we ervoor dat er bijna altijd wel een kleur bij zit die past bij zowel de inhoud als bijvoorbeeld uw bedrijfsimago. 

Naast de verschillende kleuren kunt u bij DaklaPack ook kiezen uit verschillende afmetingen. Onze grootste non woven tas is 400 mm x 350 mm en heeft een brede - platte bodem. Door de oersterke kwaliteit kunt u deze grote tas ook met relatief zware producten vullen. 

Onze kleinste tas is 300 mm x 400 mm. Dit klinkt als een klein verschil, maar omdat deze tasjes plat zijn, zijn ze perfect voor het dragen van verschillende kleine items zoals bijvoorbeeld een tijdschrift en een aantal kleine goodies. 

 

Non woven tas bedrukken

Wilt u graag tassen inzetten voor promotionele doeleinden en laten bedrukken met bijvoorbeeld bedrijfslogo? Dan is de non woven tas een zeer verstandige keuze. Door het sterke materiaal kunnen de tassen jarenlang hergebruikt worden en zullen mensen ook jarenlang uw logo promoten.

De specialisten van DaklaPack staan voor u klaar om dit volledige bedrukkingsproces voor u uit handen te nemen. De tassen zijn al te bestellen vanaf een oplage van 50 stuks. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op door te bellen naar +31 (0)320 277 900 of een mail te sturen naar info@daklapack.nl. Ons team staat voor u klaar om u zo snel mogelijk te voorzien van bedrukte non woven draagtassen. 

 

Voordelen van non woven draagtassen bedrukken

 • Het grootste voordeel van de bedrukte non woven tas is de prijs. Dit komt omdat de non woven tassen een relatief goedkope optie zijn als u op zoek bent naar degelijke draagtassen. 
 • De non woven tassen rafelen niet. Zo blijft uw bedrukking langer zitten, wat voor een zeer professionele uitstraling zorgt.
 • Ook het lichte gewicht van de bedrukte non woven draagtassen is een voordeel. Wanneer wij de draagtassen in grote kartonnen dozen opleveren is het weinig sjouwwerk. Daarnaast zijn de draagtassen ook lekker licht in gebruik. 

 

Non woven draagtassen kopen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar non woven tasjes die u kunt gebruiken voor uw bedrijf? Dan is het assortiment van DaklaPack groot genoeg om aan al uw wensen te voldoen. U bestelt de non woven draagtassen eenvoudig online. De non woven tas is een verpakking in de categorie draagtassen.  Is non woven toch niet het materiaal dat geschikt is voor uw bedrijf? Dan bieden gelukkig ook papieren draagtassenkatoenen draagtassenjute draagtassen en plastic draagtassen

Wilt u een gepersonaliseerde bestelling plaatsen of kunnen we u verder nog ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.