Droogijs van DaklaPack

Droogijs pellets en accessoires voor brede toepassingen

DaklaPack is marktleider in verpakkingsoplossingen. We bieden daarnaast aansluitende diensten aan, zoals de verkoop van droogijs voor horeca, medische en industriële toepassingen. Naast droogijs hebben wij relevante accessoires in ons assortiment: voor droogijs geschikte EPS bewaardozen, handschoenen, droogijs scheppen en bijbehorende verpakkingslabels voor het veilig hanteren of vervoeren van droogijs. Kies voor DaklaPack als leverancier voor droogijs pellets of accessoires en profiteer van onze dienstverlening waarbij klanttevredenheid voorop staat.

Neem contact met ons op

Droogijs geschikt voor meerdere sectoren

Droogijs pellets hebben unieke eigenschappen en zijn voor diverse doeleinden inzetbaar. Droogijs wordt mede gebruikt voor de koeling en transport van voedsel, industriële reiniging, toepassingen in de medische branche en voor het creëren van effecten in de entertainmentindustrie. DaklaPack is zelf al jarenlang nauw verbonden aan de medische sector en voorziet vele ziekenhuizen en laboratoria al jarenlang van verpakkingen, accessoires en medische kits. We weten hierdoor dat de combinatie van betrouwbaarheid, kwaliteit en gebruiksgemak altijd van groot belang is.

  • Kouder dan waterijs: droogijs is in vaste vorm -79°C, dit is ruim drie keer kouder dan normale ijsblokjes van water.
  • 2-4 dagen houdbaar: in de juiste verpakking en omstandigheden is droogijs gemiddeld 2-4 dagen houdbaar. De houdbaarheid hangt sterk af van de opslaglocatie. Gemiddeld zal droogijs op kamertemperatuur 15% tot 20% per dag verdampen.
  • Droogijs sublimeert: er blijft geen vocht over omdat droogijs niet smelt, maar het sublimeert en verdwijnt volledig.

Betrouwbare droogijs leveringen op contractbasis

Wij kunnen droogijs pellets met een grootte van 3mm, 10mm of 16mm produceren en bij u laten afleveren. Dit kan eenmalig, maar ook op contractbasis. Het vastleggen van de leveringen van droogijs voor langere periodes wordt compleet afgestemd op uw wensen. Denk aan een vaste afleverdag en een vaste hoeveelheid kilo’s droogijs pellets, verspreid over meerdere locaties.

DaklaPack kan het droogijs leveren in uiteenlopende volumes: 5, 10, 15, 20 en 25 kilo. Hogere aantallen nodig, heeft u interesse in een ander formaat pellets of onze contractmogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Industrieel reinigen met onze droogijs pellets

Het gebruik van ons droogijs is efficiënt en geschikt voor de professionele reiniging van voertuigen of elektrische apparatuur en het restaureren van gebouwen. Metaal, steen, beton, hout, glas, plastic en rubberen oppervlakken kunnen schoongemaakt worden met droogijsstralen zonder dat beschadigingen optreden. Het industrieel reinigen met droogijs heeft vele voordelen. Het is milieuvriendelijk en dat sluit aan bij de missie van DaklaPack om als bedrijf steeds duurzamer te worden.

Wij kunnen grote aantallen droogijs pellets voor industriële reinigings-doeleinden produceren en verschillende formaten pellets en hoeveelheden leveren. De nadruk van onze service ligt op het verpakken van de pellets in kwalitatieve en hanteerbare EPS dozen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u met deze dienst kunnen helpen.

Neem contact op

Droogijs voor horeca en voedseldistributie

Droogijs is essentieel voor het koelen van bederfelijke voedselproducten tijdens het vervoer over lange afstanden en kortdurende opslag. Door vlees, vis, zuivel en verse producten op de goede temperatuur te houden blijft alles vers. Ook kan droogijs worden toegepast voor moleculaire gastronomie.

We leveren kwalitatieve droogijs pellets aan hotels, restaurants of cafés voor het conserveren van levensmiddelen en het presenteren van dranken of gerechten met speciale effecten. Door uw levensmiddelen te koelen met het droogijs van DaklaPack wordt de kans op kruisbesmettingen gedurende het transport en de opslag geminimaliseerd, met als resultaat een maximale voedselveiligheid.

Neem contact op

Gebruik droogijs voor commercieel transport

Het aan huis laten bezorgen van dranken en voedingsmiddelen is niet meer weg te denken. Bezorgdiensten van supermarkten, maaltijdboxen, diepvriesmaaltijden en andere koude producten zoals zuivel, ijs of milkshakes hebben baat bij geïsoleerde koelverpakkingen. Door te koelen met droogijs pellets zijn er onderweg veel minder schommelingen in de temperatuur, waardoor producten verser aankomen bij uw consumenten. Dit komt de voedselveiligheid, productkwaliteit en de klantbeleving ten goede. DaklaPack kan op contractbasis, op vaste momenten, hoge aantallen droogijs pellets aan u leveren ter ondersteuning.

Neem contact met ons op

Droogijs van DaklaPack voor medische toepassingen

In de medische sector wordt droogijs toegepast voor koeling, conservering en vervoer. Het volgens strikte procedures opslaan en versturen van bloed en andere biologische monsters is cruciaal. De integriteit van organische materialen en vloeistoffen blijft met de juiste koeling behouden voor lab-analyse.

Wij kunnen, naast droogijs pellets, ook specifieke bewaar- en verzendverpakkingen leveren voor droogijs voor ziekenhuizen, laboratoria en klinische instanties. De experts van DaklaPack hebben vergaande kennis van de wet- en regelgeving in de branche. We begrijpen aan welke eisen voldaan moet worden. Daarom kunnen wij u hier gericht over adviseren en zelfs op maat gemaakte oplossingen aanbieden.

Neem contact op

Droogijs en accessoires voor de farmaceutische industrie

Droogijs pellets en accessoires van DaklaPack kunnen veelzijdig toegepast worden in de farmaceutische industrie. Producten zoals medicijnen of andere geneesmiddelen, vaccins en monsters van vloeistoffen of weefsels moeten in betrouwbare condities vervoerd of opgeslagen worden. Droogijs en EPS dozen zijn hierbij een uitkomst. Bij DaklaPack kunt u uw droogijs in verschillende formaten pellets en hoeveelheden bestellen, net als geschikte verpakkingen, verzendlabels, droogijs scheppen en speciale handschoenen die aan gestelde richtlijnen voldoen.

Neem contact met ons op

Koop droogijs pellets van DaklaPack

Het droogijs wordt in Nederland door DaklaPack geproduceerd. Als specialist in duurzame verpakkings- en verzendoplossingen kunt u ervan op aan dat uw droogijs pellets van 3mm, 10mm of 16mm direct met de grootste zorg en aandacht worden verpakt. Bestellingen kunt u afhalen, of wij kunnen uw bestelling snel uitleveren en betrouwbaar versturen dankzij een uitgebreid netwerk van transporteurs en koeriers.

Neem contact met DaklaPack op als u vragen heeft over het afnemen van droogijs pellets of meer wilt weten over accessoires. Wij denken mee en verkennen graag samen de mogelijkheden.