Naar Tailor Made

Duurzame verpakkingen

Bij DaklaPack streven we naar een meer duurzame wereld en dragen hieraan bij met onze duurzame verpakkingen. Het aanbieden van innovatieve, duurzame verpakkingen is de kernexpertise van DaklaPack. Onze specialiteit is innovatieve, milieuvriendelijke verpakkingen en we gebruiken onze expertise en kennis als basis voor ons duurzaamheidsinitiatief. Bekijk al onze duurzame verpakkingsmaterialen.

 

De duurzame verpakkingen van Daklapack

Het aanbieden van duurzame verpakkingen is de kernexpertise van DaklaPack en daarom gebruiken we deze vaardigheden en kennis om de basis van ons duurzaamheidsprogramma te leggen. Onze producten zijn voortdurend in ontwikkeling om de laatste innovaties in de duurzame verpakkingssector op te nemen, zoals de opkomst van nieuwe duurzame verpakkingsmaterialen. Wij streven naar duurzame oplossingen voor alle verpakkingsbehoeften van onze klanten en hebben ons Eco-Label Programma ontwikkeld om klanten te helpen de duurzame verpakkingen te vinden die zij nodig hebben. Ook doen wij ons best om hen te onderwijzen om de voordelen van eco verpakkingsmateriaal te begrijpen. Wij hebben uitgebreide informatie gepubliceerd over hoe onze duurzame verpakkingen gelabeld zijn en wat hun voordelen zijn. Wij geloven dat deze transparantie en het delen van kennis ons in staat stelt nauwer samen te werken met onze partners om een duurzamere verpakkingsindustrie te creëren.

 

Onze reis naar duurzaamheid

Onze producten zijn het resultaat van vele innovatieve bedrijfsprocessen, die wij ook duurzamer willen maken. Op onze weg naar een duurzamer bedrijf hebben wij nagedacht over alle effecten van onze activiteiten. Om onze prestaties effectief te onderzoeken en te communiceren, heeft DaklaPack het kader van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties gevolgd. Door deze internationaal erkende aanpak te gebruiken, is DaklaPack beter in staat om met onze partners samen te werken aan een duurzamere verpakkingsindustrie.

 

Onze toewijding aan duurzaamheid

Bij DaklaPack zetten we ons in voor duurzaamheid met onze innovatieve verpakkingsmaterialen, omdat we streven naar een groenere toekomst. We zijn gepassioneerd over het verminderen van onze ecologische voetafdruk en werken voortdurend aan het ontwikkelen van verpakkingsmaterialen die vriendelijker zijn voor het milieu. Bekijk al onze duurzame verpakkingen die zowel functioneel als ecologisch verantwoord zijn.

 

Uw rol in duurzame verpakkingen

Wilt u ook overstappen naar duurzame verpakkingen? Op deze manier speelt u een grote rol in het bevorderen van een groenere toekomst. Bij DaklaPack geloven we in een gedeelde verantwoordelijkheid als we het over verduurzaming hebben. Graag zouden wij samen met u de impact van verpakkingen op het milieu willen verminderen. Op deze pagina vindt u diverse duurzame verpakkingen die een oplossing kunnen bieden voor uw bedrijf. Samen maken we het verschil.

 

Duurzame verpakkingen in de horeca

Als groothandel in duurzame verpakkingen heeft DaklaPack een zeer uitgebreid assortiment aan tassen, zakken, enveloppen, blisterverpakkingen en talloze andere soorten milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Ook bieden wij speciale sector gerichte duurzame verpakkingen. Horeca is bijvoorbeeld een sector waarin veel vraag is naar duurzame verpakkingen. Voedsel is een type product dat veel eisen vergt van de verpakking, maar bij DaklaPack hebben we dit mooi weten op te lossen met de geïnnoveerde duurzame verpakkingslijn. Maar ook binnen andere sectoren, zoals de medische sector, waarin verpakkingen hoge eisen hebben, is het aanbod van DaklaPack een groot succes. Vraag gerust om advies, dan bespreken we wat voor u de beste opties zijn.

 

Tailor made duurzame verpakkingen

Bij DaklaPack begrijpen we dat elke klant uniek is en dat iedereen eigen verpakkingswensen heeft. Wij bieden daarom een tailor made service aan waarbij we voor u een op maat gemaakte verpakkingsoplossing creëren die perfect aansluit op al uw wensen. Of het nu gaat om het personaliseren van recyclebaar papier, het toevoegen van uw huisstijl of logo of het aanpassen van afmetingen: onze maatwerkoplossing stelt u in staat om de perfecte duurzame verpakking samen te stellen. Neem contact op met onze klantenservice en ontdek de vele mogelijkheden om duurzame verpakkingen op maat te laten maken voor een professionele uitstraling die uw boodschap echt laat opvallen.

 

Ook overstappen op duurzame verpakkingen?

DaklaPack is dé specialist op het gebied van composteerbare zakjes en andere duurzame verpakkingen. Wilt u met uw bedrijf ook bijdragen aan een groenere wereld? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0320-277 900 of het e-mailadres info@daklapack.nl. Graag helpen wij u aan de voordeligste duurzame verpakkingen voor een groene toekomst.

 

Maak vandaag nog kennis met onze recyclebare plastic verpakkingenrecyclebaar papier, bio-based verpakkingengerecycled materiaal verpakkingen en onze composteerbare verpakkingen