Naar Tailor Made

Duurzame verpakkingen

Bij DaklaPack streven we ernaar ons steentje bij te dragen aan het aanpakken van duurzaamheidskwesties door middel van onze producten en bedrijfspraktijken. Het aanbieden van innovatieve, duurzame verpakkingen is de kernexpertise van DaklaPack en daarom gebruiken we deze vaardigheden en kennis om de basis van ons duurzaamheidsprogramma te leggen. Onze producten zijn voortdurend in ontwikkeling om de laatste innovaties in de duurzame verpakkingssector op te nemen. Wij streven naar duurzame oplossingen voor alle verpakkingsbehoeften van onze klanten. Hierbij richten wij ons op de ontwikkeling van een holistisch productassortiment gericht op recycleerbare, mono-materiaal oplossingen, het gebruik van gerecyclede materialen (PCR), bio-drop in oplossingen zoals bio-PE, het gebruik van (industrieel) composteerbare materialen zoals PLA en alternatieve duurzame verpakkingsmaterialen zoals papier.

 

Onze producten

Het aanbieden van duurzame verpakkingen is de kernexpertise van DaklaPack en daarom gebruiken we deze vaardigheden en kennis om de basis van ons duurzaamheidsprogramma te leggen. Onze producten zijn voortdurend in ontwikkeling om de laatste innovaties in de duurzame verpakkingssector op te nemen, zoals de opkomst van nieuwe duurzame verpakkingsmaterialen. Wij streven naar duurzame oplossingen voor alle verpakkingsbehoeften van onze klanten en hebben ons Eco-Label Programma ontwikkeld om klanten te helpen de duurzame verpakkingen te vinden die zij nodig hebben. Ook doen wij ons best om hen te onderwijzen om de voordelen van eco verpakkingsmateriaal te begrijpen. Wij hebben uitgebreide informatie gepubliceerd over hoe onze duurzame verpakkingen gelabeld zijn en wat hun voordelen zijn. Wij geloven dat deze transparantie en het delen van kennis ons in staat stelt nauwer samen te werken met onze partners om een duurzamere verpakkingsindustrie te creëren.

 

Onze reis

Onze producten zijn het resultaat van vele innovatieve bedrijfsprocessen, die wij ook duurzamer willen maken. Op onze weg naar een duurzamer bedrijf hebben wij nagedacht over alle effecten van onze activiteiten. Om onze prestaties effectief te onderzoeken en te communiceren, heeft DaklaPack het kader van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties gevolgd. Door deze internationaal erkende aanpak te gebruiken, is DaklaPack beter in staat om met onze partners samen te werken aan een duurzamere verpakkingsindustrie.

 

Ook overstappen op eco verpakkingsmateriaal?

DaklaPack is de specialist op het gebied van composteerbare zakjes en andere soorten eco verpakkingsmateriaal. Wilt u met uw bedrijf ook bijdragen aan een duurzamere wereld? Als groothandel in duurzame verpakkingen hebben we een zeer uitgebreid assortiment aan tassen, zakken, enveloppen, blisterverpakkingen en talloze andere soorten milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Ook bieden wij speciale sector gerichte duurzame verpakkingen. Horeca is bijvoorbeeld een sector waarin veel vraag is naar duurzame verpakkingen. Voedsel is een type product dat veel eisen vergt van de verpakking, maar bij DaklaPack hebben we dit mooi weten op te lossen met de geïnnoveerde duurzame verpakkingslijn. Maar ook binnen de medische sector, waarin verpakkingen hoge eisen hebben is het aanbod van DaklaPack een groot succes. Vraag gerust om advies, dan bespreken we wat voor u de beste opties zijn.

U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0320-277 900 of het e-mailadres info@daklapack.nl. Graag helpen wij u aan de voordeligste duurzame verpakkingen.