DaklaPack Filling

Uw partner in het afvullen van food-, non-food-, en medische verpakkingen

Naast het ontwikkelen van mooie en betrouwbare verpakkingen, hebben wij jarenlange ervaring in het automatisch én handmatig afvullen van verpakkingen. Hygiëne, veiligheid en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop.

Samen met u zoeken wij naar de best passende oplossing. Door ons oog voor detail en onze flexibiliteit vertrouwen vele klanten hun afvulproces aan ons toe. Dagelijks vullen we dan ook duizenden verpakkingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder, of neem direct contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wat vullen we af?

Ons doel is om u volledig te ontzorgen tijdens in het afvulproces. Met een gespecialiseerd innovatieteam ontwikkelen wij dagelijks nieuwe en slimme verpakkingsoplossingen. Wij produceren enkel hoogstaande verpakkingen met oog op het gebruiksgemak, houdbaarheid, inhoud en efficiency tijdens het afvulproces. De meest voorkomende vulmaterialen die wij afvullen zijn:

 • Vloeistoffen
 • Pillen
 • Poeders
 • Granulaatkorrels
Neem contact met ons op

Food

Bent u werkzaam in de food-service industrie en zoekt u naar een partij die uw product op professionele wijze kan afvullen? Dan is DaklaPack de partner die u zoekt. We beschikken over moderne, volautomatische food-dedicated afvulmachines. Hierin kunnen zowel vloeistoffen als vaste stoffen in verschillende vloeistofbestendige zakken en pouches worden afgevuld.

Omdat de voedselveiligheid van uw product voorop staan, gebeurt het gehele proces op hygiënische, veilige en zorgvuldige wijze. Zo wordt er voorafgaand aan het proces een HACCP analyse opgesteld en zijn alle medewerkers volgens de HACCP richtlijnen geschoold.

Non-food

Ook het afvullen van non-food producten is voor DaklaPack dagelijkse business. Het begrip non-food is groot en de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Cosmetica is een breed begrip. We vullen crèmes, scrubs, lotions, douchegels of andere vloeibare cosmetica zonder problemen voor u af. Maar ook als het over het afvullen en doseren van pillen gaat; wij nemen het volledige proces voor u uit handen.

Medisch

Bij DaklaPack zorgen we ervoor dat uw medische hulpmiddelen volgens de juiste specificaties geproduceerd wordt en naar speciale wensen wordt verpakt. Door onze jarenlange ervaring binnen de medische sector en de productie van een groot assortiment medische verpakkingen, bent u bij ons gegarandeerd van enkel de beste kwaliteit.

Van afslankhulpmiddelen tot cardiovasculaire gezondheidsproducten en van producten ter ondersteuning van de nierfunctie tot de spijsvertering. Naast het produceren van vaste vulmaterialen onder ISO 13485, verpakken we ook smeerbare medische hulpmiddelen zoals crèmes voor exceem en zeepvrije wasemulsies.

Verpakkingsmateriaal waarin we afvullen

Onze oorspronkelijke kracht ligt in het afvullen van stand-up pouches en spouted pouches. Door de uiteenlopende vraag vanuit onze businesspartners hebben we onze afvul-activiteiten en machinepark flink uitgebreid. Dit maakt ons een veelzijdige co-packer.

Vraag naar onze mogelijkheden
 • Pouches/stazakken
 • Potten
 • Sachets
 • Stickpacks
 • Spouted pouches/knijpzakken
 • Buisjes/containers
 • Flowrap

Full Service

“De kracht van DaklaPack Filling is dat we beginnen bij de ontwikkeling en design van de verpakking. De verpakkingen produceren we veelal in eigen huis. Door de complete integratie van productie en afvullen van verpakkingen zijn we uniek en competitief.

Hoe gekker de vraag, hoe hoger ons enthousiasme.”

Joyce Elschot, Manager Filling

Direct contact met Joyce

Het volledige proces in 9 stappen

 1. U neemt contact op met een van onze specialisten en dient indien geïnteresseerd uw aanvraag in.
 2. Wij kijken vervolgens of het product technisch en kwalitatief te verwerken is.
 3. Interne specialisten zoeken samen met u naar de perfecte verpakking voor uw product.
 4. U ontvangt een sample van de door DaklaPack geproduceerde verpakking.
 5. Wanneer u de sample goedkeurt, vragen wij om een uitgebreide productie instructie voor het eindproduct en levert u het vulmateriaal aan.
 6. DaklaPack registreert alle onderdelen op batchnummer in het systeem.
 7. Er worden meerdere controles uitgevoerd voordat de productie van start gaat om kwaliteit te kunnen garanderen.
 8. DaklaPack start met het afvulproces. Ook aan het eindproduct wordt een batchnummer meegegeven zodat de traceerbaarheid gewaarborgd blijft. Als de productie is afgerond worden de producten transport gereed gemaakt.
 9. Door het grote assortiment aan verpakkingsmateriaal kunt u ook de verpakkingsonderdelen bij DaklaPack bestellen. Zo bent u van a tot z ontzorgd in het afvulproces én de verzending van uw product.

Kwaliteit van afvullen

Om te kunnen afvullen in verschillende branches beschikken wij over alle relevante certificeringen. Dankzij slimme procedures, richtlijnen en kwaliteitsnormen biedt DaklaPack Production & Filling een gegarandeerde kwaliteit en weten wij eisen van uw sector te waarborgen.

FSSC22000

De erkende internationale norm voor voedselveiligheid

SKAL

Wij voldoen aan de voorschriften voor het verpakken en opslaan van biologische producten

ISO 9001:2015

De erkende internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen

Uw product perfect afgevuld?

Heeft u een te verpakken product dat u bij ons wilt aanleveren of wilt u samen kijken naar een geschikte verpakking om te laten afvullen? Ontdek de mogelijkheden.