Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Not recyclable
  (14)

Kleur

-

 • Zilver
  (14)

Formaat

-

 • 50 mm x 55 mm
  (1)
 • 70 mm x 95 mm
  (2)
 • 90 mm x 125 mm
  (2)
 • 125 mm x 185 mm
  (2)
 • 146 mm x 213 mm
  (2)
 • 191 mm x 263 mm
  (2)
 • 226 mm x 303 mm
  (2)
 • 286 mm x 378 mm
  (1)
 • Minder tonen
 • Meer tonen

Materiaal

-

 • PET/ALU/LDPE
  (14)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (14)

Sluiting

-

 • Gripsluiting
  (14)

Aluminium

(14)
Aantal artikelen per pagina:
Als u op zoek bent naar een verpakking die uw producten beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals uv-licht en zuurstof, dan zijn onze aluminium Flatbags de oplossing. Met de hersluitbare gripsluiting zijn deze zakken gemakkelijk te openen en te sluiten. Ze zijn geschikt voor verschillende soorten producten, waaronder voedsel en pillen. U kunt de verpakking ook dichtsealen met een DaklaSealer. De Flatbags zijn voorzien van twee tearnotches, deze maken het gemakkelijk om de zak na het sealen (eenmalig) te openen. Onze aluminium Flatbags zijn verkrijgbaar in diverse verschillende formaten en kunnen ook worden bedrukt met uw eigen ontwerp. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

 

Waarom aluminium vlakke zakken?

Aluminium vlakke zakken zijn veelzijdige verpakkingsoplossingen die geschikt zijn voor diverse producten. Enkele voorbeelden zijn het verpakken van voedingsmiddelen zoals noten, koffiebonen, thee en gedroogd fruit, het verpakken van farmaceutische producten zoals pillen en poeders, het verpakken van chemische producten, en het verpakken van technische producten zoals elektronische onderdelen. Door de eigenschappen van aluminium kunnen deze zakken beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht, licht en lucht, waardoor de kwaliteit van het verpakte product gewaarborgd blijft.

 

Flatbags aluminium met gepersonaliseerde opdruk

Bij DaklaPack is het mogelijk om uw aluminium Flatbags te voorzien van een eigen ontwerp, zodat uw producten nog meer opvallen bij uw klanten. U kunt bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, productnaam of speciale instructies toevoegen aan de verpakking. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en verhoogt de overtuigingskracht van uw boodschap.

Wilt u meer weten over het bestellen van bedrukte aluminium Flatbags? Ga dan naar onze Tailor Made pagina of neem contact met ons op via onze contactpagina. Ons team staat voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken en u verder te helpen.

 

Duurzaamheid van de aluminium Flatbag 

Onze aluminium Flatbag is niet alleen veelzijdig en beschermend, maar biedt ook een duurzame verpakkingsoplossing voor uw bedrijf. Deze platte zakken zijn speciaal ontworpen met het oog op milieubewustzijn. Gemaakt van materialen die de impact op het milieu verminderen, dragen de Flatbags bij aan duurzaamheid. Door het beschermen van uw goederen tegen invloeden zoals zuurstof en UV-straling, verlengt de aluminium Flatbag niet alleen de houdbaarheid van uw producten, maar vermindert ook de noodzaak voor extra verpakkingen. Kies voor Flatbags als een stijlvolle, beschermende én milieubewuste verpakkingsoplossing.

 

Flatbags aluminium bestellen bij DaklaPack

Al uw gekleurde aluminium en overige Flatbags bestelt u gemakkelijk en eenvoudig online bij DaklaPack. De Flatbags aluminium zijn in drie verschillende maten uit voorraad leverbaar. Indien u vandaag bestelt, heeft u uw order al binnen 1 á 2 werkdagen binnen.

Naast aluminium Flatbags kunt u ook bij DaklaPack terecht voor Flatbags kraft en Flatbags Colour.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de perfecte Flatbag!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.