Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Designed for recycling (plastic)
  (16)

Kleur

-

 • Grijs
  (4)
 • Groen
  (4)
 • Roze
  (4)
 • Wit
  (4)

Formaat

-

 • 60 mm x 105 mm
  (4)
 • 60 mm x 75 mm
  (4)
 • 70 mm x 125 mm
  (4)
 • 70 mm x 95 mm
  (4)

Materiaal

-

 • PE50 / EVOH-PE50
  (16)

Doorzichtigheid

-

 • Half doorzichtig
  (16)

Sluiting

-

 • Gripsluiting
  (8)

Colour

(16)
Aantal artikelen per pagina:
De Gekleurde Flatbags, ookwel Flatbag Colour, zijn geschikt voor het verpakken van zaden, monsters, snoep, koffie en andere voedingsmiddelen. Ze zijn ontworpen voor eenmalig gebruik en kunnen na het vullen eenvoudig worden afgesloten met behulp van een sealmachine, zoals onze DaklaSealer. De matte buitenkant geeft de verpakking een moderne uitstraling en kan gemakkelijk worden bedrukt. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan bij ons.

 

Recyclebare Flatbags in diverse kleuren

De gekleurde Flatbags van DaklaPack zijn een duurzame keuze. De zakken zijn namelijk volledig recyclebaar en voorzien van het eco-label “Designed For Recycling”. De Flatbag Colour is verkrijgbaar in frisse en populaire kleuren, zoals lichtgroen, roze, grijs en wit. Naast dat de zakken volledig recyclebaar zijn, beschikken de Flatbags Colour ook over uitstekende barrière-eigenschappen. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor het verpakken van poeders, (sport)supplementen, zaden, sieraden, crèmes, kralen en diverse samples.
 

Gekleurde Flatbags voor diverse toepassingen

Bij DaklaPack vindt u een uitgebreide collectie van gekleurde Flatbags, ook wel bekend als de Flatbag Colour. Deze verpakkingsoplossingen zijn uitermate geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu zaden, monsters, snoep, koffie of andere voedingsmiddelen wilt verpakken, deze Flatbags zijn ontworpen met veelzijdigheid in gedachten. Onze Flatbag Colour is geschikt voor eenmalig gebruik en kan gemakkelijk worden gedicht met een sealmachine, zoals onze DaklaSealer. De matte buitenkant van de zakken geeft ze een moderne uitstraling. Wilt u uw eigen merkidentiteit doorvoeren in uw Flatbag? Dan kunt u kiezen voor een eigen bedrukking en andere aanpassingen, via onze tailor made service.

Vereenvoudig uw verpakkingsproces met onze gekleurde Flatbags. Deze verpakkingsoplossing is niet alleen praktisch, maar biedt ook een aantrekkelijke presentatie van uw producten. Of u nu een kleine ambachtelijke koffiebrander bent die zijn producten wil verpakken of een snoepwinkel met kleurrijke lekkernijen, de Flatbag Colour biedt de flexibiliteit en functionaliteit die uw product nodig heeft. Vraag gerust een offerte aan bij ons, zonder verdere verplichtingen. We staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte verpakkingsoplossing voor uw specifieke behoeften.
 

Flatbags Colour met gepersonaliseerde opdruk

Om uw producten nog meer op te laten vallen bij uw klanten, bieden wij nu de mogelijkheid om uw Flatbags Colour te laten bedrukken met een eigen ontwerp. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, productnaam of speciale instructies toevoegen aan de verpakking. Hierdoor krijgt uw verpakking een professionele uitstraling en wordt de boodschap nog overtuigender overgebracht.

Wilt u meer informatie over het bestellen van bedrukte Flatbags? Neem dan een kijkje op onze tailor made pagina of neem contact met ons op via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder en bespreken graag de mogelijkheden met u.
 

Recyclebare Flatbags in levendige kleuren

Wilt u uw producten op een kleurrijke en opvallende manier presenteren aan uw klanten? Dan zijn de gekleurde Flatbags van DaklaPack een uitkomst. Onze Flatbags Colour zijn verkrijgbaar in veel verschillende levendige kleuren, waaronder verfrissend lichtgroen, levendig roze, stijlvol grijs en tijdloos wit. Deze kleurrijke opties bieden u de mogelijkheid om uw producten op een unieke en aantrekkelijke manier te presenteren en op te vallen bij uw klanten. 

De beschikbare kleuren zijn gemaakt om op te vallen en de aandacht te trekken, wat vooral handig is als u uw producten wilt onderscheiden in de huidige competitieve markt. Of u nu voor een felle kleur wilt kiezen om de jeugdige energie van uw producten te benadrukken of juist voor een rustige en zachte tint om een gevoel van luxe over te brengen, onze Flatbags Colour bieden talloze mogelijkheden voor een creatieve branding.

Naast de bovengenoemde voordelen kunnen de gekleurde Flatbags van DaklaPack aangepast worden aan uw specifieke wensen. U heeft de mogelijkheid om uw merkidentiteit tot in detail af te stemmen met de Flatbag van uw keuze. Dit biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke presentatie, maar versterkt ook de herkenbaarheid van uw merk bij uw klanten.
 

Kwalitatief maatwerk met bedrukte Flatbags Colour

De Flatbag Colour van DaklaPack biedt u de mogelijkheid om uw Flatbag te kunnen personaliseren. Op deze manier kunt u uw product en bedrijf onderscheiden van uw concurrent. Voeg uw logo, leuke teksten of specifieke instructies toe aan de verpakking om uw merk te versterken en uw boodschap of productinstructies effectiever over te brengen. Met een bedrukte Flatbags Colour krijgt uw verpakking een professionele uitstraling die de aandacht van uw klanten trekt en vasthoudt.

Bent u op zoek naar op maat gemaakte verpakkingsoplossingen? DaklaPack biedt een uitgebreide tailor made service om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om precieze afmetingen, specifieke kleuren of unieke bedrukkingen, wij werken samen met u om de perfecte Flatbags voor uw producten te creëren. Bezoek onze Tailor Made pagina voor meer informatie of neem direct contact met ons op via onze contactpagina. Wij staan klaar om u te helpen en de mogelijkheden met u te bespreken.
 

Duurzaamheid van de Flatbag Colour

Onze Flatbag Colour is niet alleen veelzijdig en beschermend, maar biedt ook een duurzame verpakkingsoplossing voor uw bedrijf. Deze platte zakken zijn speciaal ontworpen met het oog op milieubewustzijn. Gemaakt van materialen die de impact op het milieu verminderen, dragen de Flatbags bij aan duurzaamheid. Door het beschermen van uw goederen tegen invloeden zoals zuurstof en UV-straling, verlengt de Flatbag Colour niet alleen de houdbaarheid van uw producten, maar vermindert ook de noodzaak voor extra verpakkingen. Kies voor Flatbags als een stijlvolle, beschermende én milieubewuste verpakkingsoplossing.

 

Flatbags Colour bestellen bij DaklaPack

Al uw gekleurde Flatbags en overige Flatbags bestelt u gemakkelijk en eenvoudig online bij DaklaPack. De Flatbags Colour zijn in drie verschillende maten uit voorraad leverbaar. Indien u vandaag bestelt, heeft u uw order al binnen 1 á 2 werkdagen binnen.

Naast gekleurde Flatbags kunt u ook bij DaklaPack terecht voor Flatbags kraft en Flatbags aluminium.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of via ons e-mailadres info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de perfecte Flatbag!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.