Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Designed for recycling (plastic)
  (16)

Kleur

-

 • Grijs
  (4)
 • Groen
  (4)
 • Roze
  (4)
 • Wit
  (4)

Formaat

-

 • 60 mm x 105 mm
  (4)
 • 60 mm x 75 mm
  (4)
 • 70 mm x 125 mm
  (4)
 • 70 mm x 95 mm
  (4)

Materiaal

-

 • PE50 / EVOH-PE50
  (16)

Doorzichtigheid

-

 • Half doorzichtig
  (16)

Sluiting

-

 • Gripsluiting
  (8)

Colour

(16)
Aantal artikelen per pagina:
De Flatbags Colour zijn perfect geschikt voor het verpakken van zaden, monsters, snoep, koffie en andere voedingsmiddelen. Ze zijn ontworpen voor eenmalig gebruik en kunnen na het vullen eenvoudig worden afgesloten met behulp van een sealmachine, zoals onze DaklaSealer. De matte buitenkant geeft de verpakking een moderne uitstraling en kan gemakkelijk worden bedrukt. Vraag gerust een offerte aan bij ons, zonder verdere verplichtingen.

 

Recyclebare Flatbags in diverse kleuren

De gekleurde Flatbags van DaklaPack zijn een duurzame keuze. De zakken zijn namelijk volledig recyclebaar en voorzien van het eco-label “Designed For Recycling”. De Flatbag Colour is verkrijgbaar in frisse en populaire kleuren, zoals lichtgroen, roze, grijs en wit.

Naast dat de zakken volledig recyclebaar zijn, beschikken de Flatbags Colour ook over een uitstekende barrière. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor het verpakken van poeders, (sport)supplementen, zaden, sieraden, crèmes, kralen en samples.

 

Flatbags Colour met gepersonaliseerde opdruk

Om uw producten nog meer op te laten vallen bij uw klanten, bieden wij nu de mogelijkheid om uw Flatbags Colour te laten bedrukken met een eigen ontwerp. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, productnaam of speciale instructies toevoegen aan de verpakking. Hierdoor krijgt uw verpakking een professionele uitstraling en wordt de boodschap nog overtuigender overgebracht.

Wilt u meer informatie over het bestellen van bedrukte Flatbags? Neem dan een kijkje op onze Tailor Made pagina of neem contact met ons op via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder en bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

Flatbags Colour bestellen bij DaklaPack

Al uw gekleurde Flatbags en overige Flatbags bestelt u gemakkelijk en eenvoudig online bij DaklaPack. De Flatbags Colour zijn in drie verschillende maten uit voorraad leverbaar. Indien u vandaag bestelt, heeft u uw order al binnen 1 á 2 werkdagen binnen.

Naast gekleurde Flatbags kunt u ook bij DaklaPack terecht voor Flatbags kraft en Flatbags aluminium.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de perfecte Flatbag!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.