Fulfilment service

Als bedrijf wilt u zich volledig kunnen richten op uw core business, zonder zorgen over het verpakken en verzenden van uw producten. Daarom bieden we bij DaklaPack een complete fulfilment dienst aan. Hiermee kunnen we het volledige verpakkingsproces voor u uit handen nemen.

Arrow Down

Wat is fulfilment?

Fulfilment betekent letterlijk 'vervulling'. In de context van e-commerce houdt het in dat wij als derde partij verantwoordelijk zijn voor het verpakken en verzenden van uw producten. Op deze manier kunt u zich als bedrijf volledig focussen op de ontwikkeling, productie en promotie van uw product.

Wat houdt onze fulfilment dienst in?

We bieden bij DaklaPack een complete fulfilmentdienst aan, die volledig is afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

 • Verpakken van producten: We verpakken uw producten in zelfgemaakte verpakkingen die passen bij uw merk, branding en uiteraard het product zelf. Zo zorgen we ervoor dat uw producten op een professionele en aantrekkelijke manier bij uw klanten worden afgeleverd.
 • Voorraadbeheer: Wanneer nodig kunnen we uw voorraad opslaan in onze magazijnen en ervoor zorgen dat uw producten op het juiste moment worden verpakt en verzonden.
 • Verzending: DaklaPack heeft een uitgebreid netwerk van transporteurs en koeriers, waardoor wij uw bestellingen snel en betrouwbaar kunnen versturen naar de klant. Hierbij verzorgen wij het hele verzendproces, van het labelen van de pakketten tot het versturen van track & trace informatie.

Fulfilment in combinatie met onze verpakkingen

Bij DaklaPack bieden we een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Van gelamineerde verpakkingen tot speciale medische verpakkingen. Bij onze fulfilment dienst focussen we ons op alle producten die zonder specifieke eisen verpakt kunnen worden. Hier vallen etenswaren, vloeistoffen en medische producten dus niet onder.

Kiest u er voor om uw non-food product te verpakken in een van onze vele verpakkingen? Dan kunnen wij dit verpakkingsproces met onze fulfilment dienst volledig uit handen nemen en profiteert u van de volgende voordelen:

 • Naadloze en efficiënte afhandeling van logistieke processen
 • Besparing van tijd en kosten op voorraadbeheer en transport
 • Versterking van merkidentiteit en positieve klantervaring
 • Vermindering van kans op retourzendingen door gebruik van professionele en veilige verpakkingen
 • Opties voor productbescherming tijdens verzending, zoals luchtkussenfolie, beschermende enveloppen en stevige kartonnen dozen.

Waarom kiezen voor DaklaPack

 • Kwaliteit: DaklaPack heeft jarenlange ervaring in het verpakken van producten en beschikt over de beste materialen en technieken om uw producten op een professionele en veilige manier te verpakken.
 • Flexibiliteit: Onze fulfilment dienst is volledig afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Hierdoor kunt u profiteren van een flexibele en schaalbare oplossing voor uw verpakkingsprocessen.
 • Kostenbesparing: Door het uitbesteden van uw verpakkingsprocessen aan DaklaPack kunt u kosten besparen op personeel, materieel en logistiek.

Fulfilment Service

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen over onze Fulfilment Service? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen en u te voorzien van de beste oplossingen voor uw verpakkings- en verzendbehoeften

U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het onderstaande contactformulier. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw bedrijf te ondersteunen bij een efficiënt en professioneel verpakkingsproces.