Bag-in-Box

DaklaPack beschikt over een ruim assortiment aan Bag-in-Box producten. Alles wat u nodig heeft voor het veilig en handig transporteren van vloeistoffen hebben wij in huis. Onze dozen, zakken en bijbehorende accessoires zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de producten eenvoudig te gebruiken en zorgen ze voor een verminderde CO2-voetafdruk. De Bag-in-Box producten zijn perfect om vloeistoffen als wijn, drank, verf, inkt en nog veel meer mee te transporteren. Al onze Bag-in-Box producten zijn direct uit voorraad leverbaar.

 

Waarom Bag-in-Box producten van DaklaPack aanschaffen?

Het aanschaffen en gebruiken van de Bag-in-Box producten van DaklaPack komt met diverse voordelen voor uw bedrijf en uw consument. De verpakkingen verlengen de houdbaarheid van de vloeistof die erin zit. Hierdoor wordt verspilling geminimaliseerd. Ook zorgen de Bag-in-Box producten ervoor dat uw bedrijf of consument makkelijk kan doseren. Hierdoor kan de inhoud van uw Bag-in-Box efficiënter worden gebruikt. De Bag-in-Box producten zijn lichtgewicht en compact en dit zorgt ervoor dat er minder transportkosten zullen zijn en er minder opslagruimte nodig is. Het verminderen van de ecologische voetafdruk is ook een drijvende kracht achter het aanschaffen van Bag-in-Box verpakkingen, aangezien de meeste van deze verpakkingen bestaan uit duurzame en gerecyclede producten. De aanschaf van Bag-in-Box producten biedt praktische, economische en milieuvriendelijke voordelen voor uiteenlopende toepassingen.

 

Bag-in-Box Zakken

De Bag-in-Box zakken van DaklaPack zijn ontwikkeld om op een efficiënte en duurzame manier vloeistoffen van A naar B te transporteren. De zakken zijn uitermate geschikt voor vloeistoffen zoals: dranken, wijn, chemische vloeistoffen, verf, oplosmiddelen, inkt, meststoffen en olie. De Bag-in-Box zakken zijn gemaakt van LDPE. De zakken zijn verkrijgbaar in meerdere formaten, variërend van 500ml, 1 liter, 2,5 liter, 5 liter en 10 liter. De Bag-in-Box zakken van DaklaPack zijn verkrijgbaar in het zilver of als transparante zak. 

 

Bag-in-Box Dozen

De Bag-in-Box Boxes zijn een belangrijk onderdeel van de Bag-in-Box verpakkingen. De Bag-in-Box dozen zijn de dozen waar u de Bag-in-Box zakken in kunt plaatsen. Deze dozen zijn perfect afgestemd op de bijbehorende zakken. Door de stevigheid en de hoogwaardige kwaliteit van de vouwdozen, zijn de zakken met vloeistof altijd beschermd. De dozen zijn standaard verkrijgbaar in bruin karton. Naast dat ze zorgen voor constante bescherming, zijn ze ook nog eens recyclebaar en consumentvriendelijk. 

Het is mogelijk de Bag-in-Box dozen te personaliseren door bijvoorbeeld een sticker van uw bedrijf op de zijkant te plakken. Ook zijn de dozen te bedrukken met een design naar keuze. U kunt vrijblijvend contact opnemen met DaklaPack om alle mogelijkheden voor personalisatie te bespreken. 

 

Bag-in-Box Tools

Naast dat we bij DaklaPack Bag-in-Box zakken en boxes verkopen, verkopen we ook bijbehorende tools. Onder de Bag-in-Box Tools behoren de kraansluiter en de Bag-in-Box Fill Assist. De kraansluiter (rode variant) is te gebruiken in combinatie met de Bag-in-Box zakken. Wanneer u de zakken heeft gevuld met vloeistof, gebruikt u de kraansluiter om de kraan op de zak stevig dicht te drukken voor een lucht- en waterdichte verzegeling. De rubberen handvatten zullen zorgen voor een goede grip op de sluiter. 

De Bag-in-Box Fill Assist maakt het vullen van de Bag-in-Box zakken een stuk eenvoudiger. De zak is eenvoudig in de Fill Assist te plaatsen, waarna u de zak zonder moeite of morsen kunt vullen met de gewenste vloeistof. De Bag-in-Box Fill Assist is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is voorzien van gaten om te monteren. Tevens kan de Fill Assist op de muur worden gemonteerd waardoor deze gebruikt kan worden als dispenser.

 

Toepassingen in Verschillende Sectoren

De Bag-in-Box producten van DaklaPack zijn in veel verschillende sectoren een uitkomst. Van voedsel en dranken, tot verf, chemie en cosmetica. Hun veelzijdigheid en voordelen maken ze geschikt voor diverse industrieën:

  • Voedingsindustrie: u kunt de Bag-in-Box verpakkingen gebruiken voor het verpakken en transporteren van vloeibare producten zoals wijnen, vruchtensappen, sauzen en melk. De luchtdichte en lichtbestendige eigenschappen van de verpakking zorgen ervoor dat uw producten langer vers blijven. 
  • Cosmetica en persoonlijke verzorging: u kunt de Bag-in-Box verpakkingen gebruiken voor producten zoals shampoo, douchegels en lotions. De doseerbaarheid en de mogelijkheid om producten volledig op te maken zijn aantrekkelijke eigenschappen voor uw bedrijf en de consumenten.
  • Chemische industrie: u kunt de Bag-in-Box verpakkingen gebruiken als een veilige en efficiënte manier om chemische vloeistoffen te vervoeren, zoals reinigingsmiddelen, industriële chemicaliën en oplosmiddelen. De verpakking minimaliseert het risico op lekken en morsen.
  • Landbouw en tuinbouw: voor meststoffen en agrochemicaliën zijn Bag-in-Box verpakkingen een praktische keuze. Ze bieden een nauwkeurige dosering en beschermen de inhoud tegen licht en lucht, wat belangrijk is voor de stabiliteit van deze producten.
  • Farmaceutische sector: Bag-in-Box verpakkingen kunnen ook gebruikt worden voor farmaceutische vloeistoffen. Denk hierbij aan siropen, suspensies en medische reinigingsmiddelen. Ze bieden een hygiënische en gebruiksvriendelijke oplossing voor dosering.

 

Tailor made Bag-in-Box verpakkingen

Bij DaklaPack begrijpen we dat elke klant uniek is en dat iedereen eigen verpakkingswensen heeft. Wij bieden daarom een tailor made service aan waarbij we voor u een op maat gemaakte verpakkingsoplossing creëren die perfect aansluit op al uw wensen. Of het nu gaat om het personaliseren van Bag-in-Box producten, het toevoegen van uw huisstijl of logo of het aanpassen van de afmeting van uw doos of zak: onze maatwerkoplossing stelt u in staat om de perfecte verpakking samen te stellen. Neem contact op met onze klantenservice en ontdek de vele mogelijkheden om Bag-in-Box verpakkingen op maat te laten maken voor een professionele uitstraling die uw boodschap of merkidentiteit echt laat opvallen. Neem contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl om de mogelijkheden door te nemen. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Een duurzame verpakkingsoplossing

Onze Bag-in-Box oplossingen bij DaklaPack zijn duurzaam op verschillende niveaus. Door het minimaliseren van verspilling en het verlengen van de houdbaarheid dragen onze verpakkingen actief bij aan milieubewust gebruik. Het lichtgewicht en compacte ontwerp resulteert niet alleen in lagere transportkosten, maar ook in een verminderde ecologische voetafdruk. Bovendien zijn onze Bag-in-Box producten gemaakt van duurzame en recyclebare materialen, waardoor u niet alleen kiest voor een efficiënte verpakkingsoplossing, maar ook voor een milieuvriendelijke optie. Ontdek de duurzame voordelen van onze Bag-in-Box producten en draag bij aan een groenere toekomst voor uw vloeistoffen.

 

Bag-in-Box producten kopen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar een duurzame optie om uw vloeistoffen te bewaren, gebruiken of versturen? Dan kan de Bag-in-Box van DaklaPack de perfecte oplossing zijn. Bekijk het uitgebreide aanbod van Bag-in-Box verpakkingen van DaklaPack. 

Naast Bag-in-Box verpakkingsmaterialen verkoopt DaklaPack ook recyclebare plastic productenrecyclebare papieren productenbiobased producten en biologisch composteerbare verpakkingen

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste Bag-in-Box verpakkingen!