Bag-in-Box

DaklaPack beschikt over een ruim assortiment aan Bag-in-Box producten. Alles wat u nodig heeft voor het veilig en handig transporteren van vloeistoffen hebben wij in huis. Onze dozen, zakken en bijbehorende accessoires zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de producten eenvoudig te gebruiken en zorgen ze voor een verminderde CO2-voetafdruk. De Bag-in-Box producten zijn perfect om vloeistoffen als wijn, drank, verf, inkt en nog veel meer mee te transporteren. Al onze Bag-in-Box producten zijn direct uit voorraad leverbaar.

 

Bag-in-Box Zakken

De Bag-in-Box zakken van DaklaPack zijn ontwikkeld om op een efficiënte en duurzame manier vloeistoffen van A naar B te transporteren. De zakken zijn uitermate geschikt voor vloeistoffen zoals: dranken, wijn, chemische vloeistoffen, verf, oplosmiddelen, inkt, meststoffen en olie. De Bag-in-Box zakken zijn gemaakt van LDPE. De zakken zijn verkrijgbaar in meerdere formaten, variërend van 500ml, 1 liter, 2,5 liter, 5 liter en 10 liter. De Bag-in-Box zakken van DaklaPack zijn verkrijgbaar in het zilver of als transparante zak. 

 

Bag-in-Box Dozen

De Bag-in-Box Boxes zijn een belangrijk onderdeel van de Bag-in-Box verpakkingen. De Bag-in-Box dozen zijn de dozen waar u de Bag-in-Box zakken in kunt plaatsen. Deze dozen zijn perfect afgestemd op de bijbehorende zakken. Door de stevigheid en hoogwaardige kwaliteit van de vouwdozen, zijn de zakken met vloeistof altijd beschermd. De dozen zijn standaard verkrijgbaar in bruin karton. Naast dat ze zorgen voor constante bescherming, zijn ze ook nog eens recyclebaar en consumentvriendelijk. 

 

Het is mogelijk de Bag-in-Box dozen te personaliseren door bijvoorbeeld een sticker van uw bedrijf op de zijkant te plakken. Ook zijn de dozen te bedrukken met een design naar keuze. U kunt vrijblijvend contact opnemen met DaklaPack om alle mogelijkheden voor personalisatie te bespreken. 

 

Bag-in-Box Tools

Naast dat we bij DaklaPack Bag-in-Box zakken en boxes verkopen, verkopen we ook bijbehorende tools. Onder de Bag-in-Box Tools behoren de kraansluiter en de Bag-in-Box Fill Assist. De kraansluiter (rode variant) is te gebruiken in combinatie met de Bag-in-Box zakken. Wanneer u de zakken heeft gevuld met vloeistof, gebruikt u de kraansluiter om de kraan op de zak stevig dicht te drukken voor een lucht- en waterdichte verzegeling. De rubberen handvatten zullen zorgen voor een goede grip op de sluiter. 

 

De Bag-in-Box Fill Assist maakt het vullen van de Bag-in-Box zakken een stuk eenvoudiger. De zak is eenvoudig in de Fill Assist te plaatsen, waarna u de zak zonder moeite of morsen kunt vullen met de gewenste vloeistof. De Bag-in-Box Fill Assist is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is voorzien van gaten om te monteren. Tevens kan de Fill Assist op de muur worden gemonteerd waardoor deze gebruikt kan worden als dispenser.

 

Bag-in-Box producten op maat bij DaklaPack

Kunt u de juiste maat niet vinden of wilt u uw Bag-in-Box dozen personaliseren? U kunt o.a. uw logo of speciale instructies op diverse soorten dozen laten printen. Neem contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl om de mogelijkheden door te nemen. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.