Flatbags

DaklaPack beschikt over een gevarieerd assortiment aan Flatbags. Dit zijn gelamineerde platte zakken die u kunt gebruiken voor veel verschillende doeleinden. De Flatbags beschermen uw goederen tegen invloeden van buitenaf zoals zuurstof en uv. U kunt de zakken gebruiken voor het verpakken van kledingstukken of sieraden, maar ook voor het versturen van sample verpakkingen naar uw klanten. Ongeacht de inhoud; de Flatbags zorgen voor een stijlvolle en beschermende verpakking.

 

Flatbag kraft

De kraft Flatbags, bij DaklaPack SeedBags, zijn uitermate geschikt voor het verpakken van zaden of als sample verpakking voor snoep, koffie en andere voeding. De verpakkingen zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Zodra ze gevuld zijn, worden de Flatbags door middel van een sealmachine gesloten. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld onze DaklaSealer gebruiken. De papieren buitenzijde geeft een natuurlijke ‘touch’ aan de verpakking en kunt u eenvoudig laten bedrukken. Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen.

 

Flatbag colour

Voor het efficiënt en duurzaam verpakken van food en non food, zijn onze nieuwe recyclebare Flatbags de ideale keuze. De zakken zijn verkrijgbaar in populaire kleuren zoals; roze, lichtgroen, lichtgrijs en wit. Alle zakken zijn in een moderne en stijlvolle matte uitvoering leverbaar. De Flatbags colour zijn zeer geschikt voor het verpakken van poeders & sportsupplementen, pillen, zaden, snoepjes, sieraden, crèmes, kralen en als sample verpakkingen om naar uw klanten te versturen.

 

Flatbag aluminium

Als u producten wilt verpakken die tegen invloeden van buitenaf – zoals uv en zuurstof – beschermd moeten worden, zijn de aluminium Flatbags daarvoor uitermate geschikt. De verpakking is hersluitbaar door de gripsluiting. Door deze twee eigenschappen is de vlakke zak goed te gebruiken voor diverse producten, waaronder voedsel, pillen maar ook als sample verpakking. Daarnaast is de zak voorzien van twee tearnotches (inkepingen), waarmee de zak gemakkelijk opengescheurd kan worden na het sealen.

 

Duurzaamheid van Flatbags

Onze Flatbags bij DaklaPack zijn niet alleen veelzijdig en beschermend, maar bieden ook een duurzame verpakkingsoplossing voor uw bedrijf. Deze gelamineerde platte zakken zijn speciaal ontworpen met het oog op milieubewustzijn. Gemaakt van materialen die de impact op het milieu verminderen, dragen de Flatbags bij aan duurzamer verpakkingsgebruik. Door het beschermen van uw goederen tegen invloeden zoals zuurstof en UV-straling, verlengen de Flatbags niet alleen de houdbaarheid van uw producten, maar verminderen ze ook de noodzaak voor extra verpakkingen. Kies voor Flatbags als een stijlvolle, beschermende én milieubewuste verpakkingsoplossing.

 

Flatbags bestellen bij DaklaPack

Al uw Flatbags bestelt u gemakkelijk en eenvoudig online bij DaklaPack. De verpakkingen in ons assortiment zijn in diverse soorten en maten uit voorraad leverbaar. Bestelt u vandaag? Dan ontvangt u uw order al binnen 1 á 2 werkdagen.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste Flatbags!