Koffieverpakkingen

DaklaPack beschikt over een ruim assortiment aan koffieverpakkingen. Dit zijn verpakkingen die u op allerlei manieren kunt gebruiken om uw koffie in te verpakken. De koffie verpakkingen van DaklaPack zijn recyclebaar en beschikbaar in allerlei kleuren en materialen. Door de handige gripsluiting kunt u de verpakking na openen, ook weer eenvoudig dichtmaken. Met de DaklaSealer kunt u de verpakking eenvoudig dichtmaken waardoor uw koffie veilig getransporteerd kan worden.

 

Stazak koffieverpakkingen

De stazak koffieverpakkingen van DaklaPack zijn uiterst geschikt voor het verpakken van koffie, zaden, vogelvoer en nog veel meer. De stazakken zijn beschikbaar in verschillende soorten, maten en materialen. Van een mat zilveren verpakking tot een duurzame verpakking van kraftpapier. Allemaal uiterst geschikt voor het verpakken van koffie en andere producten. Met de handige sluiting bovenaan de zak, kunt u de verpakking eenvoudig definitief sealen zodat uw product veilig blijft tijdens het transporteren. Nadat de verpakking eenmaal is opengemaakt, is deze weer eenvoudig te sluiten met de gripsluiting. Een gepersonaliseerde stazak koffie verpakking? Geen probleem! In overleg met u kunnen wij de stazakken voorzien van logo en/of tekst.
 

Lami pouch koffieverpakkingen

De Lami Pouch koffieverpakkingen van DaklaPack, een andere vorm van de stazak, zijn perfect geschikt voor het verpakken van zowel food als non-food producten. Het handige aan de Lami Pouch verpakkingen, is dat de verpakking ook vloeibare producten kan verpakken. De Lamizip Pouches zijn gemaakt van een speciale laminaatfolie die een extra barrière vormt. Hierdoor is het niet mogelijk voor vloeistoffen om uit de verpakking te vloeien. Deze verpakkingen zijn, in tegenstelling tot de stazak koffieverpakkingen, niet hersluitbaar omdat ze niet beschikken over een gripsluiting. Wilt u de lami pouch koffie verpakkingen personaliseren? In overleg met u kunnen wij de verpakkingen voorzien van logo en/of tekst. 
 

Boxpouch koffieverpakkingen

De boxpouch koffie verpakkingen van DaklaPack zijn de vernieuwde stazakken. De boxpouch heeft een strakke uitstraling en is daarnaast ook nog eens heel stabiel en stevig. Door de unieke bodemvouw in combinatie met de twee zijvouwen, kan er tot een hoger volume verpakt worden in de boxpouch. Omdat de boxpouch beschikt over een grote opening, kunt u de verpakking makkelijk vullen met uw product. Door de zipper aan de voorkant is de box pouch ook eenvoudig hersluitbaar zodat uw producten hun kwaliteit behouden. De box pouch is verkrijgbaar in een zilver matte uitvoering. Deze chique uitstraling kan worden voorzien van eigen bedrukking en productinformatie. 
 

Koffieverpakking zijvouwzak

DaklaPack heeft ook koffie verpakkingen met zijvouw in het assortiment. Deze koffieverpakking zijvouwzakken zijn voorzien van een stabiele stabodem en handige zijvouwen welke zorgen voor een optimale vormgeving. Naast de ‘standaard’ zijvouwzakken, hebben we ook zijvouwzakken met ventiel in het assortiment. Deze zijn speciaal gemaakt voor vers gebrande koffiebonen. Door het eenwegventiel kan de lucht wel uit de zak, maar kan er geen zuurstof bij. Dit zorgt voor het behouden van de smaak. De zijvouwzak is niet hersluitbaar, maar kan na openen weer dicht gesealed worden. Naast de gelamineerde versies van de zijvouwzakken, zijn er ook papieren versies. Dit geeft de verpakking een duurzame en natuurlijke uitstraling. 
 

Houd uw koffie vers en aantrekkelijk

DaklaPack biedt diverse verpakkingen die uiterst geschikt zijn om koffie te verpakken. Deze speciale verpakkingen dragen eraan bij dat uw koffie vers blijft en een goede smaak behoudt. Onze verpakkingen zijn naast praktisch ook nog esthetisch aantrekkelijk en beschikbaar in verschillende kleuren en materialen. Kies voor een goede gripsluiting om uw koffie vers en smaakvol te houden, zelfs na opening.
 

Personaliseer uw koffieverpakking 

Opvallen in de markt is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Bij DaklaPack begrijpen we daarom dat een unieke uitstraling daarbij helpt en van groot belang is. Wij bieden daarom de mogelijkheid om uw koffieverpakkingen te personaliseren om uw merk op te laten vallen. Met onze tailor made service kunt u uw logo, bedrijfsnaam, kleurenschema en zelfs specifieke tekst toevoegen aan uw verpakkingen.

Versterk uw merkidentiteit: Versterk de herkenning en de merkloyaliteit van uw merk door uw logo toe te voegen aan uw koffieverpakking. Elke keer dat uw klanten uw verpakking zien, herinneren ze zich uw merk.

Maak indruk op uw klanten: Voeg een aantrekkelijk ontwerp toe aan uw koffieverpakkingen en maak een blijvende indruk op uw klanten. Het kan het verschil maken tussen een gewone verpakking en een verpakking die opvalt en daarmee (potentiële) klanten aanspreekt.

Vergroot commerciële kansen: Maak uw verpakking interactief en informatief door een gepersonaliseerd design toe te voegen. Personalisatie biedt ook commerciële kansen. U kunt bijvoorbeeld seizoensgebonden aanbiedingen, speciale promoties of zelfs instructies voor het bereiden van koffie toevoegen aan uw verpakking.

Consistente branding: Met onze personalisatiediensten zorgen we ervoor dat uw merkconsistentie behoudt. Zo kunt u uw standaard maten en kleuren aanhouden. Dit creëert een professionele uitstraling die uw merk verder versterkt.

Dankzij onze tailor made service kunt u niet alleen uw koffieproducten beschermen, maar uw koffieverpakking omtoveren tot een krachtig marketinginstrument dat uw merk onderscheidt van de concurrentie en uw klanten aanspreekt. 
 

Koffieverpakkingen op maat

Het kan zijn dat onze standaard afmetingen of designs koffieverpakkingen niet bij uw merk passen. Daarom bieden we bij DaklaPack een verpakkingsoplossing op maat. Op deze manier vindt u altijd een koffieverpakking die past bij uw behoeften. Of het nu gaat om specifieke afmetingen, aangepaste bedrukkingen of andere aanpassingen, onze verpakkingsspecialisten staan voor u klaar om uw ideale koffieverpakking te creëren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we uw koffieverpakkingen volledig kunnen aanpassen aan uw merk en producten.
 

De duurzaamheid van onze koffieverpakkingen

Bij DaklaPack streven we naar duurzaamheid in al onze verpakkingsoplossingen, inclusief koffieverpakkingen. Ons assortiment recyclebare koffieverpakkingen biedt niet alleen praktische oplossingen voor het verpakken van uw koffie, maar draagt ook bij aan milieuvriendelijkheid. Of het nu gaat om Stazakken, Lami Pouches, Box Pouches of Zijvouwzakken, al onze koffieverpakkingen zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid. Kies voor een verantwoorde verpakking die niet alleen uw producten beschermt, maar ook milieubewust is.

 

Koffieverpakkingen bestellen bij DaklaPack

Kunt u de juiste maat niet vinden of wilt u uw koffie verpakkingen personaliseren? U kunt onder andere uw logo of speciale instructies op diverse soorten verpakkingen laten printen. Neem contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl om de mogelijkheden door te nemen. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.