Koffieverpakkingen

DaklaPack beschikt over een ruim assortiment aan koffie verpakkingen. Dit zijn verpakkingen die u op allerlei manieren kunt gebruiken om uw koffie in te verpakken. De koffie verpakkingen van DaklaPack zijn recyclebaar en beschikbaar in allerlei kleuren en materialen. Door de handige gripsluiting kunt u de verpakking na openen, ook weer eenvoudig dichtmaken. Met de DaklaSealer kunt u de verpakking eenvoudig dichtmaken waardoor uw koffie veilig getransporteerd kan worden.

 

Stazak koffie verpakkingen

De stazak koffie verpakkingen van DaklaPack zijn uiterst geschikt voor het verpakken van koffie, zaden, vogelvoer en nog veel meer. De stazakken zijn beschikbaar in verschillende soorten, maten en materialen. Van een mat zilveren verpakking tot een duurzame verpakking van kraftpapier. Allemaal uiterst geschikt voor het verpakken van koffie en andere producten. Met de handige sluiting bovenaan de zak, kunt u de verpakking eenvoudig definitief sealen zodat uw product veilig blijft tijdens het transporteren. Nadat de verpakking eenmaal is opengemaakt, is deze weer eenvoudig te sluiten met de gripsluiting. Een gepersonaliseerde stazak koffie verpakking? Geen probleem! In overleg met u kunnen wij de stazakken voorzien van logo en/of tekst.

 

Lami pouch koffie verpakkingen

De Lamipouch koffie verpakkingen van DaklaPack, een andere vorm van de stazak, zijn perfect geschikt voor het verpakken van zowel food als non-food producten. Het handige aan de lami pouch verpakkingen, is dat de verpakking ook vloeibare producten kan verpakken. De Lamizip Pouches zijn gemaakt van een speciale laminaatfolie die een extra barrière vormt. Hierdoor is het niet mogelijk voor vloeistoffen om uit de verpakking te vloeien. Deze verpakkingen zijn, in tegenstelling tot de stazak koffie verpakkingen, niet hersluitbaar omdat ze niet beschikken over een gripsluiting. Wilt u de lami pouch koffie verpakkingen personaliseren? In overleg met u kunnen wij de verpakkingen voorzien van logo en/of tekst. 

 

Boxpouch koffie verpakkingen

De boxpouch koffie verpakkingen van DaklaPack zijn de vernieuwde stazakken. De boxpouch heeft een strakke uitstraling en is daarnaast ook nog eens heel stabiel en stevig. Door de unieke bodemvouw in combinatie met de twee zijvouwen, kan er tot een hoger volume verpakt worden in de boxpouch. Omdat de boxpouch beschikt over een grote opening, kunt u de verpakking makkelijk vullen met uw product. Door de zipper aan de voorkant is de box pouch ook eenvoudig hersluitbaar zodat uw producten hun kwaliteit behouden. De box pouch is verkrijgbaar in een zilver matte uitvoering. Deze chique uitstraling kan worden voorzien van eigen bedrukking en productinformatie. 

 

Koffie verpakking zijvouwzak

DaklaPack heeft ook koffie verpakkingen met zijvouw in het assortiment. Deze koffieverpakking zijvouwzakken zijn voorzien van een stabiele stabodem en handige zijvouwen welke zorgen voor een optimale vormgeving. Naast de ‘standaard’ zijvouwzakken, hebben we ook zijvouwzakken met ventiel in het assortiment. Deze zijn speciaal gemaakt voor vers gebrande koffiebonen. Door het eenwegventiel kan de lucht wel uit de zak, maar kan er geen zuurstof bij. Dit zorgt voor het behouden van de smaak. De zijvouwzak is niet hersluitbaar, maar kan na openen weer dicht gesealed worden. Naast de gelamineerde versies van de zijvouwzakken, zijn er ook papieren versies. Dit geeft de verpakking een duurzame en natuurlijke uitstraling. 

 

Koffie verpakkingen op maat bij DaklaPack

Kunt u de juiste maat niet vinden of wilt u uw koffie verpakkingen personaliseren? U kunt o.a. uw logo of speciale instructies op diverse soorten verpakkingen laten printen. Neem contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl om de mogelijkheden door te nemen. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.