Vloeistofgeschikte verpakkingen

Bent u op zoek naar gelamineerde verpakkingen die geschikt zijn voor het verpakken van vloeistoffen? Denk hierbij aan het verpakken van o.a. dranken, wijn, chemische vloeistoffen, verf, oplosmiddelen, inkt, meststoffen en olie. DaklaPack biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten vloeistofverpakkingen voor professioneel gebruik. Zo heeft u altijd een ruime keuze verpakkingsmaterialen en is er altijd een product dat aansluit bij uw kwaliteits- en gebruikerseisen. Van hersluitbare verpakkingen tot wijnverpakkingen: al uw vloeistof verpakkingen bestelt u gemakkelijk en snel online via onze uitgebreide website.

 

Vloeistof geschikte navulverpakkingen

Indien u vloeistof geschikte zakken wenst te bestellen die gemakkelijk als navulverpakking te gebruiken zijn, dan hoeft u niet langer te zoeken. De Refill bags van DaklaPack zijn handig in gebruik en geschikt voor diverse soorten vloeistoffen. De Refill verpakkingen zijn in diverse formaten uit voorraad leverbaar. U kunt er ook voor kiezen om deze te laten bedrukken met uw eigen logo of speciale instructies, of om deze zakken in een alternatieve kleur te bestellen.
 

Lami pouch

De Lami pouch van DaklaPack kent vele doeleinden. Zo is deze gelamineerde verpakking ook geschikt voor het verpakken van vloeistoffen. De stazakken zijn vervaardigd uit een hoogwaardig laminaatfolie met extra barrière-eigenschappen, waardoor uw vloeistoffen luchtdicht verpakt kunnen worden. De Lami pouch kan door middel van een seal gesloten worden zodat u uw product honderd procent gesloten wordt. U kunt dit product in diverse standaard formaten uit voorraad bestellen. De Lami pouch is ook aanpasbaar naar uw persoonlijke wensen, zoals een alternatief formaat of speciale bedrukking.
 

Spoutbags

De Spoutbag van DaklaPack is een stazak die uitermate geschikt is voor het verpakken van vloeistoffen die bijzondere verpakkingseisen stellen. De ingebouwde spout zorgt ervoor dat u de inhoud van de zakken gemakkelijk kunt schenken. Hierna is de verpakking hersluitbaar middels een simpele dop. De Spoutbag is verkrijgbaar in een aluminium variant, maar ook in een volledig transparante uitvoering. U kunt er ook voor kiezen om de Spoutbag te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of speciale instructies.
 

Wine Pouch

Voor het verpakken van wijnproducten zonder koolzuur is de Wine pouch van DaklaPack zeer geschikt. Deze met aluminium gelamineerde stazak is uitgerust met een handige en stevige tap waarmee de inhoud van de zak eenvoudig geschonken kan worden. Naast wijnen kunnen andere dranken (zoals sappen) en vloeibare middelen zoals afwasmiddel in deze pouch verpakt worden. De Wine pouch is in twee standaardmaten uit voorraad leverbaar en kan bedrukt worden met een gepersonaliseerde bedrukking. Hierdoor is de zak ook goed inzetbaar voor commerciële doeleinden.
 

Bag-in-Box

De Bag-in-Box is een handige vloeistof geschikte zak voor het verpakken van allerlei soorten vloeistoffen. Denk hierbij aan dranken, chemische vloeistoffen, verf, oplosmiddel, inkt, meststoffen en oliën. Hierbij blijven de vloeistoffen te allen tijde veilig en luchtdicht verpakt. De bag zelf is verkrijgbaar in transparante en aluminium uitvoering en is uit voorraad leverbaar in diverse formaten. De Bag-in-Box komt uiteraard ook met een passende doos. Deze zijn perfect afgestemd voor de corresponderende bags. De stevige en kwalitatieve hoogwaardige vouwdozen zijn standaard verkrijgbaar in bruin karton. Door het bijvoegen van de kartonnen behuizing is de Bag-in-Box zeer stevig en beschermt het de inhoud tijdens transport en gebruik.
 

Vloeistofgeschikte verpakkingen voor diverse branches

Vloeistofgeschikte verpakkingen van DaklaPack zijn veelzijdig en vinden toepassing in verschillende branches. Deze verpakkingen bieden de perfecte oplossing voor het veilig en efficient verpakken van vloeistoffen. Of u nu actief bent in de voedingsmiddelenindustrie, chemische sector, cosmetica of een andere branche, de verpakkingen van DaklaPack bieden een uitkomst voor uw bedrijf. Van dranken en wijn tot chemische stoffen, verf, oplosmiddelen en meer. Vloeistofgeschikte verpakkingen zijn geschikt voor diverse productcategorieën en dragen bij aan een professionele en veilige presentatie van uw product. 
 

Vloeistofgeschikte verpakkingen op maat

Bij DaklaPack begrijpen we dat uw product uniek is en dat u mogelijk specifieke eisen en behoeften heeft als het gaat om verpakkingen. Daarom biedt DaklaPack een ‘Tailor Made' service aan, waarmee uw bedrijf deze verpakkingen volledig kan aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om het bedrukken met uw logo, speciale instructies, het kiezen van alternatieve kleuren of het aanpassen van het formaat, onze maatwerkopties stellen u in staat om vloeistofgeschikte verpakkingen te creëren die perfect aansluiten bij uw merk en product.

 

Duurzame keuzes binnen vloeistofgeschikte verpakkingen

Bij DaklaPack streven we naar duurzaamheid in al onze verpakkingsoplossingen. Dit geldt natuurlijk ook voor onze vloeistofgeschikte verpakkingen. Wil uw bedrijf een bewuste keuze maken? Dan bieden wij milieuvriendelijke opties en materialen voor uw bedrijf. Ontdek hoe u binnen het assortiment vloeistofgeschikte verpakkingen van DaklaPack kunt kiezen voor duurzame oplossingen die niet alleen aan uw functionele behoeften voldoen, maar ook bijdragen aan een groenere planeet. Neem contact met ons op om de duurzame verpakkingsmogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.

 

Duurzaamheid van vloeistofgeschikte verpakkingen

Onze vloeistofgeschikte verpakkingen bij DaklaPack worden ontworpen met een focus op duurzaamheid, wat ze tot een milieuvriendelijke keuze maakt. Ten eerste spelen de gebruikte materialen een cruciale rol. We streven ernaar om milieuvriendelijke opties te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast zijn onze vloeistofverpakkingen ontworpen om herbruikbaar te zijn, waardoor ze passen in een circulaire economie waarin we streven naar het minimaliseren van afval en het maximaliseren van het gebruik van hulpbronnen.

De duurzaamheid van onze vloeistofgeschikte verpakkingen wordt verder versterkt door hun veelzijdigheid. Of het nu gaat om de Refill BagsLami PouchesSpoutbagsWine Pouches of Bag-in-Box-oplossingen, onze verpakkingen passen zich aan verschillende vloeistoffen aan en verminderen zo de behoefte aan specifieke, niet-duurzame verpakkingsmaterialen. Bovendien bieden we de mogelijkheid tot personalisatie, waardoor uw bedrijf een bewuste keuze kan maken voor duurzaamheid met de uitstraling van uw eigen merkidentiteit. 

 

Vloeistof geschikte verpakkingen bestellen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar vloeistofgeschikte verpakkingen? Dan kunt u terecht in het uitgebreide assortiment van DaklaPack. Deze bestaat namelijk uit diverse soorten verpakkingsoplossingen die geschikt zijn voor het luchtdicht verpakken van al uw vloeistoffen. Heeft u nog vragen of ontvangt u graag advies over de juiste verpakkingen? Onze verpakkingsspecialisten helpen u graag verder.

Naast vloeistof geschikte verpakkingen, kunt u ook bij DaklaPack terecht voor stazakkenbox poucheszijvouwzakkenflatbagsBag-in-Boxkoffieverpakkingen en sealing tools

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste gelamineerde verpakkingen!