Vloeistofgeschikte verpakkingen

Bent u op zoek naar gelamineerde verpakkingen die geschikt zijn voor het verpakken van vloeistoffen? Denk hierbij aan het verpakken van o.a. dranken, wijn, chemische vloeistoffen, verf, oplosmiddelen, inkt, meststoffen en olie. DaklaPack biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten vloeistof verpakkingen voor professioneel gebruik. Zo heeft u altijd een ruime keuze verpakkingsmaterialen en is er altijd een product dat aansluit bij uw kwaliteits- en gebruikerseisen. Van hersluitbare verpakkingen tot wijnverpakkingen: al uw vloeistof verpakkingen bestelt u gemakkelijk en snel online via onze uitgebreide website.

 

Vloeistof geschikte navulverpakkingen

Indien u vloeistof geschikte zakken wenst te bestellen die gemakkelijk als navulverpakking te gebruiken zijn, dan hoeft u niet langer te zoeken. De Refill bags van DaklaPack zijn handig in gebruik en geschikt voor diverse soorten vloeistoffen. De Refill verpakkingen zijn in diverse formaten uit voorraad leverbaar. U kunt er ook voor kiezen om deze te laten bedrukken met uw eigen logo of speciale instructies, of om deze zakken in een alternatieve kleur te bestellen.

 

Lami pouch

De Lami pouch van DaklaPack kent vele doeleinden. Zo is deze gelamineerde verpakking ook geschikt voor het verpakken van vloeistoffen. De stazakken zijn vervaardigd uit een hoogwaardig laminaatfolie met extra barrière-eigenschappen, waardoor uw vloeistoffen luchtdicht verpakt kunnen worden. De Lami pouch kan door middel van een seal gesloten worden zodat u uw product honderd procent gesloten wordt. U kunt dit product in diverse standaard formaten uit voorraad bestellen. De Lami pouch is ook aanpasbaar naar uw persoonlijke wensen, zoals een alternatief formaat of speciale bedrukking.

 

Spoutbags

De Spoutbag van DaklaPack is een stazak die uitermate geschikt is voor het verpakken van vloeistoffen die bijzondere verpakkingseisen stellen. De ingebouwde spout zorgt ervoor dat u de inhoud van de zakken gemakkelijk kunt schenken. Hierna is de verpakking hersluitbaar middels een simpele dop. De Spoutbag is verkrijgbaar in een aluminium variant, maar ook in een volledig transparante uitvoering. U kunt er ook voor kiezen om de Spoutbag te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of speciale instructies.

 

Wine Pouch

Voor het verpakken van wijnproducten zonder koolzuur is de Wine pouch van DaklaPack zeer geschikt. Deze met aluminium gelamineerde stazak is uitgerust met een handige en stevige tap waarmee de inhoud van de zak eenvoudig geschonken kan worden. Naast wijnen kunnen andere dranken (zoals sappen) en vloeibare middelen zoals afwasmiddel in deze pouch verpakt worden. De Wine pouch is in twee standaardmaten uit voorraad leverbaar en kan bedrukt worden met een gepersonaliseerde bedrukking. Hierdoor is de zak ook goed inzetbaar voor commerciële doeleinden.

 

Bag-in-Box

De Bag-in-Box is een handige vloeistof geschikte zak voor het verpakken van allerlei soorten vloeistoffen. Denk hierbij aan dranken, chemische vloeistoffen, verf, oplosmiddel, inkt, meststoffen en oliën. Hierbij blijven de vloeistoffen te allen tijde veilig en luchtdicht verpakt. De bag zelf is verkrijgbaar in transparante en aluminium uitvoering en is uit voorraad leverbaar in diverse formaten. De Bag-in-Box komt uiteraard ook met een passende doos. Deze zijn perfect afgestemd voor de corresponderende bags. De stevige en kwalitatieve hoogwaardige vouwdozen zijn standaard verkrijgbaar in bruin karton. Door het bijvoegen van de kartonnen behuizing is de Bag-in-Box zeer stevig en beschermt het de inhoud tijdens transport en gebruik.

 

Vloeistof geschikte verpakkingen bestellen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar vloeistof geschikte verpakkingen? Dan kunt u terecht in het uitgebreide assortiment van DaklaPack. Deze bestaat namelijk uit diverse soorten verpakkingsoplossingen die geschikt zijn voor het luchtdicht verpakken van al uw vloeistoffen. Heeft u nog vragen of ontvangt u graag advies over de juiste verpakkingen? Onze verpakkingsspecialisten helpen u graag verder.

Naast vloeistof geschikte verpakkingen, kunt u ook bij DaklaPack terecht voor stazakken, box pouches, zijvouwzakken, flatbags, Bag-in-Box, koffieverpakkingen en sealing tools

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste gelamineerde verpakkingen!