Zijvouwzakken

Bent u op zoek naar een representatieve verpakking voor zowel food- als non-food producten? Dan is de zijvouwzak van DaklaPack wellicht de ideale verpakkingsoplossing. Door de handige zijvouwen blijven de zijvouwzakken georganiseerd in uw schappen liggen, waarbij er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de beschikbare ruimte. De verpakking is uniek in zijn formaat en is uiterst geschikt als bulkverpakking. De zijvouw geeft extra diepte aan de verpakking, waardoor er veel volume ontstaat. De zijvouwzakken beschikken over uitstekende barrière eigenschappen, waardoor de houdbaarheid en staat van uw product lang gegarandeerd kan worden. De aluminium binnenzijde van de zijvouwzakken houden met name vocht en zuurstof buiten, maar werken ook als een schild tegen UV-straling. De zakken zijn niet hersluitbaar, maar zijn voorzien van een handige sealstrip waarmee u door middel van een sealapparaat de zak luchtdicht kunt afsluiten.

 

Kraftpapieren zijvouwzakken

De zijvouwzakken van DaklaPack zijn ook verkrijgbaar met een kraftpapieren buitenlaag. Hierdoor krijgt de zijvouwzak een natuurlijke en aantrekkelijke uitstraling. Deze kraftpapieren zijvouwzakken zijn, net als de standaard uitvoering van DaklaPack, uitgerust met een aluminium binnenlaag die vocht andere invloeden van buitenaf bij uw product weghoudt.

 

Gekleurde zijvouwzakken

Zoekt u een kleurrijke en aantrekkelijke verpakking die direct het oog van uw klanten trekt? Dan zijn de gekleurde zijvouwzakken van DaklaPack geschikt voor u. Deze variatie op de zijvouwzak komt in diverse kleuren. Zo is er altijd een stijl die past bij uw product. 

 

Aluminium zijvouwzakken

De aluminium zijvouwzakken zijn vervaardigd uit een hoogwaardig aluminium dat uw producten beschermd tegen zuurstof, vocht en UV-straling. Dit maakt de verpakking geschikt voor het verpakken van voedingsmiddelen waarvan de verpakking aan specifieke eisen moet voldoen. Maar ook bepaalde farmaceutische middelen kunnen veilig verpakt worden in de zijvouwzak van aluminium.

 

Zijvouwzakken met ingebouwd ventiel

Speciaal voor het verpakken van koffiebonen, kunt u de zijvouwzakken met ventiel aanschaffen. Dit ventiel biedt opbouwend gas of vocht een mogelijkheid om de zak te ontsnappen, waardoor de koffiebonen vers en houdbaar blijven. Alle varianten van de zijvouwzak die hierboven benoemd zijn, zijn zowel met als zonder ventiel uit voorraad leverbaar.

 

Diverse zijvouwzakken bestellen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar geschikte gelamineerde verpakkingen voor het verpakken van bulkproducten? Dan kunt u terecht in het uitgebreide assortiment van DaklaPack. De zijvouwzakken bieden veel inhoud om uw food- of non-food producten in te verpakken. De zakken zijn in diverse kleuren en maten verkrijgbaar. Heeft u vragen over de zijvouwzakken of ontvangt u graag advies? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze verpakkingsspecialisten helpen u graag verder.

Naast zijvouwzakken, kunt u ook bij DaklaPack terecht voor box pouchesstazakkenflatbagsbags-in-boxkoffieverpakkingenvloeistof geschikte verpakkingen en sealing tools

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste gelamineerde verpakkingen!