Zijvouwzakken

Bent u op zoek naar een representatieve verpakking voor zowel food- als non-food producten? Dan is de zijvouwzak van DaklaPack wellicht de ideale verpakkingsoplossing. Door de handige zijvouwen blijven de zijvouwzakken georganiseerd in uw schappen liggen, waarbij er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de beschikbare ruimte. De verpakking is uniek in zijn formaat en is uiterst geschikt als bulkverpakking. De zijvouw geeft extra diepte aan de verpakking, waardoor er veel volume ontstaat. De zijvouwzakken beschikken over uitstekende barrière eigenschappen, waardoor de houdbaarheid en staat van uw product lang gegarandeerd kan worden. De aluminium binnenzijde van de zijvouwzakken houden met name vocht en zuurstof buiten, maar werken ook als een schild tegen UV-straling. De zakken zijn niet hersluitbaar, maar zijn voorzien van een handige sealstrip waarmee u door middel van een sealapparaat de zak luchtdicht kunt afsluiten.

 

Kraftpapieren zijvouwzakken

Op zoek naar een natuurlijke uitstraling van onze zijvouwzakken? Dan zijn de zijvouwzakken met kraftpapieren buitenlaag de ideale uitkomst. Deze unieke zakken zijn niet alleen functioneel maar bieden ook een mogelijkheid om uw producten met een natuurlijke uitstraling te verpakken. De kraftpapieren buitenlaag heeft niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar is ook nog biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. De visuele aantrekkingskracht van de kraftpapieren zijvouwzakken kan de perceptie van uw producten verbeteren en tegelijkertijd de duurzaamheid van uw bedrijf benadrukken. Bovendien blijven de kraftpapieren zijvouwzakken, net als onze standaard versie, voorzien van een aluminium binnenlaag die vocht en andere externe invloeden op afstand houdt. Op deze manier blijven uw producten vers en beschermd.
 

Gekleurde zijvouwzakken

Bent u op zoek naar een opvallende en aantrekkelijke verpakkingsoplossing die onmiddellijk de aandacht van uw klanten trekt? Dan voldoen de gekleurde zijvouwzakken van DaklaPack aan uw wensen! Deze zijvouwzakken zijn verkrijgbaar in een aantal standaardkleuren, zoals zwart, goud en zilver. Wilt u een andere kleur kiezen? Dat kan altijd bij DaklaPack, door onze tailor made service. Met deze service bent u ervan verzekerd dat er altijd een zijvouwzak verkrijgbaar is die bij uw merk en product past. De gekleurde zijvouwzakken zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar bieden ook verschillende voordelen, zoals bescherming tegen externe invloeden door de aluminium binnenkant en een ruimtebesparend ontwerp door de opstapeling mogelijkheden. Kies voor de kracht van kleur om uw producten te onderscheiden en de aandacht van uw consument te krijgen.
 

Aluminium zijvouwzakken

De aluminium zijvouwzakken zijn vervaardigd uit een hoogwaardig aluminium dat uw producten beschermt tegen zuurstof, vocht en UV-straling. Dit maakt de verpakking geschikt voor het verpakken van voedingsmiddelen waarvan de verpakking aan specifieke eisen moet voldoen. Maar ook bepaalde farmaceutische middelen kunnen veilig verpakt worden in de zijvouwzak van aluminium.
 

Zijvouwzakken met ingebouwd ventiel

Speciaal voor het verpakken van koffiebonen, kunt u de zijvouwzakken met ventiel aanschaffen. Dit ventiel biedt opbouwend gas of vocht een mogelijkheid om de zak te ontsnappen, waardoor de koffiebonen vers en houdbaar blijven. Alle varianten van de zijvouwzak die hierboven benoemd zijn, zijn zowel met als zonder ventiel uit voorraad leverbaar.
 

Zijvouwzakken voor diverse branches

Zoekt u een verpakkingsoplossing die de ideale uitkomst is in uw branches? Dan zijn zijvouwzakken uw antwoord. Hun unieke eigenschappen maken deze zakken geschikt voor een breed scala aan producten. Enkele branches waarin zijvouwzakken van DaklaPack veelvuldig worden gebruikt zijn:

  • Voedingsmiddelenindustrie: Zijvouwzakken zijn perfect voor het verpakken van snacks, gedroogd fruit, koffiebonen, thee, en nog heel veel andere voedselwaren. Dankzij de diverse materialen waar deze zak van gemaakt kan zijn, blijven de producten langer vers en smaakvol.
  • Farmaceutische sector: Bepaalde farmaceutische middelen vereisen een verpakking die voldoet aan strenge eisen op het gebied van bescherming tegen vocht, zuurstof en UV-straling. De aluminium zijvouwzakken bieden in deze branche de perfecte oplossing.
  • Retail en consumentenproducten: Verkoopt u speelgoed, cosmetica of huishoudelijke artikelen? Dan geven zijvouwzakken uw producten een professionele uitstraling en helpen bij het maximaliseren van de beschikbare schapruimte in uw winkel of opslagplaats.
  • Koffiebranderijen: Voor het vers verpakken van koffiebonen zijn er zijvouwzakken met ingebouwd ventiel beschikbaar. Dit ventiel laat gassen ontsnappen terwijl het vocht en zuurstof buiten houdt. Op deze manier behouden de koffiebonen hun versheid. 

 

Duurzaamheid van zijvouwzakken

Onze zijvouwzakken bij DaklaPack dragen niet alleen bij aan functionele verpakkingen, maar ook aan een duurzamere bedrijfsvoering. Of u nu kiest voor zijvouwzakken met een kraftpapieren buitenlaag, gekleurde varianten, of zakken van aluminium, wij streven naar duurzaamheid in elke keuze. De kraftpapieren zijvouwzakken belichamen een natuurlijke uitstraling en zijn biologisch afbreekbaar, wat bijdraagt aan een verminderde milieu-impact. Deze zakken bieden niet alleen een visueel aantrekkelijke verpakking, maar ook een bewuste keuze voor een groenere bedrijfsvoering.

Onze gekleurde zijvouwzakken voegen een opvallende en aantrekkelijke dimensie toe aan uw verpakkingsoplossingen. Door te kiezen voor kleur, onderscheidt u niet alleen uw producten, maar draagt u ook bij aan een verpakkingskeuze die beschermt en opvalt. De aluminium zijvouwzakken bieden hoogwaardige bescherming tegen zuurstof, vocht en UV-straling. Dit maakt ze geschikt voor specifieke eisen in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Hun duurzaamheid ligt niet alleen in bescherming, maar ook in het verminderen van verspilling.

 

Diverse zijvouwzakken bestellen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar geschikte gelamineerde verpakkingen voor het verpakken van bulkproducten? Dan kunt u terecht in het uitgebreide assortiment van DaklaPack. De zijvouwzakken bieden veel inhoud om uw food- of non-food producten in te verpakken. De zakken zijn in diverse kleuren en maten verkrijgbaar. Heeft u vragen over de zijvouwzakken of ontvangt u graag advies? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze verpakkingsspecialisten helpen u graag verder.

Naast zijvouwzakken, kunt u ook bij DaklaPack terecht voor box pouchesstazakkenflatbagsbags-in-boxkoffieverpakkingenvloeistof geschikte verpakkingen en sealing tools

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste gelamineerde verpakkingen!