Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Not recyclable
  (3)

Kleur

-

 • Zilver
  (3)

Din formaat

-

 • A4/ C4
  (1)
 • A5/ C5
  (1)
 • Dinlong
  (1)

Formaat

-

 • 110 mm x 220 mm
  (1)
 • 170 mm x 220 mm
  (1)
 • 235 mm x 325 mm
  (1)

Materiaal

-

 • Laser PET/LDPE
  (3)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (3)

Dikte

-

 • 76 mu
  (3)

Sluiting

-

 • Hersluitbare tape
  (3)

Flashmailers

(3)
Aantal artikelen per pagina:
De Flashmailer van DaklaPack is een opvallende, zilverkleurige cadeau verpakkingen met een sprankelend, holografisch effect. Hierdoor valt uw geschenk met zekerheid op. De Flashmailers zijn uitermate geschikt voor direct mailings en promotionele doeleinden. De zakjes zijn in drie standaard formaten verkrijgbaar en beschikken over een hersluitbare tape sluiting.

 

Wat zijn flashmailers?

Een flashmailer is een opvallende verpakking die perfect is voor het versturen van geschenken, maar hij kan ook optimaal worden ingezet voor direct mailings en promotionele doeleinden. De zilverkleurige achter- en binnenzijde is met behulp van lasertechniek holografisch bedrukt.

 

Waarvoor flashmailers gebruiken?

Flashmailers worden veel gebruikt door bedrijven die online kleine producten verkopen en hier een originele verpakking voor zoeken. Ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk te verzenden, wat kan helpen bij het verlagen van verzendkosten. Over het algemeen is de flashmailer een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar een veilige en efficiënte verpakkingsoplossing voor kwetsbare goederen. Omdat de flashmailer klein is,  helpt dit om de items snel en veilig te verzenden. Klanten zullen de flashmailer extra waarderen wanneer ze een mooi ontworpen flashmailer ontvangen; het geeft hen het gevoel dat het bedrijf aandacht besteedt aan de details. 

 

Wat zijn de voordelen van flashmailers?

Flashmailers zijn goedkoop, lichtgewicht en beschermen de inhoud goed tijdens het transport. Ze zijn ook makkelijk te personaliseren met uw logo of ontwerp, waardoor ze een leuke manier zijn om uw bedrijf te promoten. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verzenden via post of pakketbezorging, en u hoeft niet bang te zijn dat ze breken of beschadigd raken in transit.

 

Flashmailers laten bedrukken

Wanneer u op zoek bent naar een origineel relatiegeschenk, of de producten die u verkoopt op unieke wijze wilt verpakken, raden we het aan om de flashmailer met uw logo te laten bedrukken. Ons team aan specialisten staat voor u klaar om mee te denken over het design en de mogelijkheden

 

Koop uw flashmailer bij DaklaPack

Bent u op zoek naar een originele verpakking voor uw kleine geschenken? Dan is onze flashmailer precies wat u zoekt.  De opvallende, zilverkleurige cadeau verpakkingen met holografisch effect zullen uw klanten zeker waarderen.

Is de flashmailer echter toch niet de verpakking die u zoekt? Dan nog veel andere geschenkverpakkingen. Denk hierbij aan giftboxencadeau enveloppen en opbergkokers.

Wilt u een gepersonaliseerde bestelling plaatsen of kunnen we u verder nog ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.