Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Designed for recycling (paper)
  (3)

Kleur

-

 • Kraft
  (3)

Materiaal

-

 • Ongecoat Kraft papier
  (3)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (3)

Sluiting

-

 • Deksel
  (3)

Opbergkokers

(3)
Aantal artikelen per pagina:
Voor het opbergen en geschenken van cadeaus aan klanten en/of zakelijke partners is een opbergkoker zeer geschikt. Deze cilindervormige boxen zijn stevig en houden breekbare en buigbare objecten in uitstekende staat. In het assortiment van DaklaPack vindt u opbergkokers van hoge kwaliteit. De opbergkoker is in diverse maten verkrijgbaar en uit voorraad leverbaar.

 

Diverse maten opbergkokers

U kunt diverse maten opbergkokers uit ons assortiment bestellen. Deze standaard maten zijn altijd op voorraad, waardoor u verzekerd bent van een snelle levering. Zowel in de lengte als in de diameter kunt u kiezen uit diverse formaten. De opbergkokers beschikken over een handige sluitdeksel. Deze is herbruikbaar, waardoor de koker niet na éénmaal gebruiken gedeponeerd hoeft te worden. 

De opbergkoker is naast gebruik als geschenkverpakking, ook te gebruiken als opbergbox. Documenten en andere losse producten kunnen netjes worden opgeborgen en bewaard. De deksel sluit de koker goed af, waardoor uw producten en/of documenten beschermd zijn tegen stof en luchtvochtigheid.

 

Opbergkoker op maat

Zit er geen geschikt formaat tussen voor uw producten? Dan kunt u contact opnemen met onze verpakkingsspecialisten en uw opbergkokers op maat laten maken. Hierbij kunt u ook direct kiezen voor een gepersonaliseerde bedrukking, zoals een kleur, patroon of speciaal bericht. Zo maakt u de opbergkoker makkelijker herkenbaar. 

 

Opbergkokers van recyclebaar materiaal

De opbergkokers van DaklaPack zijn gemaakt van hoogwaardig en ongecoat Kraft papier. Hierdoor is de koker 100% recyclebaar, wat de opbergkoker een duurzame geschenkverpakking maakt. Zo draagt het gebruik van de opbergkoker bij aan de duurzaamheid van uw onderneming.

 

Waar kunt u de opbergkoker voor gebruiken?

De opbergkokers van DaklaPack zijn veelzijdig inzetbaar. Zo kunt u de kokers gebruiken voor het verpakken en verzenden van o.a. kruiden en specerijen, koffiebonen, thee, zaden, kaarsen en potloden. Maar de opbergkokers zijn ook zeer geschikt voor het verpakken van posters of documentatie om deze per post te kunnen versturen. Hierbij bent u zeker dat uw papieren niet zullen scheuren of kreuken tijdens de zending. 

 

Opbergkokers kopen bij DaklaPack

Wilt u uw relatiegeschenken verpakken in een nette en stevige verpakking? Zeker voor het verpakken van losse objecten of documenten is een opbergkoker dan een uitstekende oplossing. De hersluitbare opbergkokers van DaklaPack zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u uw bestelling snel binnen zult hebben. Daarnaast kunt u de duurzame verpakking op maat laten maken, indien het door u gewenste formaat niet in ons assortiment aanwezig is. Hiervoor, en ook voor andere vragen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 0320-277 900 of info@daklapack.nl . 


Naast opbergkokers biedt DaklaPack ook o.a. giftboxenflashbagsflashmailers en cadeau enveloppen.

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.