Kitting

DaklaPack maakt maandelijks 865.000 kits, van gevulde gripzak tot luxe verzenddoos

Naast de productie van verschillende verpakkingen heeft DaklaPack ook veel ervaring met ‘kitting’. Alle gewenste items brengt DaklaPack samen in een kit. Gebruiksgemak en veiligheid voor de ontvanger staan voorop.

Arrow Down

Kittingproces en specialisatie

Wij beschikken zowel over uitgebreide kennis op (medisch) verpakkingsgebied als over ervaring in fulfillment. Deze kennis zetten we in bij diverse Clinical Trials. Elk project is uniek. Wij leveren dan ook maatwerk voor iedere opdracht. In overleg met de opdrachtgever halen wij (automatisch) data binnen. Na een check en na eventuele verrijking beginnen wij met variabele dataprinting. Met eigen software en grafische machines in eigen huis kunnen we snel schakelen. Het assembleren van de (zelfafname)kits gebeurt handmatig of machinaal. Na diverse controles worden de kits verzendklaar gemaakt.

  • Ontwikkelen gebruiksvriendelijke verpakking
  • Voorraadbeheer van onderdelen
  • Ontvangen en verwerken klantdata (API)
  • Variabele dataprinting
  • Productie van de kits
  • Koppelen barcodes van de onderdelen aan uniek kit-id
  • Gekoppelde kit- en klantdata terugsturen (API)
  • Fysieke verzending van de kits

Meer weten?

Neem contact met ons op

Innovatieve en veilige IT-oplossingen

Onze eigen IT-professionals werken met verschillende datatypes. Of het nu secure encrypted datafile of een access to a secure MYSQL database via een webservice is, wij beschikken over de juiste kennis.

Het koppelen van gebruikers- of patiëntendata gebeurt onder de meest veilige protocollen. Wij werken voor diverse overheden en commerciële instellingen en beschikken over ISO 9001 en ISO 27001.

"Your kit our concern"

De kwaliteit van kitting

Om verschillende branches te kunnen bedienen beschikken wij over alle relevante certificeringen. Dankzij slimme procedures, richtlijnen en kwaliteitsnormen biedt DaklaPack een gegarandeerde kwaliteit en weten wij eisen van uw sector te waarborgen.

ISO 9001:2015

De erkende internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen

ISO 27001

De wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging

Uw kitting projecten of assemblage uitbesteden?

Wilt u vrijblijvend meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van kitting projecten? Vul ons formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.