Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Designed for recycling (plastic)
  (3)
 • Not recyclable
  (5)

UN3373

-

 • Ja
  (8)

P650

-

 • Ja
  (8)

Wegtransport

-

 • Ja
  (8)

Kleur

-

 • Blauw
  (8)
 • Zwart
  (3)

Formaat

-

 • 220 mm x 281 mm x 470 mm
  (1)
 • 220 mm x 283 mm x 320 mm
  (1)
 • 250 mm x 168 mm x 290 mm
  (1)

Materiaal

-

 • Polypropyleen
  (3)

Inhoud

-

 • 5000 ml
  (2)
 • 10000 ml
  (2)
 • 16000 ml
  (1)
 • 20000 ml
  (1)
 • 30000 ml
  (1)

Blueline boxen en tassen

(8)
Aantal artikelen per pagina:
Voor het transporteren van patiëntenmaterialen, geneesmiddelen of veterinaire middelen gelden veel wettelijke eisen. Bij DaklaPack vindt u geschikte isolatietassen en transportboxen die voldoen aan deze eisen. Bekijk hieronder het uitgebreide assortiment aan Blueline producten bij DaklaPack.

 

Wat is een Blueline box of tas?

De BlueLine isolatie tassen zijn gemaakt van soepel sterk kunststof. De tassen zijn voorzien van een stevige binnenbak, een schouderriem, een documenten vak en een transparant vak op de deksel (10 en 16 ltr uitvoeringen)

 

Isolatietassen voor veilig transport

Blueline isolatietassen en transportboxen zijn een zeer betrouwbare keuze voor het veilig transporteren van patiëntenmaterialen, geneesmiddelen en veterinaire middelen. De isolatietassen van DaklaPack zijn hoogwaardige producten die voldoen aan alle wettelijke eisen en bieden optimale bescherming tijdens het vervoer.

 Met de geavanceerde isolatietechnologie van de isolatietassen en blijven uw kostbare materialen gedurende het transport op de juiste temperatuur. Of het nu gaat om het koel houden van medicijnen of het handhaven van een constante temperatuur voor biologische monsters, de isolatietassen bieden de juiste thermische controle.

 

Blueline tassen voor persoonlijk gebruik

Blueline boxen en tassen worden niet alleen gebruikt door farmaceuten of medisch personeel. Ook consumenten kunnen gebruikmaken van een Blueline tas. Denk hierbij aan diabetici, zij hebben veel baat bij een Blueline travelbag. Deze tas beschikt over beschermende en isolerende materialen, koelelementen en/of diepvrieselementen. Dit maakt de tas geschikt voor het vervoeren van prikmaterialen en prikpennen. In een Blueline Travelbag kunnen medicijnen en andere medische materialen tot 24 uur lang op  4°C bewaard worden. 

 

Wettelijke eisen bij transport van geneesmiddelen en patiëntenmaterialen

Bij het transporteren van gevaarlijke stoffen over de weg (zoals biologische stoffen, categorie B) moet er voldaan worden aan de ADR eisen. Deze eisen vermelden hoe de gevaarlijke goederen ingedeeld moeten worden, gebaseerd op hun gevaarseigenschappen. Dit betreft de temperatuur waarin de stoffen bewaard worden, maar er komen ook strenge verpakkingsinstructies, etiketten, merktekens, codes en andere vervoersmodaliteiten bij kijken. 

Wanneer de gevaarlijke stoffen worden vervoerd door de lucht, wordt er gerefereerd naar de IATA richtlijnen. Aan deze richtlijnen moet worden voldaan volgens de Dangerous Goods Regulations (Packing Instructions 620 and 650).

 

Voordelen van de Blueline box en isolatietas

Duurzame constructie: De Blueline boxen en isolatietassen zijn beide gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dit maakt ze bestand tegen slijtage en geschikt voor langdurig gebruik. De langere levensduur van de producten maakt het een betrouwbare investering op de lange termijn.

 • Flexibele opslagcapaciteit: De Blueline boxen en isolatietassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse transportbehoeften. Of u nu kleine medische monsters wilt vervoeren of grotere hoeveelheden geneesmiddelen, er is voor iedereen een geschikte box of tas beschikbaar.
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp: De boxen en tassen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze hebben praktische sluitingen, handvatten en ergonomische kenmerken om het laden, lossen en dragen te vergemakkelijken.
 • Geïntegreerde traceerbaarheid: Sommige Blueline boxen en tassen zijn uitgerust met geïntegreerde traceerbaarheidstechnologie, zoals barcode-etiketten of RFID-tags. Dit stelt u in staat om de locatie en status van uw zendingen nauwkeurig te volgen en te beheren.

  

Blueline boxen en tassen kopen bij DaklaPack

Bent u werkzaam in de medische sector en op zoek naar Blueline boxen? Of bent u op zoek naar een efficiënte Blueline tas? Dan bent u bij DaklaPack aan het juiste adres. U kunt uw Blueline boxen en tassen eenvoudig online bestellen. Wilt u eerst advies? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag met het vinden van de passende producten.

 Naast Blueline vervoersverpakkingen, biedt DaklaPack ook o.a. Tempshells, absorberende materialen, Safetybags, transportblisters, rigid Safetybags, buizen en containers aan.

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan kan DaklaPack naast levering uit voorraad ook (medische) verpakkingen op maat leveren. We kunnen bijvoorbeeld uw (medische) verpakkingen bedrukken met uw logo, speciale instructies of andere kenmerken.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via onze contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug. DaklaPack helpt u graag met het vinden van de juiste verpakkingsmaterialen!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.