Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Not recyclable
  (7)

UN3373

-

 • Ja
  (1)

P650

-

 • Ja
  (1)

Wegtransport

-

 • Ja
  (2)

Kleur

-

 • Blauw
  (2)
 • Wit
  (5)

Materiaal

-

 • NY15 / White HDPE 80
  (5)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (5)

Dikte

-

 • 95 mu
  (5)

Gelpacks

(7)
Aantal artikelen per pagina:
Gelpacks worden veel ingezet bij het geconditioneerd vervoeren van patiëntenmaterialen of geneesmiddelen in koffers, tassen en EPS boxen. Gelpacks zijn flexibel inzetbaar en passen daarom in bijna elk transportmiddel. Bij DaklaPack heeft u een ruime keuze aan gelpacks. Bekijk ze allemaal in de webshop

 

Wat zijn gelpacks?

Gelpacks zijn zakken gevuld met een koelgel op basis van polymeren. De polyethyleen zakken zijn lekvrij en worden veelal ingezet voor het geconditioneerd vervoeren van goederen. Dit maakt het een uitstekend hulpmiddel in de medische sector voor het vervoeren van geneesmiddelen of biologische stoffen.

 

Verschillende soorten gelpacks

Bij DaklaPack kiest u uit een ruim assortiment aan gelpacks. Zo zijn er verschillende formaten en volumes te vinden in de webshop.

 • De standaard gelpacks zijn verkrijgbaar in 100, 250 en 500 gram. Ook kunt u kiezen voor een dubbele gelpack van 2x 200 gram of 2x 325 gram. Ze zijn gevuld met Super Absorbent Polymer. Gebruik volgens de P650 verpakkingsrichtlijn.
 • De blauwe gelpacks voldoen aan de P650 richtlijnen en zijn goedgekeurd voor zowel lucht- als wegtransport. De blauwe gelpack is verkrijgbaar in twee formaten: 200 gram en 600 gram.

 

Gelpacks bestellen bij DaklaPack

Bent u werkzaam in de medische branche en bent u op zoek naar gelpacks om uw patiëntenmaterialen en andere medische stoffen geconditioneerd te vervoeren? Bestel dan eenvoudig de gelpacks in het door u gewenste formaat. Bent u niet zeker over welke gelpacks het beste aansluiten op uw eisen? Neem dan contact met ons op, dan adviseren wij u graag.

Naast gelpacks levert Daklapack ook andere koelproducten, o.a. TempshellsBlueline boxen en tassen en andere diverse koelelementen. Staat hier niet bij wat u zoekt? Buiten levering uit voorraad kan DaklaPack u ook voorzien van medische koelproducten op maat. Hierbij denkt u aan bedrukte koelproducten met o.a. een logo, een speciale bedrukking met instructies of andere belangrijke kenmerken. 


Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste koelproducten! 

  

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.