Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Not recyclable
  (13)

UN3373

-

 • Ja
  (13)

P650

-

 • Ja
  (12)

Wegtransport

-

 • Ja
  (13)

Kleur

-

 • Blauw
  (2)
 • Geel
  (2)
 • Groen
  (2)
 • Roze
  (2)
 • Transparant
  (1)
 • Wit
  (2)
 • Zwart
  (2)
 • Minder tonen
 • Meer tonen

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (3)

Tempshells

(14)
Aantal artikelen per pagina:
Veel (biologische) stoffen moeten bij een bepaalde temperatuur bewaard of getransporteerd worden. Om dit op een veilige manier te doen en om de juiste temperatuur te behouden bieden de vormvaste elementen een flexibele oplossing. Tempshell-elementen en -frames kunnen worden gebruikt in speciaal ontwikkelde isolatietassen- en boxen. Bent u werkzaam in de medische sector en op zoek naar een koelelement dat uw biologische stoffen op de juiste temperatuur houdt? Bekijk hieronder dan het volledige assortiment aan TempShell koelelementen.

 

Wat zijn vormvaste koelelementen (Tempshells)?

Vormvaste koelelementen zijn koelelementen die, zoals de naam al zegt, zowel in bevroren als onbevroren conditie hun vorm behouden. De elementen zijn vooral praktisch wanneer er in de verpakking of tijdens het invriezen weinig ruimte is voor speling. Daarnaast zijn de vormvaste koelelementen sterk en duurzaam. Dit maakt ze uitermate geschikt voor herhaaldelijk gebruik tijdens een transport- en retourprocedure. 

 

Toepassingen van Tempshells in de medische sector

Tempshells vinden een breed scala aan toepassingen in de medische sector. Naast het veilig vervoeren van biologische stoffen van categorie B, worden Tempshells gebruikt bij het transport van farmaceutische producten, medische apparaten, vaccins en andere temperatuurgevoelige materialen. Ze kunnen dienen als cruciaal hulpmiddel voor geconditioneerd transport, waarbij strikte temperatuurregulatie vereist is om de effectiviteit van medicijnen en medische testen te waarborgen.

 

Geconditioneerd transport met Tempshells

In de medische sector wordt vaak gesproken over geconditioneerd transport. Hierbij hebben we het over het vervoeren van materialen bij een gecontroleerde temperatuur voor een bepaalde periode. Dit transport wordt uitgevoerd zonder daarbij onnodig kwaliteit van het sample te verliezen.

Wanneer er gevaarlijke stoffen (zoals biologische stoffen, categorie B) vervoerd worden over de weg of door de lucht moeten deze tijdens het transport aan de ADR of IATA eisen voldoen. Deze eisen beschrijven hoe alle gevaarlijke stoffen en goederen moeten worden ingedeeld op basis van hun gevaarseigenschappen.

 

Koelelementen kopen bij DaklaPack

Bent u werkzaam in de medische sector en op zoek naar Tempshell koelelementen? Dan bent u bij DaklaPack aan het juiste adres. Plaats eenvoudig een online bestelling of neem contact op met een van onze specialisten voor passend advies.

Naast de levering van Tempshells heeft DaklaPack o.a. ook isolatietassen- en boxen, absorberende materialen, Safetybags, transportblisters, rigid Safetybags, buizen en containers op voorraad. 

 

Tempshell op maat

Staat hier niet het product bij u wat u zoekt? Dan kan DaklaPack naast de leveringen uit voorraad ook (medische) verpakkingen op maat produceren. Zo kunnen we uw (medische) verpakkingen bedrukken met uw logo of een speciale bedrukking met instructies of andere kenmerken plaatsen. 

Heeft u vragen of kunnen we ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. Daarnaast kunt u contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste verpakking!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.