Naar Tailor Made

Medische verpakkingen & Oplossingen

Medische verzendverpakkingen en producten voor het verzenden van diagnostische monsters hebben zeer specifieke eisen. DaklaPack levert een gespecialiseerd assortiment, dat volledig voldoet aan de internationale regelgeving en aan de voorschriften van posterijen.

Assortiment

Wij hebben met ons brede assortiment alles wat u nodig heeft binnen uw ziekenhuis, laboarorium, kliniek ect. Hierbij moet u denken aan  LPDE-zakken, blisters, buizen, swabs, medium en transportboxen. Neem een kijkje in ons assortiment.

Toepassingen

DaklaPack hecht de grootste waarde aan de veiligheid, het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van haar medische verzendverpakkingen en soortgelijke producten. Wij staan u graag terzijde bij het vinden van de juiste verpakking voor uw specifieke doeleinden.

Geheel aan te passen op uw wensen!

Naast de levering van medische verpakkingen uit voorraad kan DaklaPack medische verpakkingen ook op maat maken. Bijvoorbeeld een verpakking bedrukken met uw logo, een speciale bedrukking met instructies of uw kenmerken. Bezoek de Tailor Made showroom en laat u inspireren door de voorbeelden.

U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0320-277 900 of het emailadres info@daklapack.nl. Graag helpen wij u met uw zoektocht naar de juiste verpakking!