Hulpmiddelen

Bent u werkzaam in de medische branche en bent u op zoek naar geschikte hulpmiddelen? Bij DaklaPack vindt u wat u zoekt. Het brede assortiment aan (medische) hulpmiddelen biedt slimme oplossingen voor alle professionals in de zorgindustrie.

 

Naaldencontainers

Wees zorgvuldig bij het wegwerpen van uw scherpe objecten, zoals naalden, of pipetten en maak gebruik van naaldencontainers. De naaldencontainers van DaklaPack zijn gemaakt van milieuvriendelijk polypropyleen. Vind in het assortiment de naaldencontainer naar uw wens.

 

Collecting devices

Bij DaklaPack vindt u allerlei devices voor het collecteren van patiëntenmaterialen. Er worden regelmatig innovatieve oplossingen toegevoegd aan het assortiment die het collecteren efficiënter maken. Bekijk het uitgebreide aanbod aan collecting devices

 

Pipetpunten

Pipetpunten zijn nodig om de vloeistoffen die opgezogen worden met een pipet op te vangen en te verplaatsen. Medische pipetpunten zijn daarnaast vaak uitgerust met een filter die besmetting van het pipet zelf voorkomen. Bekijk de hoogwaardige pipetpunten in ons gevarieerde assortiment.

 

Diverse hulpmiddelen

Er zijn nog vele andere hulpmiddelen nodig in de medische sector. Bekijk alle slimme oplossingen in ons assortiment diverse hulpmiddelen

 

Hulpmiddelen op maat bij DaklaPack

Ziet u de gewenste hulpmiddelen niet terug in het assortiment of wilt u producten laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of met speciale instructies? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl om de mogelijkheden door te nemen. Of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.