Preventie

In de medische industrie staat hygiëne voorop. Voorkomen is immers beter dan genezen. In het assortiment van DaklaPack vindt u allerlei preventie artikelen, van mondkapjes tot desinfecterende middelen. Bekijk hieronder het assortiment preventie artikelen.

 

Eigendommen zak

Voor het verpakken van losse artikelen is een eigendommen zak zeer geschikt. Ook voor het verzamelen van persoonlijke eigendommen van patiënten kunt u deze het beste aanbieden. De eigendommen zakken van DaklaPack zijn vervaardigd uit LDPE en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.

 

Desinfecterende middelen

Om verspreiding van bacteriën en virussen tegen te gaan, is het voor medisch personeel van belang om regelmatig te desinfecteren. Bij DaklaPack vindt u verschillende soorten desinfecterende middelen die zorgen voor een smetteloze en veilige werkomgeving.

 

Mondkapjes

Mondkapjes zijn een belangrijk onderdeel van de uitrusting van medisch personeel. Ze houden virussen buiten en zorgen ervoor dat medisch personeel zich veilig en zorgeloos kan bekommeren over de patiënt. Bekijk het assortiment mondkapjes bij DaklaPack.

 

Sneltesten

Sommige virussen, zoals het coronavirus, kunnen door patiënten zelf vanuit huis gedetecteerd worden middels een zelftest. Bekijk ons assortiment sneltesten en sneltest trainingen.

 

Preventie artikelen op maat bij DaklaPack

Hebt u hulp nodig bij het vinden van de juiste preventie oplossingen of wilt u een product op maat bestellen? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl om de mogelijkheden door te nemen. Of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.