Sample-monster transport

Op deze pagina vindt u alle producten uit ons assortiment die ingezet kunnen worden bij het transporteren van medische monsters. Denk hierbij aan monsters in de vorm van zowel vloeistoffen als vaste stoffen. Bij het transporteren van monsters is het van belang om de juiste verpakking te gebruiken, zodat de temperatuur en andere omgevingsfactoren geen invloed hebben op het afgenomen monster. Bent u werkzaam in de medische sector en op zoek naar gepaste manieren om monsters te vervoeren? Bekijk dan snel het gevarieerde assortiment van DaklaPack

 

Systainers en MediCooltainers

Bent u op zoek naar modulaire stapelbare transportkoffers of geïsoleerde koffers voor geconditioneerd transport? Bekijk dan het assortiment Systainers en MediCooltainers. De Systainers en MediCooltainers van DaklaPack zijn uitermate geschikt voor het transporteren van patiëntenmaterialen, indien deze verpakt zijn volgens de P650 richtlijnen.

 

Plastic buisjes

Plastic buisjes zijn een belangrijk onderdeel van de verzendverpakking van faeces, urine en andere lichaamsvloeistoffen. De plastic buisjes van DaklaPack kunnen ook ingezet worden voor het vervoeren van andere biologische stoffen. Bekijk ons uitgebreide assortiment plastic buisjes.

 

Urinecontainers

In het assortiment van DaklaPack vindt u allerlei soorten containers die geschikt zijn voor het opvangen en verzenden van o.a. urine. De goed sluitende urine containers zijn in verschillende volumes verkrijgbaar.

 

Swabs en Medium

Voor het oraal of nasaal afnemen van tests zijn swabs geschikt. DaklaPack levert swabs met een bijpassend medium voor verzameling en verzending. Bekijk het uitgebreide assortiment aan swabs en medium van DaklaPack. Alle swabs en mediums voldoen aan de internationale regels.  

 

Divers transport

Bent u op zoek naar diverse transportverpakkingen voor samples en monsters? Dan bent u bij DaklaPack aan het juiste adres. Bekijk het assortiment aan diverse transportverpakkingen.

 

Sample-monster transport op maat bij DaklaPack

Kunt u de juiste sample-monster transportverpakking niet vinden of wilt u uw sample verpakkingen op maat bestellen? U kunt o.a. uw logo of speciale instructies op diverse soorten sample-monsterverpakkingen laten printen. Neem contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl om de mogelijkheden door te nemen. U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.