Verzendmaterialen

Bent op zoek naar geschikte verzendmaterialen om o.a. patiëntenmaterialen in te vervoeren? Dan bent u bij DaklaPack aan het juiste adres. Bekijk hieronder het gevarieerde assortiment van DaklaPack

 

P620 en P650 verpakkingen

Voor het transport van biologische stoffen (categorie A en B) gelden wettelijke eisen. Denk hierbij aan patiëntenmateriaal en veterinaire materialen. Alle P620 en P650 verpakkingen voldoen aan de ADR en/of IATA richtlijnen.

 

Absorberende materialen

Bij het verzenden van diagnostisch materiaal moet de verpakking voldoen aan de verpakkingsinstructies P620 en P650. Absorberend materiaal is hierin een belangrijk onderdeel. Ze zorgen ervoor dat bij een calamiteit vloeistoffen binnen de verpakking worden opgezogen en daardoor niet zullen lekken. Bij DaklaPack vindt u verschillende soorten absorberende vellen, buizenhouders en pads om uw materialen veilig te verzenden.

 

Transportblisters

Transportblisters zijn buizenhouders van stevig polypropyleen die ontwikkeld zijn voor het vervoeren van medische en biologische stoffen. De meeste transportblisters zijn zorgvuldig ontwikkeld om in combinatie met andere medische verpakkingen als brievenbuspost verzonden te kunnen worden. Bij DaklaPack vindt u een gevariëerd assortiment aan transportblisters.

 

Verzendenveloppen

Zoekt u een oplossing om uw medische samples op een efficiënte wijze te versturen? Dan zijn de verzendenveloppen van DaklaPack wat u nodig hebt. Ze kunnen eenvoudig gebruikt worden in combinatie met een Safetypack.

 

Labels en etiketten

Biologische stoffen dienen voorzien te worden van speciale labels en etiketten als deze worden verzonden. De etiketten en labels van DaklaPack voldoen aan de verpakkingsvoorschriften volgens de verpakkingsinstructie P650 (biologische stoffen UN3373)

 

EPS boxen

Een EPS box (ook bekend als tempex doos of piepschuim doos) is een ideaal middel om farmaceutische of medische middelen en biologisch materiaal veilig en geconditioneerd te verzenden. DaklaPack heeft diverse formaten EPS boxen in het assortiment.

 

Verzendmateriaal op maat bij DaklaPack

Kunt u niet vinden wat u zoekt of wilt u uw verzendmaterialen op maat bestellen? U kunt o.a. uw logo of speciale instructies op diverse soorten verzendmaterialen laten printen. Neem contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl om de mogelijkheden door te nemen. U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.