Vloeistofdichte zakken

Bent u werkzaam in de medische industrie en bent u op zoek naar kwalitatief goede vloeistofdichte zakken? Dan helpt DaklaPack u graag verder. Ons brede assortiment aan vloeistofdichte zakken biedt een passende oplossing die aansluit op uw wensen, maar ook voldoet aan de eisen vanuit de medische industrie.

 

Safetybags

Bent u op zoek naar vloeistofdichte verpakkingen voor medisch gebruik? Dan vindt u wat u zoekt in het uitgebreide assortiment aan Safetybags. Deze zijn zeer geschikt voor het transporteren van biologische stoffen, categorie B. 

 

Recycled Safetybags

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing? Kies dan voor Safetybags van gerecycled materiaal. Deze bestaan voor minimaal 85% uit gerecycled PE. Daarnaast is er minder aardolie nodig voor de productie en wordt er minder broeikasgas uitgestoten. Ontdek het gehele assortiment gerecyclede Safetybags bij DaklaPack.

 

95 kPa zakken

De IATA Safetybag is goedgekeurd als secundaire verpakking voor land-, zee- en luchttransport. Ze voldoen aan de P(I)650 richtlijnen. De zakken bestaan uit meerdere lagen kunststof en weerstaan een inwendige druk van 95 kPa. Bekijk alle 95 kPa zakken in het assortiment.

 

Rigid Safetybags

De Rigid Safetybag is een innovatief product van DaklaPack. Het is een 3;1 verpakking, bestaande uit een lekdichte laag, absorberend materiaal en een rigide component. Bekijk de innovatieve Rigid Safetybag in het assortiment.

 

Pharma Safetybags

Pharma Safetybags zijn zeer geschikt als secundaire vloeistofdichte verpakkingen, voor o.a. (cytostatica) infuuszakken. Bekijk de Pharma Safetybags in het assortiment van DaklaPack en bestel ze eenvoudig online.

 

Vloeistofdichte zakken op maat bij DaklaPack

Kunt u de gewenste vloeistofdichte zakken niet vinden of wilt u producten laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of met speciale instructies? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl om de mogelijkheden door te nemen. Of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.