Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

  • Not recyclable
    (1)

Inhoud

-

  • 500 ml
    (1)

Desinfecterende middelen

(1)
Aantal artikelen per pagina:
Om de verspreiding van bacteriën en virussen tegen te gaan, is het voor medisch personeel van groot belang om regelmatig te desinfecteren. DaklaPack begrijpt het belang van een hygiënische werkomgeving en biedt daarom een assortiment met desinfecterende middelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met onze desinfecterende middelen kunt u een smetteloze en veilige werkomgeving creëren. Ontdek ons assortiment en maak kennis met DaklaSept, een effectief en betrouwbaar desinfectiemiddel dat bacteriën en virussen bestrijdt.

 

Desinfecterende middelen voor een veilige omgeving

DaklaSept is een door DaklaPack ontwikkeld product dat effectief bacteriën en virussen bestrijdt. Met DaklaSept kunt u vertrouwen op optimale hygiëne in uw werkomgeving. Ons desinfectiemiddel is geschikt voor diverse toepassingen, waaronder medische omgevingen, laboratoria en andere professionele instellingen waar hygiëne van groot belang is.

 

Voordelen van onze desinfectiemiddelen

  • Effectieve bestrijding: de desinfecterende middelen zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die bewezen effectief zijn in het doden van micro-organismen. Hierdoor kunt u vertrouwen op een grondige desinfectie en minimaliseert u het risico op besmetting.
  • Veilig en betrouwbaar: de desinfecterende middelen voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn veilig te gebruiken op verschillende oppervlakken. Het desinfectiemiddel is getest en goedgekeurd volgens de geldende normen.
  • Eenvoudig in gebruik: de desinfecterende middelen zijn gebruiksvriendelijk en kunnen eenvoudig worden toegepast op verschillende oppervlakken. Het desinfectiemiddel laat geen residu achter en droogt snel op. Hierdoor is uw werkomgeving snel weer klaar voor gebruik. 

 

Desinfecterende middelen voor verschillende toepassingen

De desinfecterende middelen van DaklaPack zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Of u nu een zorginstelling, horecagelegenheid, kantoor of sportschool beheert, wij hebben de juiste desinfectiemiddelen voor uw specifieke behoeften. Onze producten zijn effectief in het doden van bacteriën, virussen en andere micro-organismen, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan uw hygiëne- en schoonmaakprotocol.

 

Desinfecterende middelen tegen de verspreiding van virussen

Desinfecterende middelen kunnen helpen bij het verminderen van de verspreiding van virussen. Het regelmatig en correct gebruik van desinfectiemiddelen op oppervlakken en handen kan helpen bij het doden van ziekteverwekkende micro-organismen, waaronder virussen. 

We raden het wel aan om de desinfecterende middelen in te zetten als een effectieve aanvulling op andere hygiënemaatregelen, zoals handen wassen met water en zeep, het gebruik van huidontsmettingsmiddelen en het schoonmaken van oppervlakken met reinigingsmiddelen.

 

Bestel uw desinfecterende middelen bij DaklaPack

Bij DaklaPack staan we garant voor kwaliteit en service. Ons assortiment desinfecterende middelen, waaronder DaklaSept, is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van medisch personeel en andere professionals die streven naar een hygiënische werkomgeving.  

Naast desinfecterende middelen biedt DaklaPack ook andere preventiemiddelen. Denk hierbij aan mondkapjes, eigendommen zakken en sneltesten

Heeft u vragen of kunnen we ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. Daarnaast kunt u contact opnemen via de contactpagina en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze specialisten staan voor u klaar.

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.