Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

  • Not recyclable
    (3)

Kleur

-

  • Wit
    (1)

Mondkapjes

(3)
Aantal artikelen per pagina:
Bij DaklaPack streven we naar het bieden van optimale bescherming en comfort met ons uitgebreide assortiment mondkapjes en gerelateerde producten. Ontdek ons assortiment van hoogwaardige mondkapjes voor een effectieve bescherming.

 

Hoogwaardige bescherming met Mondkapjes FFP1

Onze FFP1-mondkapjes zijn niet zomaar mondmaskers; ze bieden kwalitatieve bescherming en zijn gecertificeerd volgens de strenge standaarden van EN149 en KN95. Getest door ProQaris in Nederland, waarborgen deze mondkapjes een perfecte aansluiting op het gezicht. Ze zijn ideaal voor zorgprofessionals en anderen die intensief contact hebben met COVID-19 patiënten. Een verpakking bevat maar liefst 50 mondkapjes.

 

Praktisch en effectieve niet-medisch wegwerpmondkapjes 

Ons niet-medische wegwerpmondkapje is ontworpen voor praktisch gebruik en effectieve bescherming. Verpakt per 50 stuks, is dit mondkapje gemaakt van 3 lagen non-woven materiaal en voorzien van elastische oorlussen en een buigzame neusbeugel. Perfect voor situaties waar afstand houden lastig is, zoals in het openbaar vervoer of bij contactberoepen. Draag bij aan het verminderen van de verspreiding van ziektekiemen. 

 

Comfortabele oorbescherming met de Facemask Strap set 

Onze Facemask Strap Set is dé oplossing voor comfortabele oorbescherming tijdens het dragen van een mondmasker. Met vier straktesettings biedt deze set van 10 straps hoog draagcomfort. Voorkom irritatie aan de oren en draag uw mondmasker met gemak.

 

Service en kwaliteit bij DaklaPack

Bij DaklaPack staat service hoog in het vaandel. Onze mondkapjes voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en bekijk ons volledige assortiment online. Bescherm uzelf en anderen met de betrouwbare en comfortabele oplossingen van DaklaPack.

Heeft u specifieke wensen of vragen? Wij staan voor u klaar. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0320-277 900, per e-mail via info@daklapack.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Ons team helpt u graag bij het vinden van de juiste mondkapjes die voldoen aan uw behoeften. 

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.