Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

  • Designed for recycling (plastic)
    (1)
  • Not recyclable
    (1)

Sneltesten

(4)
Aantal artikelen per pagina:
DaklaPack biedt een gevarieerd assortiment sneltesten aan, waarmee we bijdragen aan snelle en betrouwbare diagnoses van SARS-CoV-2-infecties. Onze sneltesten zijn ontworpen om een effectieve rol te spelen in het beheersen van de verspreiding van COVID-19. Hoe eerder mensen weten of ze het coronavirus hebben, hoe eerder hierop gereageerd kan worden waardoor het virus minder kans krijgt zich te verspreiden.

 

FlowFlex SARS-CoV-2 Antigen sneltest

De FlowFlex SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test is een laterale flowtest die het nucleocapside-antigeen van SARS-CoV-2 detecteert. Met een resultaat binnen 15 minuten en een hoge nauwkeurigheid is deze test geschikt voor verdachte gevallen binnen de eerste zeven dagen na symptomen. De test is CE-gecertificeerd, waardoor het voldoet aan hoge Europese normen.

 

CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen test

De CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen test biedt binnen 15 minuten uitsluitsel over een mogelijke besmetting. De test, per 20 stuks verpakt, is eenvoudig in gebruik, vereist geen speciale apparatuur en kan overal worden afgenomen. Met een zeer hoge betrouwbaarheid en CE-markering voldoet deze sneltest aan de strengste Europese richtlijnen.

 

BioSynex SARS-CoV sneltest

De SD Biosensor sneltest is ontworpen als hulpmiddel voor de snelle diagnose van SARS-CoV-2-infecties. Met een resultaat in 30 minuten en verpakt per 25 tests, biedt deze test gemak en snelheid. Het is eenvoudig uit te voeren met een nasofaryngeaal uitstrijkje, direct naast de patiënt of in het laboratorium. De test is CE-gemarkeerd en voldoet aan de normen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

 

Training afname sneltest

Het zorgvuldig uitvoeren van de sneltest is cruciaal voor de beste resultaten. DaklaPack biedt een training aan voor BIG-geregistreerde zorgverleners, geleid door één van onze artsen. Deze training is bedoeld om ervoor te zorgen dat de tests correct worden uitgevoerd, waardoor optimale resultaten worden behaald. Neem contact met ons op om een geschikt moment voor de training te plannen.

 

Service en kwaliteit bij DaklaPack

Bij DaklaPack staan service en kwaliteit centraal. Onze sneltesten zijn ontworpen om snel en betrouwbaar resultaten te leveren, waardoor effectieve maatregelen kunnen worden genomen. Neem contact op voor meer informatie over onze sneltesten of bekijk de diverse testen die we aanbieden online. Samen werken we aan een veiligere omgeving.

Heeft u specifieke wensen of vragen? Wij staan voor u klaar. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0320-277 900, per e-mail via info@daklapack.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Ons team helpt u graag bij het vinden van de juiste sneltesten die voldoen aan uw wensen. 

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.