Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Designed for recycling (paper)
  (4)

Kleur

-

 • Kraft
  (4)

Formaat

-

 • 100 mm x 320 mm
  (1)
 • 110 mm x 270 mm
  (1)
 • 130 mm x 320 mm
  (1)
 • 160 mm x 320 mm
  (1)

Materiaal

-

 • FSC kraftpapier
  (4)

Snackzakken

(4)
Aantal artikelen per pagina:
Recyclebare papieren snackzakken zijn een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele plastic verpakkingen. Deze zakken zijn gemaakt van papier dat kan worden gerecycled en zijn daarom een uitstekende keuze voor bedrijven en individuen die zich willen inzetten voor een duurzamere toekomst. Papieren snackzakken kunnen worden gebruikt voor het verpakken van een breed scala aan voedingsmiddelen, zoals snacks, broodjes en andere lekkernijen. Bovendien bieden deze zakken een aantrekkelijke en natuurlijke uitstraling die bijdraagt aan de presentatie van het voedsel. Bekijk het assortiment.

Het gebruik van recyclebare snackzakken

Papieren snackzakken zijn veelzijdige zakken die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Zo kunt u ze inzetten voor o.a.:

 • Verpakken van snacks: Papieren snackzakken zijn ideaal voor het verpakken van allerlei soorten snacks, zoals popcorn, chips, pretzels, koekjes en snoep. Ze zijn ook geschikt voor het verpakken van sandwiches, hotdogs en andere lekkernijen.
 • Take away verpakking: Papieren snackzakken zijn ook perfect voor het serveren van take away voedsel zoals fastfood of streetfood zoals hotdogs, frietjes en hamburgers.
 • Geschenkverpakking: Papieren snackzakken kunnen worden gebruikt als geschenkverpakking voor kleine geschenken, traktaties en feestartikelen.

Kortom, papieren snackzakken zijn handig voor tal van toepassingen en bieden een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor plastic zakken.

 

Diverse formaten papieren snackzakken

De recyclebare papieren snackzakken zijn veilig voor het verpakken van voedingsmiddelen. Er is een toenemende vraag naar duurzame verpakkingen bij foodtrucks, snackbars en verschillende horeca-ondernemingen. Deze kraftpapieren snackzakken zijn geschikt voor het verpakken van fingerfood, snacks, broodjes, frites en andere gerechten in verschillende formaten. De zakken zijn niet alleen geschikt voor het verpakken van gerechten, maar zijn ook visueel aantrekkelijk vanwege hun duurzame karakter. De zakken zijn uit voorraad leverbaar in de volgende formaten:

 • 100 mm x 320 mm
 • 110 mm x 270 mm
 • 130 mm x 320 mm
 • 160 mm x 320 mm

Recyclebare papieren snackzakken bestellen bij DaklaPack

Zoekt u kwalitatieve, recyclebare snackzakken voor het verpakken van voedingsmiddelen of andere producten? Bestel dan nu uw snackzakken bij DaklaPack. Kies uit een uitvoering uit voorraad, of laat uw verzendzakken produceren met een door u gekozen patroon, logo of kleur. De cilinderkokers voldoen aan de strenge eisen voor recycling en zijn daardoor voorzien van het ‘Designed for recycling’ eco-label. Daarnaast zijn de zakken FSC gecertificeerd. Heeft u vragen over de snackzakken van DaklaPack? Neem dan gerust contact met ons op.

Naast de recyclebare cilinderkokers, kunt u ook bij ons terecht voor recyclebare brievenbusdozenenveloppenverzendzakken en cilinderkokers.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste recyclebare papieren verpakkingen!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.